Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar bu ay ben sahalardan uzak kalıcam mafoldumben doktor değiştirdim geçen haftasonu bana glucophage ve 1 ay kullanmam için yasmin verdi glucophagenin hamileliğe engel bir durumu yok ama yasmin doğum kontrol hapı
ya insan niyet edince hemen olsun istiyo ama olmuyo işte bi engeller çıkıyo bunda da vardır bir hikmet diyorum..

Selam Kızlar, herkese iyi akşamlar.

Zorxx,berrakada geçmiş olsun kızlar,dikkat edin kendinize

Leloss ben de senin için ümitlenmiştim anlattıklarından dolayı ama Allah böylesini uygun görmüş.Sabırla beklemeye devam et cnm.

Tancredi doktorun neden yasmin verdi,niye korunmanı istiyor aynı zamanda?
Moralini bozma cnm.Hayat hep engellerle dolu.Dediğin gibi vardır bunda da bir hikmet.

Güncellenmiş Listemiz

kızım sen aştın bu olayı ha teknolojik portakalım,gözümün elması:)artıı memelerimi görsen cazibem dudağını uçuklatırdı::jeyyar:

Ne güzel bir liste yapmışsınız kızlar...
Cinsiyeti bile belli olanlarıda paylaşmışsınız...
Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik...
ınsan nasıl bebek fikrini aklından atabilirki...
Ya yakınımızda bir hamile vardır yada o mis kokulu bir bebek...
Bende 1 sene oldu istiyorum ama gelmek bilmedi ama Allah'ıma dua ediyorum bu ay ol desinde o minik bir can benle olsun...

canım emin ol oda doğru zamanı bekliyordur,sen sadece dua et yeter...

canım emin ol oda doğru zamanı bekliyordur,sen sadece dua et yeter...

İnşallah canım 1 yıldan beri olmuyor bebeğim...
1yıl dolunca bu ay doktora gittik eşimle eşimin sperm testleri gayet güzel...
Bende hormon testi yaptırdım normal çıkması gerekn değerlerde dedi doktor sonrada rahim filmi istedi onuda 8 martta çektirdim oda normal çıktı tertemiz...
Bakalım bu aydan ümitliyim bu rahim filmi çekilenlerin çoğu ilk ayda hamile kalmışlar kalamazsamda ne durumda olurum bilmiyorum.
Bugünlerde 17-22 arası muhtemelen yumurtlama günlerimdeyim...

sen çalışmayı bırakma canım ben tam adetten önce hamile kaldım mesela eğer nasılsa vakti değil deseydim şuan mucizem benimle olmayacaktı,allahın işine karışılmıyo yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…