- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.461
aa porticim hic olurmu tabikide kadin belirliyo :)) oraya gelen milyonlarca spermden sadece istedigi birini iceriye aliyo hangisini alacagida x:ecrin_bebek: veya yyi kadin seciyo bencede.zemuszemus
tartışmanızı sevsinler kızlarr kaydirigubbakcemile3 valla şekerler benim 9 yaşında bir oğlum var hep bi kızım olsun istedim yalvardım dualar ettim bırakın kızı çocugum olmamaya başladı . Artık bi evladım daha olsun diye dua ediyorum kız erkek önemi yok benimde gelinlerim olur dimi aklinialirimsmile
bence erkek bilirliyo cinsiyeti :hulya:
Portİcİm nslsn cnm
EŞİm gÖrevde ve cuma gelcek. Bu arada benİm bugÜn yumurtam Çatladı. Benİm her ay kanamam olur yumurtlama kanaması yasıyorum. Ne derece normal bİlmem. Dr. Normal dedİ.herneyse bugÜn Çatladı cuma gÜnÜ hala yumurtlama devam edermİkİ yardım edİn kızlar. Kafam karıŞtı
Portİ gİttİnmİ kuzum
Evet canım haklısın oraya gelen milyonlarca sperm arasından en iyisi seçiliyor ama ne yazık ki yumurta hücresinin bu seçimi cinsiyeti belirlemiyor,döllenmeyi sağlıyor.:))
Yani bebeğin cinsiyetini daima babadan gelen spermin cinsiyet kromozomu belirler. opuyorumnanaktan
$aka yaptim $eker ben biliyorum öyle oldugunu
EŞİm gÖrevde ve cuma gelcek. Bu arada benİm bugÜn yumurtam Çatladı. Benİm her ay kanamam olur yumurtlama kanaması yasıyorum. Ne derece normal bİlmem. Dr. Normal dedİ.herneyse bugÜn Çatladı cuma gÜnÜ hala yumurtlama devam edermİkİ yardım edİn kızlar. Kafam karıŞtı
geçmiş olsun cnmmm işin zor bu halde misafir ağırlamakta çekilmez valla onlar gidince gir battaniyenin altına yat dinlenngünaydın canlarr keyifler nasıl benim bugün yine misafirim gelio eşim hasta grip oldu ben hastayım kızlar hiç keyfim yok ya tansyonum çok düşük sürekli başım dönüyo kulaklarım berbat sürekli bişi var halim yok yaşlandım sanırım ben yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydın canlarr keyifler nasıl benim bugün yine misafirim gelio eşim hasta grip oldu ben hastayım kızlar hiç keyfim yok ya tansyonum çok düşük sürekli başım dönüyo kulaklarım berbat sürekli bişi var halim yok yaşlandım sanırım ben yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
geçmiş olsun cnmm hastaneye niye çağırdıı ilaçmı vericekkSelam kızlar, bende hastayım valla, grip oldum galiba.Doktoru aradık, hastaneye gel dedi ikiside.Randevu aldım saat 4 buçukta gidicem. bilmiyorumkismile
berrakçım sen silivride hangi hastaneye gidiyosun yazın yazlığa gelince ordan devam ederim 3 ay kontrollere buraya gelmem zor olur
feci moralim bozuk tüm gün yattım sabah leke geldi belim kasıklarım agrıdan kopuyo 3 gün gecikmeli adet oluyorum yani çokk umutlanmıştım çok hele testten sonra mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?