Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hım soğan yok galiba onda ozaman bende severim bu şeklini

canım iyi dinlen belli senin ki doğunca rahat vermeyecekkaydirigubbakcemile3
ay ne yapsam bilmiyorum ki aysencim şimdi yapmak istediğim şey kendimi yüksek bi yerden denize atmak

Berrakcım sen nasılsın cnm?

Selam naz,hoşgeldin gı nerdesin sen hiç gelmiyon buraya hı klava:

bebek fikrini aklımdan attımda ondan gelmiyorum canım
kısmetse yaza tedaviye başlayacağız o zaman daha sık görüşürüz
arada uğruyorum size okuyup çıkıyorum bazen diğer topiklerde rastlıyorum sizlere ama kaçırıyorum sonra
sizler tam gaz devam edin hayırlı haberlerinizi alalım:lepi:

ıslak keki attım fırına makarna salatası isyomuş annecim onu yapacam bi de patates böreği yapacam haşlamaya attım bile( hani porti sende yapmıştın galiba içine herşey konuyo )

Maşallah sana tü tüü tüüğ nazar değmesin
Makarna salatası ne gı ? bilmiyorumkismile
patates böreği dediğin patates rulo pastası mı mısranın verdiği tarif.
Ben onu yapmıştım.

boncukmu taksam ne etsem acep kaydirigubbakcemile3

yoğurtlu mayonezli içine ufak ufak sosik sltlk turşusu bezelye

patates böreği ona benziyo ama ben onları ezdiktne sonra içine sucuk zeytin bezelye işte ağız tadıma ne uygunsa atıyorum sonra tepsiye kouyp fırına atıyorum üstüne kaşar rendesi ile kaplıyom ohhhhh kaydirigubbakcemile2

İçi aynı rulo pastayı dolaba,senin yaptığını da fırına atıyosun ya ben bunu da deneyecektim de zaman bulamadım ki kuşum :gitme: cokacimcoook

OY OY OY
yemeklere dalmışızzzz
zaten 1,5 kilo almışım yaaaa ben ne böreği çöreğiii yaaa akannehir

Mart Listesindekiler ne durumdasınız kızlar :ecrin_bebek:

Bekleyenlerin azalması ne kadar güzel opuyorumnanaktan

slm portakalım napıon yavrmmm özledim valla ogün çıktım hemen ama öksürük krizine girdi resmen ona bakmaya gittim cnm anlamışsındır umarım napıosun cnmmmmm

slm portakalım napıon yavrmmm özledim valla ogün çıktım hemen ama öksürük krizine girdi resmen ona bakmaya gittim cnm anlamışsındır umarım napıosun cnmmmmm

Geldim canım Şeniz

napayım cnm ya çok canım sıkılıyor,vakit geçmek bilmiyor.
Bende özledim cnm,sen nasılsın,eşin nasıl oldu?
Anlamam mı canım ,benim için önemli değil o tür şeyler insan insanın halinden anlar :))

Kaprisli,kuruntulu,takıntılı biri değilimdir (başkaları gibi :roflol: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…