Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aa porticim hic olurmu tabikide kadin belirliyo :)) oraya gelen milyonlarca spermden sadece istedigi birini iceriye aliyo hangisini alacagida x:ecrin_bebek: veya y yi kadin seciyo bencede.zemuszemus

Evet canım haklısın oraya gelen milyonlarca sperm arasından en iyisi seçiliyor ama ne yazık ki yumurta hücresinin bu seçimi cinsiyeti belirlemiyor,döllenmeyi sağlıyor.:))
Yani bebeğin cinsiyetini daima babadan gelen spermin cinsiyet kromozomu belirler. opuyorumnanaktan

Bence de cnm :icecream:
İnşallah Allah gönlüne göre verir ve bu defa kızın olur.
Sanırım hala adet olmadın.
Yarın bi test yap,bence sen hamilesin hadi ver artık güzel haberi opuyorumnanaktan:CüvCüv:

Son düzenleme:
Portİcİm nslsn cnm

Portİ gİttİnmİ kuzum

selam cnm hoşgeldin,burdayım ama şimdi çıkmak zorundayım tatlım.
Canını sıkma yumurta çatladıktan sonra da bişey kaçırmazsın ama ilk fırsatta çalışma yapman lazım.
Çatlatma iğnesinden sonra da bir kaç gün ilişki öneriyor ya doktorlar,ona istinaden söyledim.İnşallah bu ay yakalarsın.Doktorunu dinle,bol şans
iyi geceler cnm

bende kizzzz istiyorumm ama:ecrin_bebek: gelin kayinvalide topragina cekermis ya(( kayinvalidemin 3 erkek evladi olmus.bu gidisle bende kizi zor bulurum gibiii:))))

canim yumurta 48 saat canli kalabiliyo cuma sabahi yakalarsiniz belki ucundan, belli olmaz denemeye deger. Allahtan ümit kesilmez.opuyorumnanaktan

günaydın canlarr keyifler nasıl benim bugün yine misafirim gelio eşim hasta grip oldu ben hastayım kızlar hiç keyfim yok ya tansyonum çok düşük sürekli başım dönüyo kulaklarım berbat sürekli bişi var halim yok yaşlandım sanırım ben yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun cnmmm işin zor bu halde misafir ağırlamakta çekilmez valla onlar gidince gir battaniyenin altına yat dinlenn

dur daha yolun başındayızzz aaaaaaaa yaşlılıkkkmışşşş sempatiksalakcinni

Selam kızlar, bende hastayım valla, grip oldum galiba.Doktoru aradık, hastaneye gel dedi ikiside.Randevu aldım saat 4 buçukta gidicem. bilmiyorumkismile

berrakçım sen silivride hangi hastaneye gidiyosun yazın yazlığa gelince ordan devam ederim 3 ay kontrollere buraya gelmem zor olur

berrakçım sen silivride hangi hastaneye gidiyosun yazın yazlığa gelince ordan devam ederim 3 ay kontrollere buraya gelmem zor olur

İlaç vericek herhalde. Burnum falan tıkalı, nefes alamıyorum o yüzden. Valla ben 2 hastaneye birden gidiyorum. Biri Silivri devlet hastanesi.Doktor Vecihi Yağcı . Çok iyi bi adam. Diğeri de Özel anadolu Hastanesi , ordaki doktorumda Timur Uğurlu .O da çok iyi. Ben daha çok Timur beye gidiyorum. Özel olduğu için daha çok ilgileniyo. Devlette muayene 8 tl , özelde 12 . Pek bi fark yok yani. Gel buraya yazın , denize girelim beraber. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar nasılsınız kımse kalmamıŞ bugÜn bende geÇ kaldım ıŞler Çoktu patron vardı ÖptÜm sızı

feci moralim bozuk tüm gün yattım sabah leke geldi belim kasıklarım agrıdan kopuyo 3 gün gecikmeli adet oluyorum yani çokk umutlanmıştım çok hele testten sonra mafoldumben

feci moralim bozuk tüm gün yattım sabah leke geldi belim kasıklarım agrıdan kopuyo 3 gün gecikmeli adet oluyorum yani çokk umutlanmıştım çok hele testten sonra mafoldumben

bir daha ki aya olur cnm bozma moralini :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…