Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

doğru diyosun canım 28 günde olurummu dersin umutsuz vakaa gibi görüyom artık kendimi

doğru diyosun canım 28 günde olurummu dersin umutsuz vakaa gibi görüyom artık kendimi
öyle düşünme mirage olur tabi.
önce tedavini tamamla,bu sırada doğum kontrol hapı kullanacağın için bebek beklentin olmayacak ve kafan rahat olacak.Oldu mu olmadı mı stresi yapmayacaksın.
hem güzel güzel evine taşınırsın,bahar temizliğini rahat rahat yaparsın.
Hayırlısı ile kistten kurtuldun mu ona göre kısa ama etkili bir tedavi belirlersiniz doktorunla.
çatlatma iğnesi ya da aşılama olabir mesela..
belki ona gerek bile kalmaz,adeti düzenleyince.

tşkrl cnm amin inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerede nasib eder inşallah cnm :Saruboceq:
İnşallah Allah isteyen herkse versin
Sen klomenle mi hamile kaldın?

evet tatlım bu ay klomen kullandım ama asıl önemli olan bişey daha yaptım cnm çocuk olması için oruç tuttum bence sizde deneyin çok dua edicem sizler içinde inanın zaten hepiniz hep aklımdydınız zaten hep dua ediyorum hepimiz için

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Klomenden sonra iğne yapıldı mı,kendi halinde çatlamasını mı beklediniz?
daha önce de biri oruç tuttuğundan bahsetmişti sanırım tubaydı?
Demek ki vakti saati gelmiş,böylesiymiş nasip olan

gülllllllllllllllll tebrik ederim canim sende hamileler kervanina katildin.senin adina inan cok sevindim.darisi tüm isteyenlere insallah.Allah saglikli,hayirli bir evlat nasip etsin.öpüyorumm

Klomenden sonra iğne yapıldı mı,kendi halinde çatlamasını mı beklediniz?
daha önce de biri oruç tuttuğundan bahsetmişti sanırım tubaydı?
Demek ki vakti saati gelmiş,böylesiymiş nasip olan

cnm inan tel trafiği var ondan cvp veremedim yok ben sadece günde bi tane 5 gün klomen kullandım iğne felan demedi dktr orucu tutan arkadaşımız hayaldı cnm tuttuğğu ay hamile kaldı ve bende tuttum tuttuğum ay hamileyim çok şükür mutlaka sizde tutun cnm denemye değer inşallah rabbim sizleride sevindirir:Saruboceq:

gülllllllllllllllll tebrik ederim canim sende hamileler kervanina katildin.senin adina inan cok sevindim.darisi tüm isteyenlere insallah.Allah saglikli,hayirli bir evlat nasip etsin.öpüyorumm

tşkrl tatlım evet sonunda geldi meleğim amin cnm inşallah rabbim tüm isteyenleri de sevindirir

kızlar ben çıkıyorum sizlerin sohbetini çok özledim ama eşim evde yemek yapıcam kib aeo byyyy

tşkrl tatlım evet sonunda geldi meleğim amin cnm inşallah rabbim tüm isteyenleri de sevindirir

kızlar ben çıkıyorum sizlerin sohbetini çok özledim ama eşim evde yemek yapıcam kib aeo byyyy

Ay çok esvindim canım benim.Uzak kalmak yaradı demek sana.İnşallah sağ sağlim kucağın alırsın canım.Bekliyordun zaten ..Çok heyecanlandım.
Kızlar sıra sizde :Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba kıslar herkese kucak dolusu günaydınlar...
Nasılsınız? Hepinizi çok özledim. ışten Ayrıldım 2 aylık hamile iken. Evde netim yoktu yeni aldık. Sizler nasılsınız? Maşallah baya hamilemiz birikmiş. Yalnız portakal benim adım neden hamile listesinde yok alındım =(. Ben ilk size söylemiştim hamileyim diye halbukiii.....ühühhühüühühhü

porticiğim inşallah dediğin gibi güzel olur herşey bu sabahta doktordan geliyorum bide faranjit olmuşum ohhhhhhhhh dimi herşey üstüste geliyo :1no2:

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

iyilik canim sen nasilsin?benim ikna calismalarinda ilerleme var:)) karsi taraf biraz yumusadi bakalim hayirlisi:ecrin_bebek:öpüyorum
Teşekkür ederim ben de iyiyim canım.
Çok sevindim gelişme olmasına.
Rakibi yıldırma politasıyla iknaya devam kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Yaza kadar listede hamile kalmayı bekleyen herkes hamile olacak inşallah.
Patlama bekliyorum önümüzdeki 3 ay içinde :enbuyukkk:

:teytey: :asigim: günaydın :asigim: :teytey:
günaydın,nasılsın denizcim :))

Merhabaaa
Hoşşgeldin.Bizler gördüğün gibiyiz :)) Sen nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor maşallah yarısını geçmişsin sende.
Hamilelerimiz çoğaldı,bi biz kıramadık şeytanın bacağını :hulya:
ay aşk olsun listede yokmuş eklerim hemen demetcim.Biz diğer topikte liste yapmıyorduk ya,buraya da hiç gelmeyince o yüzden yazmamışımdır listeye.
aaa senin oğlan geliyormuş,ismi bile belli olmuş

porticiğim inşallah dediğin gibi güzel olur herşey bu sabahta doktordan geliyorum bide faranjit olmuşum ohhhhhhhhh dimi herşey üstüste geliyo :1no2:

Ben inanıyorum canım güzel olacak.Sen canını sıkma moralini bozma.
Geçmiş olsun,haklısın üstüste gelmiş ben de senin yerinde olsam keisnlikle bu cümleyi kurardım ama bir de şöyle düşün nasıl olsa ilaç kullanacaksın bu dönem rahat rahat içersin tedavi olursun.Korunmasan şimdi faranjitin için ilaç içip içmemekte bile tereddüt edecektin.Herşey de bir hayır vardır.Şu kistlerden kurtulalım olacak cnm kaydirigubbakcemile5

Listemiz opuyorumnanaktan

günaydın şekerler nasılsınız.portakal_suyu canım benide listeye eklermisin.
inş adet olmayacağım tarih 5 mayıs .dün dr gittim fazla yumurta oluşmuş o yüzden iğnenin dozunu düşürdü.yumurtaları görünce sanki bebişimi görmüş gibi sevindimalkisalkisalkis
Rabbim o duyguyuda yaşatır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…