- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.761
Şöyle bişey canım, ama başka renk istiyorum. Resim çıktı mı bilmiyorum ama. kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 40081
Küçük ama görünüyor kaydirigubbakcemile3
Güzelmiş,beğendim zemuszemus
Cicvir bir de şu var tatlım.
Sorunun tam olarak ne olduğunu bilmek lazım.
Yani spermlerle mi ilgili sorun var yumurtayla mı ilgili..
Hiç sorun yok dediğimizde bile aslında altından bişeyler çıkabiliyor.
Kendimden örnek vereyim.Şimdi benim yumurta (yeteri kadar olgunlaşmaması) sorunum varken preseed kullanmak gereksiz olur.Çünkü yumurta olgunlaşıp çatlamadıktan sonra ne yapsan boş.
Ben o yüzden düşünmedim şimdiye kadar onu ama araştırmalarından sen sana uygun olduğunu düşünüyorsan hiç durma derim al dene,neler yapmıyoruz,neler denemiyoruz ki...
inşallah gerek kalmaz ve iğneden pozitif sonuç alırsın cnm
evet portim yumoş sorunu varsa aşılama bile yapmıyolar hemen
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar bir ara sizin topice takılmıştım beni bilenleriniz vardır belki adetim 10 günü gecti test te yapmadım yarın inş. dr a görüneceğim cok heyecanlıyım
umarım istediğim gibi olur herşey
slm bayanlar ii akşamlar
selam canım, neden test yapmadın ? Ben 3 gün geçince yapmıştım. İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin. opuyorumnanaktan
Selam , hoş geldin.Sana da iyi akşamlar. bayanssulusmile
hoşbulduk nasılsınız?
küçük bir kasabada yaşıyorum merkeze 40 km uzaktayız eşime cuma günü al dedim unuttu dün gidecektik misafirler geldi derken iş yarına kaldı
test yapıp da hemen ümitlenmeyeim dedim bir de ondan uzattım yani bakalım yarın ne olacak
hoşgeldin gonca.a.s.
Hemen ekliyorum ve herkese iyi akşamlar diliyorum
Yarın görüşmek üzere kızlar opuyorumnanaktan
İnşallah canım Allah nasip eder. :Saruboceq:İnşallah ilerde kendi evimiz olur , o zaman çocuk odası yaparım. opuyorumnanaktan
Slm daha öncede bi yerde gününün geçtiğini okumuştum.--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar bir ara sizin topice takılmıştım beni bilenleriniz vardır belki adetim 10 günü gecti test te yapmadım yarın inş. dr a görüneceğim cok heyecanlıyım
umarım istediğim gibi olur herşey
amin canım inşallah iğnenin faydası olur..ya benim su anda yumoslarımla sorunum yok sadece eşimin spermleri biraz hareketsiz.eger içinde uzun bir süre tutuyosa spermleri sansım olabilir.eger şimdide hastalanırsam muhakkak denemek istiyorum asılama öncesi
Selam , hoş geldin.Sana da iyi akşamlar. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?