Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

mirage canım geçmiş olsun eskileri okudum. en gıcığı da şu doğum kontrol haplarını kullanmak ben de bu ay kullandım ay zaman geçmek bilmiyo onları kullanınca ama mecburuz işte onlarsız tedavi de olmuyo inşallah faydasını görürüz canım...

Yok tatlım ıÇmıyorum hapı bu ay kararım net bu ay ıÇın soĞan suyu ıÇıcem kıst gıtmezse ay baŞında adetımle ozaman hapa baŞlayacaĞım

ben de bi 10 gün kadar içmiştim soğan suyu ara kanama yaptı ben de bi de böyle akıntı şeklinde günlerce sürdü ben de bıraktım belki de ii gelmişti bilmiyorum doktora da gitmemiştim o dönemde inşallah faydasını görürsün içimi zor bi da sabak kaynat soğut falan zor geldi bana iş de var tabi hazırlanıp çıkmam gerekiyo yarın kontrolüm var bakalım benim kistler hala yerindeyse kaçışım yok ben de içicem senağlama

Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dedi Yumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir

mrb arkadaslar evlenelı hazıran 25 te 1 sene olcak bu sene ocak ayından beri calısma yapıoruz ama bebısımız olmuyo ama esımın ısın dolayı hergun yapamıyoduk mesela bazen 2veya 3 gun ust uste yapıoduk sonra 4-5 gun ara verıoduk tabi herzaman bole olmuyodu ama cok duzenlı degıldı 2 aydır 2 gunde bir yapmaya calısıyoruz ama cok merak ettım ve doktora gıttım doktor kabn ve ıdrar testı ıstedı verdım hıcbısı yok dedı folıkasit verdı folbiol isimli 5mg yazıo ceyrek ıceceksın dedı aslında hapın kendısıde cok mınık bırde sıkısık gel dedı ultrason gunu verdıler ultrason gunu gıttım kadın dogumcu degısmıs baska doktor vardı neyse ultrasona gırdım cok sıkısıktım ultrasonda da hıcbısı cıkmadı kadındogumcunun yanına gıttım gecenkı gıttıgımde yaptırdıgım kan ve ıdrar tesıtımı gosterdım bısı yok dedı ogun adetım son gunlerıydı tekrar ıdrar testı ıstedı ondada bısı cıkmadı ultrasondada bısı cıkmadı ama doktor sonra alttan baktı muyane odasında alttan bısı sokup bılgısayar gıbı bısıden baktı bişi yok dedi sadece bılgın olsun dıe soluyom dedı sol yumurtalıkta demıstı sanırım 20 mm oda 2 cm mi ne gelıomus kist var dedı oda hıc onemlı degıl dedı genelde herkes te olur dedı kisti,akıntın var dedı neo penotron forte l dıe vitil verdi akıntı ıltıhapmı yanı dedım evet dedı fazla mı dedım hayır dedı kapıdan cıkarken sordumkı bı engel bı sorun varmı hayır dedı,ama sonrakı gunlerde baska doktoru aradım dedkı o vitil cok kuvvetlıdır akıntın oazaman fazldır dedı kafam karıstı arkadaslar arada benden azar azar yapıskan uzayan bısıler gelıo ıltıhapmı yumurtlamam zamanımı anlamadım mesela sımdı adetım bıtelı 8.ci ve 9.cu gun arada gelıo o sıvıdan ve hafıf bugunlerde cok acık sarılastıgını farkettım bembeyaz degıl yardımcı olurmusunz sızce ne ben kendımı uzuyorum bazen olumsuz seyler dusunerek

selam canım oh ne güzel sorun yokmuş çok şükür
inşlhh tutunur bu ay sana kuzun opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin öncelikle aramıza
eğer bir seneye yakın bir zaman olduysa diğer hormon testlerininde yapılması lazım
tabi eşininde sperm testi vermesi lazım
ikinizdede sorun yoksa gelir inşlhh fazla bekletmeden meleğin
8 9 günü akıntın geliyosa yumurtlama belirtin olabilir veya iltihap varmış bundan dolayıda olabilir opuyorumnanaktan

herkese günaydınn...annemler gelmeden bi selam vereyim dedim...bi daha vaktim olmaz çünkü...
selam canım,dün giremedim bende bugün hatrını sorayım dedim.Nasılsın?
annenler mi geldi? zemuszemus ohhh iyiyisiniz valla berrakla sen aldınız annişleri yanınıza zemuszemus

günaydın kızlarrrr
Selam cnm,nasılsın?

Denizcim bekle bakalım daha bir kaç gün var ultrasondan görünmez 3-4 haftada
Herşeyin normal olmasına sağlıklı olmana sevinmelisin,bebek nasıl olsa gelir Allahın izniyle.
Biraz daha sabır cnm opuyorumnanaktan

Portİİİİİ Özledİm kız senİ akŞamlarıda evden ben gİremİyomm
Bu aralar pek denk gelmiyoruz cnm.
Bende özledim,musait olduğunda gel de iki muhabbet yapalım.
kaydirigubbakcemile5

Merhaba aramıza hoşgeldin.
Evleneli 1yıl olacak haziranda demişsin ama bebek çalışmalarına ocak 2010 da başlamışsınız
yani daha çok yeni daha 2 ya da 3 kere ancak denemişsiniz.
Doktorlar için evliliğinizin ne kadar olduğu değil,ne kadar süredir korunmadığınız önemli.
Daha yolun çok başaındasın ama bu süreyi hiç bir şey yapmadan geçirmemekte fayda var.
Kist için doktorun önemli değil dediyse,adetle atılan basit kistlerden demek ki bu yüzzden hiç kafana takma.
Aysenin de dediği gibi önce kendinin hormon testlerini yaptırırsın,eşin de spermogram yaptırır.
Bunlarda sorun yoksa da vakit kaybetmeden yumurta takibi yaptırmak istediğini söyleyebilirsin.
Bahsettiğin günlerde akıntının olması gayet normal,zaten akıntın olmuyorsa korkmalısın.
Herkes yumurtaladığı günü tespit edemez.Akıntı bazen yanıltır,o yüzden adet bittiminden diğer adetine kadar gün aşrı birlikte olmayı denerseniz şansınız daha yüksek olabilir opuyorumnanaktan

portim mirage skor yeliz ismini sayamadığım diğer bacılarım hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Mrb cnm,nasılsın? Şeniz
Gel hadi seni bekliyorum zemuszemus opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…