Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızım sen aştın bu olayı ha teknolojik portakalım,gözümün elması:)artıı memelerimi görsen cazibem dudağını uçuklatırdı::jeyyar:

Made sen beni öldürüyon yaa :roflol:
Memelerinin kıymetini bil sonra söncekler :))

Teşekkürler,beğenilmesine mutlu oluyorum.Çünkü çok özeniyorum herkesi hamile listesinde görmeyi.
Biz daha önce toplanıp bu topiklerden firar yapmıştık ve bebek konuşmuyorduk da ondan esinlenerek o ismi verdik cnm.
Bebek akıldan çıkacak bir şey değil zaten (
Sen de bizdensin cnm inşallah daha fazla bekletmez bebeğin seni :Saruboceq:
Aramıza katılmak istersen tarihini yazman yeterli..
Uğurludur listemiz de bi biz göremedik uğurunu sempatiksalakcinni

Tabiki canım aranıza katılmak isterim adımı yazdırıpta kaçanlardanda değilimdir.Hergün girerim eşim ewde olmadığı zamanlar olduğu zaman zaten giremiyorum tam bir pc kurdu ondan bana vakit kalmıyor...
Beklenmeyen regl tarihim 5 nisan canım...

Selam kızlar.Bu aralar pek fazla gelen yok, neden acaba? Çok sessiz oldu buralarrrrrr. akannehir ohaoldumsmile

Son düzenleme:
selam yavru kuşlar nasılsınız bakalım
ayy kaç gündür kk ya girmedim ama bugünde ne olmuşsa bi türlü giremedim şimdide iki saate bi sayfa açılıyo be yaa sempatiksalakcinni

iyi geceler:)))
ayseen bende de bi türlü kk açılmadı...bağlantı problemi yazıp durdu....sonunda açtım ama bizim topiğe ulaşana kadar neler çektimkaydirigubbakcemile2 kk kapatıldı sandımakannehir umarım bu hafta güzel haberlerle başlar.......herşey çok güzel olacak

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız?
Bende 2 gün giremedim canım çok sıkıldı bugün düzeldi artık sabahtan hızlıydı site bir ara yine bakıma girdi ve ardından ağırlaştı.
D_KUPCU hastalandınmı canım olsun üzülme ama nisana devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…