Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

valla tiksinsen de tiksinmesende kendini şuan olduğu gibi paralamana izin vermeyeceğim.
hele bi duyam temizlik yaptığını hemen 155i arayıp enişteye şikayet edecem :))

sen tiksinirsen çok gülerim ayşencimm sende bağışıklık yapmıştır o kokular hergün haşır neşirşin nede olsa sen deterjan aş erirsen hiç şaşmam

ay aslında biraz tiksinsem ii olur anacım delikafadulden
eevt bağışıklık yaptı ama alerji oluştu bende malesef senağlama şimdi onun içinde ilaç kullanıyorum nezle gibi bi tuhaf bişeyim kokuları almıyorum artık genzimden konuşuyorum bi acayip bişi oldum

valla tiksinsen de tiksinmesende kendini şuan olduğu gibi paralamana izin vermeyeceğim.
hele bi duyam temizlik yaptığını hemen 155i arayıp enişteye şikayet edecem :))

ay gelsede ben bişi yapmasam dermişimmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam sen ara hemen koşarız biz aklinialirimsmile

portim ben çıkıyorum canım bulaşıkları bi hal edem
hadi öpüyorum seni
yarın gelince yazarım inşlhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende çıkıyorum canım.
Herkese iyi akşamlar,öpüyorum.

kolay gelsin aysencim ama yeter artık git yat :)) çok yoruldun bugün,yattığın yeri bilmezsin valla

neymiş gı senin izleyemediğin dizin? bilmiyorumkismile

Berrak çok izliyor netten dizi,aklıma geldi şimdi :)

Kıs berrak nerdesin sen bakim,gelmiyon heç klava: özledik kaydirigubbakcemile

Selam kızlarrrrrr, bu aralar pek bakamıyorum, annemler geldi. 2 hafta bendelerrrrr.hihoyyyt hihoyyyt Yoksa bende sizi özledimmmm. Geziyoruz bol bol. Yalnızken gezmeyi sevmiyorumda. kaydirigubbakcemile3

guclubacismile guclubacismile hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt guclubacismile guclubacismile

guclubacismile guclubacismile hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt guclubacismile guclubacismile

slm kızlaaaaaaar

Günaydın Kızlar a.s.

Selam kızlarrrrrr, bu aralar pek bakamıyorum, annemler geldi. 2 hafta bendelerrrrr.hihoyyyt hihoyyyt Yoksa bende sizi özledimmmm. Geziyoruz bol bol. Yalnızken gezmeyi sevmiyorumda. kaydirigubbakcemile3

selam berrakcım opuyorumnanaktan
Oh iyi bari yalnız değilsin bu aralar,belli oldu neden nette göremediğimiz :))
Şimdi bol bol gez.bebiş olunca ilk aylar pek kıpırdayamazsın nasıl olsa kaydirigubbakcemile3 tadını çıkar şimdi bu günlerin

Vallahı tatlım doĞru sÖylÜyosun bu akŞam nee gırmem lazım Çok takılamıyom ıŞler Çok bu ara bıde burada olsam sız olmuyosunuz

Selam kızlar

mirage sonunda seni online yakalayabildim.

şu kisti anlatır mısın merak ettim neden dolayı oluyormuş?

Büyük olduğu için mi doğum kontrol hapı verdi?

Tatlım benımkı hemorajık kıst denılen bıŞı yumoŞ gelıŞmıŞ ama ÇatlamamıŞ ıÇıne kanama yapmıŞ Şımdı bu kendı kendıne geÇıyomuŞta doĞ.kont.hapını vermesınde kı amaÇ adetı dÜzene sokmakmıŞ ama ıÇmesemmı dıyorum acayıp moralımı bozuyo ıÇmek

şimdi anladım cnm.
bence içmelisin,çünkü içmediğinde de zaten düzensizlikten 35-40 günü buluyor neredeyse gelmesi.böyle belki 2 ayda 28günlere düşerse senin için daha iyi olur cnm.
moralin bozulur haklısın ama adetide düzenlemezsen böyle de zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…