- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.581
slm kızlarrrrrrrr napıyosunuz?
gülcümm hayırlısı olsun cnmm sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim işte vakti saati geldimi oluyor demek üzüyoruz kendimizi ama hayırısı olsun tekrar darısı başımıza inşallahhhhhhhh
Selam kızlar, nasılsınızzzz?Özledim siziii. opuyorumnanaktan Gezmekten tozmaktan vakit bulamıyorum nete girmeye. Aşk meleği bizim Gül'mü? ne zaman değiştirdi adını ? Ay hiç farkında değilim. kaydirigubbakcemile3 Hayırlı olsun canım. opuyorumnanaktan Ne kadarlıkmış, doktora gittin mi?
selam kızlar nasılsınız,bizim oğlumuz kesinleşti artık,çok mutluyuz...gülcüm tekrar tebrikler canım çok sevindim demekki zamanı gelmiş bebişin artık,sağlıkla kucağına almanı dilerim...
selam kızlar nasılsınız,bizim oğlumuz kesinleşti artık,çok mutluyuz...gülcüm tekrar tebrikler canım çok sevindim demekki zamanı gelmiş bebişin artık,sağlıkla kucağına almanı dilerim...
evet cnm ben gül tşkrl cnm darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:
canım yarın dktra gidecem kısmetse 5 haftalık cnm yarın 5 +1 oluyos teyzesi mşallah :1hug:
portakalım cnm napıyosun cnm nasıl keyifler denk gelemedik ama çok özlüyorum sizi valla dertleşmeyi özledim
aysencim sen naptın yavru varmı bi gelişme sen naptın?
banada annem bu yukarıda yazdığın otlardan bir karışım almış yazık kıyamam adam içen haöile kalıyo die kandırmış kadını resmen almış oda içiyorum ama artık hiçbişeydende umudum kalmadı gerçide.
bide kızlar aşılama yapıpta hamile kalan varmı etrafınızda onuda yaptırıcam ama olurmu diyorum offff
neyse kızlar kaçtım ben öptüm hepinizi çokkk
aysencim hoşgeldin canım.
Zorxx bende seni çok özledim canım.gel artık yaa
herkese selammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?