Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar napıyosunuz

selam mirage,hoşgeldin.
laflıyoz sende gel :))

Güncellenmiş Listemiz Arkadaşlar opuyorumnanaktan

Cicvir bir de şu var tatlım.
Sorunun tam olarak ne olduğunu bilmek lazım.
Yani spermlerle mi ilgili sorun var yumurtayla mı ilgili..
Hiç sorun yok dediğimizde bile aslında altından bişeyler çıkabiliyor.
Kendimden örnek vereyim.Şimdi benim yumurta (yeteri kadar olgunlaşmaması) sorunum varken preseed kullanmak gereksiz olur.Çünkü yumurta olgunlaşıp çatlamadıktan sonra ne yapsan boş.
Ben o yüzden düşünmedim şimdiye kadar onu ama araştırmalarından sen sana uygun olduğunu düşünüyorsan hiç durma derim al dene,neler yapmıyoruz,neler denemiyoruz ki...

inşallah gerek kalmaz ve iğneden pozitif sonuç alırsın cnm

merhaba canım...ben iyiyim umarım sende iyisindir....hayırlısı olsun canım inşallah bi aksilik olmazda ilk asılamanda tutunur hemen bebişin....anka1297 canım sen hiç duydunmu preseed'i ?

canım duydum ama çok fazla bilgim yokbence doktoruna danış bende çok araştırıyordum senin gibi inan öyle daha çok strese giriyosun bence doktoruna güven herşeyden önce kafan rahat olsun dikkatini dağıt farklı aktivitelerde bulun senin sorun neydi?
benimkinin nedeni yok yani hiçbir sorun bulamadılar ve biz aşılamaya kadar geldik inan yoruldum artık sıkıldım ilaçlardan kürlerden herşeyin hayırlısı artık takmıyorum doktoruma bıraktım sende öyle yap

Bak bu satırlarında ne kadar doğru söyemişsin.
Bence de doktoruna güvenmelisin cicvir zemuszemus
Bir şey daha eklemek istiyorum,
Şuan gördüğün tedaviye de inanmalısın,bu da çok önemli...
Doktorun baştan beri senin hikayeni tam olarak bilirse, zaten gerek görürse preseed 'ı tavsiye eder.

evet portim yumoş sorunu varsa aşılama bile yapmıyolar hemen

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Diğer konuda gerekli cevapları verdim zaten, bi kaç kişi de geldi beni doğru buldu.Öyle garip insanlar var işte. Lafı neresinden anlamışsa artık. :roflol: :roflol:

geldim portim ya ay ne çok iş varmış evde ya yeni bitti vallahi
aman 1 gün var onda da ev işinden dinlenemiyoruz değil mi,iş biter mi evde ya..
Kurumuş çamaşırlarım aklıma geldi,katlanmayı bekliyor :gitme: boshayallersmile

porti sen bu ay ne yapıyorsun canım tedaviye devammı kistin ne oldu?

canım benim geçen ay kullandığım ilaç da,soğan kürü de %100 etkili olmamış malesef.
Kistlerin hepsi gitmiş ama bi tane kalmış malesef ve o bitane yüzünden tekrar klomen+çatlatma iğnesine başlayamadık.
Kist için tekrar başka bir ilaça başladım.
Bu ay da beklemedeyim anlayacağın boshayallersmile boshayallersmile

Son düzenleme:

ay vallahi canım ya bide benim ev çok küçük hep dağınık duruyo allah izin verirse nisan sonu değiştiricem evi ozmanda dağanıklık bu kadar olmuycak ama temizlemesi sorun olucak

evet portim yumoş sorunu varsa aşılama bile yapmıyolar hemen
Yani herşey boşa gider zaten yapsa da.
İyi takip etmesi lazım.İlk ay bileydim iğneden sonra giderdim çatladı mı çatlamadı mı..
Belki kist de olmazdı ama herşey Allahtan.
Doktorunda günahını almak istemiyorum.
O iğneyi yaptırdığım gün o kadar heyecanlıydım ve o kadar az zamanım vardı acele ediyordum ki doktor gel bakalım çatladı mı dediyse bile hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Diğer konuda gerekli cevapları verdim zaten, bi kaç kişi de geldi beni doğru buldu.Öyle garip insanlar var işte. Lafı neresinden anlamışsa artık. :roflol: :roflol:

Evet çok güzel ifade etmişsin canım.Ters bişi söylememişsin ama o anlamak istediği gibi anlamış.Yarası var o konuda bariz belli.
zaten direkt saldırıya geçmiş.
İster ye, ister gargara yap cicim diye başlayacaktım ama ...:roflol: :roflol:
Kısmet değilmiş :hulya:

ay vallahi canım ya bide benim ev çok küçük hep dağınık duruyo allah izin verirse nisan sonu değiştiricem evi ozmanda dağanıklık bu kadar olmuycak ama temizlemesi sorun olucak

Öyle deme küçük ev aslında daha iyi yani her eşyanın yeri olduktan sonra,ortada ıvır zıvır kalmıyorsa küçük ev iyi.Temizlik yaparken saatler harcıyorum..1 hafta sonra yine aynı iş insanın gözünde büyüyor.Evde olsam sorun değil dinlene dinlene yaparım,fazla da bekletmem ama çalışınca çok zor ya.Arada bi temizleteyim diyeceğim ama kimseye güvenemiyorum bir de öyle bir sorunum var başında durmam lazım,öyle de zaman kaybı olacak. Sadece yorulmamış olacağım :))

yok kız yordu bu ev beni genişleyeyimde rahatlıyım ya benim ev 65 m2 yani bayağı küçük şincik 150 m2 ye geçiyom eve geçince 2 odayı doldruyo

Benim evimde küçük, çatının yapılması lazım en üst kattayım . Yönetici yaptırmadı hala, niyeti de yok, yatak odamın duvarları küf içinde, geçen gün dolabı açtım, kotlarımı giyinmiyorum artık, çünkü dardı hep kotlarım.Şimdi hiç olmaz.Neyse elime bi aldım, yemyeşil olmuşlar rutubetten.Tavanımda simsiyahtı, şimdi bebek doğmadan yaptırmamız lazım, çünkü çocuk odası için yerim yok, park yatak alıcam,yatak odasına koyucam. Evin sorunları bitmiyo bi türlü :sinifsinif:

Benimde havalandırmadığım için odanın bi tanesi duvarlar,eşya ne var ne yok yemyeşil küf olmuştu.Temizledim çıktı ama tekrar olacak diye şimdi de cam hep açık kaldığından çok toz oluyor offf off boshayallersmile

Sorumsuz yöneticilere uyus oluyorum.Bizimkide bişey yaptırmıyor parayı her ay cebe attığını düşünüyoruz çünkü o kadar para toplanıyor ama yapılan hiç bir hizmet yok :umursamaz:

Bu yaz hallettiniz hallettiniz zaten.Prensesin gelmesine fazla bişey kalmadı.
Park yatak dediğin hangisi oluyor acep?
Beğendiğin varsa internetten resim koyda bakalım :))

Şöyle bişey canım, ama başka renk istiyorum. Resim çıktı mı bilmiyorum ama. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…