- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.501
ayy resmi gördüm canım kahve çekti vallahii
Hoşgeldin aysencim.Çok yorulmuşsun.
Kahve yaptım yelizle ikinize
Afiyet olsun...
Son 45 dakikam :))
söylemesen hiç farkında değilim saatin.9 olmuş Allahtan
iyiyim canım sen nasılsınn evet zararlıymış içemiyorum o yüzden sıcak çikolata yaparım onun yerini tutmaz amahoşgeldin sezencim
nasılsın
anamm bi yerin şişmesin canım hemen yapda içiver dicem ama hamilelikte kahvede zararlıdır herhal bilmiyorumkismile
ayy resmi gördüm canım kahve çekti vallahii
avcumu yalarımm kıss o resimdekide ne güzel duruyo kahve sevmeyenin bile canı çeker vallaayy canım.hemen sana da yapam bi tane.Aman evde varsa kahve iç hemen avcunu da yala :))
ii gari sen çıkınca bende izleyemediğim dizimi izleyem pc den yerimseniben
iyiyim canım sen nasılsınn evet zararlıymış içemiyorum o yüzden sıcak çikolata yaparım onun yerini tutmaz ama
avcumu yalarımm kıss o resimdekide ne güzel duruyo kahve sevmeyenin bile canı çeker valla
neymiş gı senin izleyemediğin dizin? bilmiyorumkismile
Berrak çok izliyor netten dizi,aklıma geldi şimdi :)
Kıs berrak nerdesin sen bakim,gelmiyon heçklava: özledik kaydirigubbakcemile
bende temizlikten yorgun harap bi haldeyim akannehir
evet sıcak çikolata iç sende
gerçi ben hiç sevmem
hamile kalırsam en çok özliyceğim şey kahve olur herhalde :içelim:[/QUOTEbende pek sevmiyorum çok tatlı geliyo ama napıyım tad olarak olmasada görünümü kahveye benziyoo
bilmiyorumki canım gerçi ben canım ne isterse yadıyorum muhakkak çokta pimpirikli olmamak gerek aslındaa bugün canım cola istedi içtim biraz vallae mesela bi bardk bile içemezmiyiz hamile kalınca ben içerim dayanamam herhalde
bu vücut alışmış her gün kahveye içmeden nasıl durur bilemem kaydirigubbakcemile3
oluyo canım ya yemek yerken çok güzel yiyorum ama yadikten sonra ağzımda bozuk bi tad sanki metal yutmuşum gibi midem dönüyo ama kusamıyorum bu dahada kötüü bugüne kadar 3 kere anca kustumm banyoya giremiyorum deterjan sabun kokusu tiksiniyorumm gerçekten iyi değilim bu saralar 3 geçsin diye bekliyorum dört gözlee şu an hiçbişeyden tad almıyorum kısacasıevet fazla abartmamk şartıyla yenip içilir yani bazı şeyler
bulantın felan oluyomu canım senin ?
oluyo canım ya yemek yerken çok güzel yiyorum ama yadikten sonra ağzımda bozuk bi tad sanki metal yutmuşum gibi midem dönüyo ama kusamıyorum bu dahada kötüü bugüne kadar 3 kere anca kustumm banyoya giremiyorum deterjan sabun kokusu tiksiniyorumm gerçekten iyi değilim bu saralar 3 geçsin diye bekliyorum dört gözlee şu an hiçbişeyden tad almıyorum kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?