Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

[ı]bebekle, kistle ilgili değil,onlara alıştım.
Canım çalışmak istemiyor bugün ama mecburiyetler insanın elini kolunu bağlıyor.
Evde olaydım da kek yapaydım ahh ahhh[/ı]

bende bi bahane bulup bi saat erken çıkmak istiyorum pek sevmem aslında ama kıymalı börek canım istedi onu yapsam eşim gelene kadar oh bide kek yada tramisu mis mis

[ı]ah berrakcım ne iyi olurdu valla boshayallersmile

mirage sen yeterki site bahane buluruz biz sana :))
[/ı]

doktora gitçem bahanesi yapabilirim bayağıdır doktora gitmiyom zati garipsemiştir zati patronum bu kadın diğer doktor gibi 2 günde çağırmıyo bidahaki ay başlıycak adet olunca gel dedi ozman başlıycak sanırsam

mirage doktora gitcem diyebilirsin,
bankadan aradılar,bugün mesai bitimine kadar para yatırmam gerekiyormuş diyebilirsin,
şehir dışından misafirim gelecek,onu karşılayacağım diyebilirsin,

seç beğen al :))

doktor deyim en iyisi ben misafir gelince hafta içi kızıyo bizimksi

portim beee yalandan kim ölmüşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vay anammm benim en çok kullandığım hastayım veya aileden biri hasta hastanede yatıyo idi delikafadulden

O kısırı nası yapıyon gııı bende sevıyom kısıırı bıde mercımek kÖftesı ama hıÇ yapamdım kÖfteyı daha

portim beee yalandan kim ölmüşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vay anammm benim en çok kullandığım hastayım veya aileden biri hasta hastanede yatıyo idi delikafadulden

KENDİMLE İLGİLİ TÜRLÜ TÜRLÜ HASTALIK SÖYLÜYOM ÇÜNKÜ HEPSİ DE VAR AMA BAŞKASI HASTA DEMİYOM ALLAH KORUSUN BAŞLARINA GELİR DİYE :roflol: KENDİMDE VAR ZATİ :roflol:

benim bi arkadaşimm yağsız bi kek yapıp üstüne portakal suyu döküp ıslatıyo ama harika bi kek oluyodu her gittiğimde onu istiyom ondan
ama tarifi kaybetttim

yağsız yapmıyom ama meyve suyuyla çok yapıyom bide pasta falan yaparsam ananas ve vişne suyuyla ıslatıyorum kekini öylede güzel oluyo

O kısırı nası yapıyon gııı bende sevİyom kısıırı bİde mercİmek kÖftesİ ama hİÇ yapamdım kÖfteyİ daha

benim kısırlık bi bulgurum val özel sırnaşık şey
pazarda buldum onu marketlerde görmedim hiç
ne ince ne pilavlık kadar iri tam ortada
ıslatırım bulguru sonra yağda soğanı iice kavurur salçasını baharatlarını koyarım
katarım sonrada kıvırcık havuş rendelerim dometes felan koymam sevmiyom sulansırıyo birde nar ekşim isotum olmazsa olmazlarım
ohhh canım çekti bee yaaaa cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…