- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.521
sen tiksinirsen çok gülerim ayşencimm sende bağışıklık yapmıştır o kokular hergün haşır neşirşin nede olsa sen deterjan aş erirsen hiç şaşmamaa porti baksana sezen deterjan sabun kokusundan tiksinmiş
bende hamile kalsam acaba tiksinirmiyim delikafadulden
sen tiksinirsen çok gülerim ayşencimm sende bağışıklık yapmıştır o kokular hergün haşır neşirşin nede olsa sen deterjan aş erirsen hiç şaşmam
valla tiksinsen de tiksinmesende kendini şuan olduğu gibi paralamana izin vermeyeceğim.
hele bi duyam temizlik yaptığını hemen 155i arayıp enişteye şikayet edecem :))
neymiş gı senin izleyemediğin dizin? bilmiyorumkismile
Berrak çok izliyor netten dizi,aklıma geldi şimdi :)
Kıs berrak nerdesin sen bakim,gelmiyon heçklava: özledik kaydirigubbakcemile
guclubacismile guclubacismile hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt guclubacismile guclubacismile
slm kızlaaaaaaar
Selam kızlarrrrrr, bu aralar pek bakamıyorum, annemler geldi. 2 hafta bendelerrrrr.hihoyyyt hihoyyyt Yoksa bende sizi özledimmmm. Geziyoruz bol bol. Yalnızken gezmeyi sevmiyorumda. kaydirigubbakcemile3
Tatlım benİmkİ hemorajİk kİst denİlen bİŞİ yumoŞ gelİŞmİŞ ama ÇatlamamıŞ İÇİne kanama yapmıŞ Şİmdİ bu kendİ kendİne geÇİyomuŞta doĞ.kont.hapını vermesİnde kİ amaÇ adetİ dÜzene sokmakmıŞ ama İÇmesemmİ dİyorum acayİp moralİmİ bozuyo İÇmek
kıslar meleğim geldi sonunda hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:Saruboceq:
allahım tüm isteyenlerede ansip eder inşallah rabbim hala inanamıyorum yaaaaaaa
kıslar meleğim geldi sonunda hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?