Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar bir ara sizin topice takılmıştım beni bilenleriniz vardır belki adetim 10 günü gecti test te yapmadım yarın inş. dr a görüneceğim cok heyecanlıyım
umarım istediğim gibi olur herşey

amin canım inşallah iğnenin faydası olur..ya benim su anda yumoslarımla sorunum yok sadece eşimin spermleri biraz hareketsiz.eger içinde uzun bir süre tutuyosa spermleri sansım olabilir.eger şimdide hastalanırsam muhakkak denemek istiyorum asılama öncesi

selam canım, neden test yapmadın ? Ben 3 gün geçince yapmıştım. İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin. opuyorumnanaktan

Aysen , nerdesin kız? Bi topikte senin mesajını gördüm.Atkıyla ilgili olan.Hemen yorum yaptım. kaydirigubbakcemile3

selam canım, neden test yapmadın ? Ben 3 gün geçince yapmıştım. İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin. opuyorumnanaktan

küçük bir kasabada yaşıyorum merkeze 40 km uzaktayız eşime cuma günü al dedim unuttu dün gidecektik misafirler geldi derken iş yarına kaldı
test yapıp da hemen ümitlenmeyeim dedim bir de ondan uzattım yani bakalım yarın ne olacak

hoşbulduk nasılsınız?

İyiyiz canım, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

Olsun canım,zaten yarın öğreniceksin sonucu.Geç olsun güç olmasın. Hayılı haberlerini bekliyoruz. opuyorumnanaktan

hoşgeldin gonca.a.s.

Hemen ekliyorum ve herkese iyi akşamlar diliyorum

Yarın görüşmek üzere kızlar opuyorumnanaktan

Güle güle portakalcım. Sana da iyi akşamlar. görüşürüzzzz. opuyorumnanaktan

inşallah berrak cım arkadaşlar bişi sorucam size
belki beni yadırgayabilirsiniz bir iki dr ismi aldım ama yarın onlara gideyim dedim önceden randevu alınması gerekiyormu

İnşallah ilerde kendi evimiz olur , o zaman çocuk odası yaparım. opuyorumnanaktan
İnşallah canım Allah nasip eder. :Saruboceq:
Slm daha öncede bi yerde gününün geçtiğini okumuştum.
Bence sen hamilesin cnm :CüvCüv:
Keşke test yapsaydın.
Sanırım ilk denemenizdi
Bol şans,güzel haberlerle gemeni bekliyorum yarın zemuszemus

Dene canım aklında kalmasın.
İnşallah gerek kalmadan gelir bebeğin ama bu ay gelmezse de,bence aşılamaya geçmeden iğneyi bir kaç defa denemelisin. opuyorumnanaktan

Aysencim seni de çok öpüyorum tatlım
Şimdi gittim
İyi Akşamlar hepinize opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…