Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aman cnm kalmasın gece kuşluğu felan keşke kalsakta gerisi boş gelio bize miğdemiz bulansa başımız dönse gülerim zevkten okadar beklemişim ama hayırlısı cnm sende umarım sıkıntısız sağlıklı geçirirsin cnm hamilelğini

portakalaım yoruluosun tabi haklısın cnm iş sıkıntılı bebk olayları sıkıntılı Allah başka dert vermesin cnm dicek başka bişi yok......

Amin canım..Tabi ki zor anlar oluyor ama ben de şükrediyorum hep bu anı beklediğim için.Siz de yaşayacaksınız çok yakında inşallah

ay portakalım okudumda kuşum yazmak istemedim artık kistin kalmış die aman napalım hayatım olsun erir oda sağlık olsun oda salak hepsi gitmiş o ne kalmış acaba orda manyak yürü git iştekaydirigubbakcemile3 sen soğan suyunuda yap cnm bak oda faydalı ihmal etme cnm

saol dilemmacım kalıcaz elbette daha fazla üsülmeden olsa diyoruz işte hepimiz...
aysencim evt cnm denk gelemdik hep ya özledim kkyı yaa:enbuyukkk:
ya kıslar şükredinki eriyen kistler beni biliosunuz o pis şeyden çektiklerimi ondan üzülme portakalım eriyip gider zaman diosun ama sağlıklı olsunda 1 ay sonra olsun

Yok gı üzülmüyorum, doktor söylemeden ben karşımdaki ekrandan görüyorum zaten kistleri sadece duyunca biraz şok geçiriyorum,doktora yapma yaa diye üzücü bi bakış atıyorum sonra bişey kalmıyor,hemencecik kabulleniyorum içimde bulunduğum durumu.
evet ya o kadar soğan kürü yapmıştım ben o niye kalmış ki sanki içerde bişey var kuruldu salak işte :)

dilemma gebelik kisti de mi varmış bende ilk senden duydum şimdi

ay portim bulduk zor la birbirimizi kaynatıyoz icee valla bacım

nese ben sana eve gidince özet geçerim bi ara kaydirigubbakcemile3
konumuz biraz kk ya aykırı gibi kaydirigubbakcemile3

Ben de ilk geçen hafta duydum.Keseyi görürken söyledi doktor.Çok kasık ağrıları oluyordu bende ara ara..Birkaç dakika sürüyordu ama kıvrandırıyordu beni.Meğer kisttenmiş.Ama sakıncalı bir durum değil çok şükür.
Bilmediğimiz,duymadığımız pek çok şeyi birebir yaşayarak öğreniyoruz..Eşim kisti duyuncadoktorda ben biliyorum demez mi bir de .uzman oldu sayemde internette arştıra araştıra:roflol:

Şu ağrı konusunda haklısın kistler kendilerini daha çok ağrıyla belli ediyor.
geçen ay katlandım ama bi ara ne ağrılar çektim,bu ay da adet başlayınca ağrım çok oldu.Bence bekarlar bile adet dönemlerinde çok ağrı yaşıyorlarsa mutlaka doktora gidip muayene olmalılar.
Sakıncalı bir durum olmaması iyi haber cnm.
Bakalım daha neler duyacağız,neler öğreneceğiz hep beraber kaydirigubbakcemile5

Hımmm..... siz anlaşılan msn de kaynatıyosunuz.Neyse görüşürüz.Eşim bilgisayarı bekliyor havesle.Sıra onda

Bende senin gibi buradan katılıyorum canım muhabbete.
Ay ne güzel bi bizim evde sıra yok ben pc başındayken eşim hiç heveslenmez aksine kumanda elinde tv.nin tadını çıkartır :))

güle güle o zaman cnm

portakalım anlat kuşum ya bende aynı 12.gün ama malesef çalşıma yok bende sana buay eşilk etçem bekleme konusunda cnmmm

yok kız eşim hasta hala grip adamın hali yokkaydirigubbakcemile3 napçan mecbur bekleme napalım üzülmüyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…