- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.661
dilemma napıon cnm nasıl gidiyo hamilelikkkkk?
aman cnm kalmasın gece kuşluğu felan keşke kalsakta gerisi boş gelio bize miğdemiz bulansa başımız dönse gülerim zevkten okadar beklemişim ama hayırlısı cnm sende umarım sıkıntısız sağlıklı geçirirsin cnm hamilelğini
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz
zorum okudunmu geçmişi yavrı benim kistlerden bi tane turşuluk kalmış :))
Yok gı üzülmüyorum, doktor söylemeden ben karşımdaki ekrandan görüyorum zaten kistleri sadece duyunca biraz şok geçiriyorum,doktora yapma yaa diye üzücü bi bakış atıyorum sonra bişey kalmıyor,hemencecik kabulleniyorum içimde bulunduğum durumu.
evet ya o kadar soğan kürü yapmıştım ben o niye kalmış ki sanki içerde bişey var kuruldu salak işte :)
dilemma gebelik kisti de mi varmış bende ilk senden duydum şimdi
Ben de ilk geçen hafta duydum.Keseyi görürken söyledi doktor.Çok kasık ağrıları oluyordu bende ara ara..Birkaç dakika sürüyordu ama kıvrandırıyordu beni.Meğer kisttenmiş.Ama sakıncalı bir durum değil çok şükür.
Bilmediğimiz,duymadığımız pek çok şeyi birebir yaşayarak öğreniyoruz..Eşim kisti duyuncadoktorda ben biliyorum demez mi bir de .uzman oldu sayemde internette arştıra araştıra:roflol:
Hımmm..... siz anlaşılan msn de kaynatıyosunuz.Neyse görüşürüz.Eşim bilgisayarı bekliyor havesle.Sıra onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?