- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.861
BEBİŞKOMMMMMMMMMMM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM :ecrin_bebek:
Olsun kuŞum bence oldu artık bu ay Çok sevİndİm oh oh sefan olsun
İnŞ.bebİŞkom Çok ÇalıŞtık ama sonuÇ ne olur bİlmİyom allahım bİlecek artık
Akşam saatine kalınca öyle oluyor.Sorma canım ya, hiç bişey alamadım. :gitme: Çünkü gittiğimizde pazar toplanıyodu.Yarısı gitmişti. Çünkü çooook yağmur yağıyodu .Çok üzüldüm . :gitme: İnşallah haftaya alıcam bişeyler.O zaman eşimi beklemeden ben tek çıkarım herhalde. Yoksa yine geç olur, pazarcılar gider. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Tavşanlı tacı doktorumuzun kızının resminde görmüştüm, hemen aldım aynısını. Face'te eklemiştim doktorumu. Harika bi kızı var. Maşallah.opuyorumnanaktan
Kizlar günaydin...Bugün sabah test yaptim üsenmeden sabah 6 da sempatiksalakcinni
ikinci cizgi silik ama gayet net cikti. Ama yinede ümitlenmiyorum daha 2 gün rglime ..
Bakalim hayirlsii artik
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
Akşam saatine kalınca öyle oluyor.
Üzülme canım,haftaya erken saatte sakin sakin tek gidersin.
Doğduktan sonra tavşanlı taçla imzalı bi resim isterim prensesten zemuszemus
Senin kızında harika olacağına eminim.
Hatırlıyor musun hamile kalmandan önce profilinde bereli şeker bi kız vardı,sana hep Allah sana böyle bi kız versin diyordum.
Gerçi senin kız esmer olur heralde kaydirigubbakcemile2
Bebişkooom Tebrikler canım. alkisalkisalkis
Silik milik çıkmış ya bence hamilesin. :teytey: :teytey:
Hayırlı olsun
Sende şeytanın bacağını kırdın hihoyyyt
INSALLAH canim. Ama kesin sonucu iki gün sonra yine positif olarak alirim insallah.
Alırsın inşallah canım :Saruboceq: içini ferah tut opuyorumnanaktan
Bence sen şimdi regl haftasına girdin,hormonlardan dolayı böyle gerginsin,kendine haksızlık etme.
Bebisin gelmistir göbisine ins.:Saruboceq:
NE HAFTA KIZ BU BEN SİNİRLİYİMDE BU HAFTALARDA Bİ GÜLÜYOM Bİ KIZIYOM Bİ AĞLIYOM İYİCE KARIŞTIM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
valla porti kocacıkım sonunda beni öldürcek galiba bu ay herşeyi çekiyo stres yaptım belkide bide biz taşınıcaz nisan sonu evde tadilat falan var onun stresi olabilir ayyy bilmiyom canım ya
SAOL CANIM BENİMÜst üste geldi desene bütün stresler.
Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım.
Stres hiç iyi bişey değil,kafanı dağıtmaya kendini iyi hissettirecek şeyler yapmayı denesen.
Hem stres değil heyecan yapman lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?