Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Devam anacım ne yazık ki,aman Allah sağlık versin de çalışalım.
Hani zorla birlikte konuşurken kayınvalidemin bi arkadaşından bahsetmiştim ya kanser olmuş diye.
O kadın cuma günü ölmüş biliyor musun :gitme:

Selam canım,hoşgeldin
biz iyiyiz :))
siz nasılsınız?

Biz de iyiyiz canım , cuma kontrole gitmiştik. sonra da sağlık ocağına gidip tetanoz aşımızın 1. dozunu olduk. Kalp atışlarını dinledik ,ultrasonda da gördük , kocaman olmuş kızımız 285 gr. kaydirigubbakcemile3

Maşallah prensesimize
Yerim ben onun pıt pıtlarını Şeniz
İyi olmanıza çok sevindim canım.
Resim çekilmedi mi prenses bir daha zemuszemus

Çekti doktor ama artık ultrasona tam boyu sığmıyo büyüdüğü için. Parça parça resmi var, ama karından olduğu için pek belli değil. O size gösterdiğim resmi vajinal ultrasonla bakarken çekmişti doktor. O yüzden netti. Kukusunun bile resmi var şimdi . :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :kedi: :roflol: :roflol: biz de doğduğunda görürüz artık prensesimizi :ecrin_bebek: Şeniz

Tam yaz bebeği olacak :smiley-cool: en azından üşütme derdi olmaz ilk aylarda :)

:roflol: :kedi: :roflol: :roflol: biz de doğduğunda görürüz artık prensesimizi :ecrin_bebek: Şeniz

Tam yaz bebeği olacak :smiley-cool: en azından üşütme derdi olmaz ilk aylarda :)

Evet canım, aslında yazın sonuna doğru ama yaz daha bitmemiş oluyo.kaydirigubbakcemile3 Ayrıntılı ultrasona girince doktor resim verir herhalde, onu da eklerim sayfaya , görürsün canım.kaydirigubbakcemile3

Evet canım, aslında yazın sonuna doğru ama yaz daha bitmemiş oluyo.kaydirigubbakcemile3 Ayrıntılı ultrasona girince doktor resim verir herhalde, onu da eklerim sayfaya , görürsün canım.kaydirigubbakcemile3

ay çok heyesanlanıyorum ya düşünsene olmayan bişeyin varlığına gün gün tanık oluyoruz(görmesek de) Bizimle büyüyor minik prensesimiz opuyorumnanaktan

Heecanla bekliyorum canım resimleri .)

ay diğer konuya da girdim,işteyim ya.. ben baştan sona okuyana kadar editör gelmiş uyarı vermiş :)
2çift lafım vardı yazacaktım ama konunun içeriği daha fazla değişmesin diye vazgeçtim yazmadım :mymeka: sempatiksalakcinni

ben sürekli farklı kararlar alıp bozuyorum..:)bi ara asılamaya karar verdim...sürekli onu arastırır oldum..doktorum da aksine bu ay catlatma iğnesi yapalım 1-2- ay deneyelim olmazsa asılama yaparızz dedi..bu catlatma iğnesi vuruldugum ilk ayım.günüm 3 subat listeye eklersen sevinirim.bakalım inşallah kırmızılar gelmez bu ay ama sanki hep gelecekmiş gibi.tabi bu arada arastırmalarım hiç durmuyo.yine bu sitede k.k.yeni birşey ögrendim hiç duymusmuydun bilmiyorum preseed diye bir şey...ve arastırıyorum bununla gebe kalan okadar cok kişi vark,i hiç duymusmuydun canım

merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir uzun süredir giremiyorum,porti beni 18 nisana eklermisin
bu ay aşılama için ilaç kullanıyorum bi terslik olmazsa aşılama yaptıracam sizlerde nevar ne yok geçmişi okuyamadım

merhaba canım...ben iyiyim umarım sende iyisindir....hayırlısı olsun canım inşallah bi aksilik olmazda ilk asılamanda tutunur hemen bebişin....anka1297 canım sen hiç duydunmu preseed'i ?

hoşgeldin canımm
Ben iyiyim sen nasılsın?
Nerelerdesin kıss? kaydirigubbakcemile
Şu çizelgeni de yenileyelim artık :))

bende iyiyim ne olsun gunumu bekliyorum işte ne kadar sabırlı ol desemde kendi kendime ama sanki bu catlatma iğneside işe yaramadı gibime geliyo.dedimya cok seyler arastırıyorum...o yuzdende pek ugrayamıyorum.....porticim biraz öncede yazdım burdaki arkadaslardan ben hiç duymamıstım sen duymusmuydun bilmiyorum ama okuduklarım cok etkiledi beni.ve eger bu gercekse hepinizinde bilmesini istiyorum lütfen sizde arastırın...preseedle ilk ayında yada 2. 3.ayında gebe kalan cok kişi var...bu arada evet ekleyebilirsin 3 nisan benimde günüm..

bende duydum bi arkadaş kullanacak burada ama içeriği nedir bilmiyorum oda aynılarını diyor 2.-3.ayında hamiş kalabiliyomuşsun

Hayırlısı olsun canım inşallah iğne vesilen olur.Aşılamadan önce iğne denemek mantıklı sen doktorunu dinlemekle iyi yapmışsın hayatım.
Eklerim tabi listeye opuyorumnanaktan
İnşallah güzel haberler verilsin,çok az kalmış.
Ağrıların oluyordur bu aralar iğneden dolayı
preseed biliyorum canım.Sen kuruluk yaşıyor musun?
Yani kuruluk yaşayanlar için ilişkiye girmeyi kolaylaştırıyor ve spermlerin ilerlemesine yardımcı oluyormuş o.
Kullanmadım ama benimde az çok bildiklerim bunlar.

Selam canım hoşgeldin,ikinizde yoktunuz ne zamandır sanki anlaşıp gelmiş gibi oldunuz olumunekankayizsmile
İnşallah aksilik olmadan senin vesilende aşılam olur cnm.
Bizde pek bi değişiklik yok,ara sıra hamile çıkıyor aramızdan ama demirbaşlar olarak bizde daha bişey yok :gitme:

Öyle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…