- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.721
Selam kızlar, nasılsınız ?
Selam canım,hoşgeldin
biz iyiyiz :))
siz nasılsınız?
Maşallah prensesimize
Yerim ben onun pıt pıtlarını Şeniz
İyi olmanıza çok sevindim canım.
Resim çekilmedi mi prenses bir daha zemuszemus
Çekti doktor ama artık ultrasona tam boyu sığmıyo büyüdüğü için. Parça parça resmi var, ama karından olduğu için pek belli değil. O size gösterdiğim resmi vajinal ultrasonla bakarken çekmişti doktor. O yüzden netti. Kukusunun bile resmi var şimdi . :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :kedi: :roflol: :roflol: biz de doğduğunda görürüz artık prensesimizi :ecrin_bebek: Şeniz
Tam yaz bebeği olacak :smiley-cool: en azından üşütme derdi olmaz ilk aylarda :)
Evet canım, aslında yazın sonuna doğru ama yaz daha bitmemiş oluyo.kaydirigubbakcemile3 Ayrıntılı ultrasona girince doktor resim verir herhalde, onu da eklerim sayfaya , görürsün canım.kaydirigubbakcemile3
mrb porticim nasılsın görüşmeyeli
merhaba canım...ben iyiyim umarım sende iyisindir....hayırlısı olsun canım inşallah bi aksilik olmazda ilk asılamanda tutunur hemen bebişin....anka1297 canım sen hiç duydunmu preseed'i ?merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir uzun süredir giremiyorum,porti beni 18 nisana eklermisin
bu ay aşılama için ilaç kullanıyorum bi terslik olmazsa aşılama yaptıracam sizlerde nevar ne yok geçmişi okuyamadım
hoşgeldin canımm
Ben iyiyim sen nasılsın?
Nerelerdesin kıss? kaydirigubbakcemile
Şu çizelgeni de yenileyelim artık :))
bende iyiyim ne olsun gunumu bekliyorum işte ne kadar sabırlı ol desemde kendi kendime ama sanki bu catlatma iğneside işe yaramadı gibime geliyo.dedimya cok seyler arastırıyorum...o yuzdende pek ugrayamıyorum.....porticim biraz öncede yazdım burdaki arkadaslardan ben hiç duymamıstım sen duymusmuydun bilmiyorum ama okuduklarım cok etkiledi beni.ve eger bu gercekse hepinizinde bilmesini istiyorum lütfen sizde arastırın...preseedle ilk ayında yada 2. 3.ayında gebe kalan cok kişi var...bu arada evet ekleyebilirsin 3 nisan benimde günüm..
ben sürekli farklı kararlar alıp bozuyorum..:)bi ara asılamaya karar verdim...sürekli onu arastırır oldum..doktorum da aksine bu ay catlatma iğnesi yapalım 1-2- ay deneyelim olmazsa asılama yaparızz dedi..bu catlatma iğnesi vuruldugum ilk ayım.günüm 3 subat listeye eklersen sevinirim.bakalım inşallah kırmızılar gelmez bu ay ama sanki hep gelecekmiş gibi.tabi bu arada arastırmalarım hiç durmuyo.yine bu sitede k.k.yeni birşey ögrendim hiç duymusmuydun bilmiyorum preseed diye bir şey...ve arastırıyorum bununla gebe kalan okadar cok kişi vark,i hiç duymusmuydun canım
merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir uzun süredir giremiyorum,porti beni 18 nisana eklermisin
bu ay aşılama için ilaç kullanıyorum bi terslik olmazsa aşılama yaptıracam sizlerde nevar ne yok geçmişi okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?