Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sağol zorxx amin inşallah .
evet herşeyin bi vakti saati var .
en kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah darısı hepinizin tüm isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selam kızlar, nasılsınızzzz?Özledim siziii. opuyorumnanaktan Gezmekten tozmaktan vakit bulamıyorum nete girmeye. Aşk meleği bizim Gül'mü? ne zaman değiştirdi adını ? Ay hiç farkında değilim. kaydirigubbakcemile3 Hayırlı olsun canım. opuyorumnanaktan Ne kadarlıkmış, doktora gittin mi?

selam kızlar nasılsınız,bizim oğlumuz kesinleşti artık,çok mutluyuz...gülcüm tekrar tebrikler canım çok sevindim demekki zamanı gelmiş bebişin artık,sağlıkla kucağına almanı dilerim...

evet cnm ben gül tşkrl cnm darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:
canım yarın dktra gidecem kısmetse 5 haftalık cnm yarın 5 +1 oluyos teyzesi mşallah :1hug:

selam kızlar nasılsınız,bizim oğlumuz kesinleşti artık,çok mutluyuz...gülcüm tekrar tebrikler canım çok sevindim demekki zamanı gelmiş bebişin artık,sağlıkla kucağına almanı dilerim...

tşkrl tatlım Şeniz
evet herşeyin bi vakti saati varmış cnm çok şükür zamanı geldi :Saruboceq:
inşallah cnm hayırlısıyla bi de kucağımıza aldığımız günleri görürüz :Saruboceq::Saruboceq:

Selam canım, tekrar hayırlı olsun oğluşun. kaydirigubbakcemile3

evet cnm ben gül tşkrl cnm darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:
canım yarın dktra gidecem kısmetse 5 haftalık cnm yarın 5 +1 oluyos teyzesi mşallah :1hug:

Oyyy maşallah canım , Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah , hepimizeee. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada içime erkek olucakmış gibi doğuyo senin ki Gül'cüm.

Son düzenleme:
portakalım cnm napıyosun cnm nasıl keyifler denk gelemedik ama çok özlüyorum sizi valla dertleşmeyi özledim
aysencim sen naptın yavru varmı bi gelişme sen naptın?

selam kuşum nasılsın
bende iyiyim
özledim seni iice yavri
o güzel yanaklarından öpüyorum
dikkat et kendine bacım opuyorumnanaktan

aman canım anacında napsın işte olsun die araştırıyo demekk
sen gönlünü ferah tut bacım stres yapma zemuszemus
sabrın sonu selamet opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…