- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.901
ÖYLE İŞTE KIZ ZAMN ÇIBIK GEÇİYO ONUN ÜSTÜNDEN 32 GÜN GEÇTİİ :))) DİĞERİNİ SAYSAM 42 GÜN OLUYO :))):lepi:
Yapma yhaa akannehir o zaman yapsana bi test anacım ne duruyorsun :))
bu ay belki düzensizlik değildir
Selam kızlar
Berrakcım geçmiş olsun canım,neden olduğu konusunda hiç fikrim yok acaba gece çok mu sabit duruyorsun?
Selam kızlarrrrrrr. Portakalcım, bu kramplar 6-7. aylarda başlıyomuş, çoğu hamilelerde olurmuş. Doktor magnezyum veriyomuş bunun için. Bİr de muz yemeyi öneriyomuş. Süt ürünlerini fazla kullanmaktan veya az kullanmaktan olurmuş. Ben az kullanıyorum , ondan sanırım. SAğlık ocağına gidip magnezyum istiycem doktordan. Bugün kramp girmedi ama , sabah her kalktığımda veya dinlendikten sonra yere basamıyorum ağrıdan.Sonra yavaş yavaş yürüyünce azalıyo. Ama oturup tekrar kalkarsan yeniden başlıyo .Garip bişey yani. Vakit buldukça geliyorum nete :) .
tancredi bence kan testi yaptırmalısın şimdi 1 mayısta olmuş aşılama.döllenme günler sürüyor ki aşılama arkasından da ilişki öneriyorlar bildiğim kadarıyla hamilelik olsa bile ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Normalde en az 2 haftada belli olması lazım ama kesin olucak diye birşey yok daha geç de gösterebilir.
kan testi yaptırnak bu uğraşların yanında devede kulak kalıyor hayatım neden bekliyorsun ki?
quselcim selam canım hoşgeldin,nasılsın?
evet civanperçemiydi mirageye söylemek istediğim :)) teşekkür ederim.
Tvde de doktorlar hep onu söylüyor hamilelik ve adet konuşmaları geçtiğinde.
yap cnm ihmal etme,zaten üstüne düşüp de adam akıllı yapmıyoruz ki bişeyi
şimdi kendimi düşündüm 6-7 gün soğan kürü yapmışım
6-7 gün incir kürü
en uzunu polen oldu bakalım bunda azimliyim devam edicem[/QUOTE
en iyisi iş çıkışı gidip yaptırıyım 2 testtte de çıkmayınca gidip saçımı boyatmıştım:)
kafamdan da hamileliği çıkarmıştım zaten hamile kalmadıysam yazın bırakıcam kendi haline kışa da Allah kerim artık :hulya:
tancredi bence kan testi yaptırmalısın şimdi 1 mayısta olmuş aşılama.döllenme günler sürüyor ki aşılama arkasından da ilişki öneriyorlar bildiğim kadarıyla hamilelik olsa bile ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Normalde en az 2 haftada belli olması lazım ama kesin olucak diye birşey yok daha geç de gösterebilir.
kan testi yaptırnak bu uğraşların yanında devede kulak kalıyor hayatım neden bekliyorsun ki?
quselcim selam canım hoşgeldin,nasılsın?
evet civanperçemiydi mirageye söylemek istediğim :)) teşekkür ederim.
Tvde de doktorlar hep onu söylüyor hamilelik ve adet konuşmaları geçtiğinde.
yap cnm ihmal etme,zaten üstüne düşüp de adam akıllı yapmıyoruz ki bişeyi
şimdi kendimi düşündüm 6-7 gün soğan kürü yapmışım
6-7 gün incir kürü
en uzunu polen oldu bakalım bunda azimliyim devam edicem[/QUOTE
en iyisi iş çıkışı gidip yaptırıyım 2 testtte de çıkmayınca gidip saçımı boyatmıştım:)
kafamdan da hamileliği çıkarmıştım zaten hamile kalmadıysam yazın bırakıcam kendi haline kışa da Allah kerim artık :hulya:
MErhaba canım.
Arkadaşım dün aşılama yaptırdı ege ünv.de.15 gün sonra kanda baktırırabilirsiniz demiş
Aytencim hoşgeldin canım
MErhaba canım.
Arkadaşım dün aşılama yaptırdı ege ünv.de.15 gün sonra kanda baktırırabilirsiniz demiş
merhaba aytencim doktorumu aradım idrarda test yaptım çıkmadı dedim kanda da yaptır dedi iş çıkışı gidicem artık tahlile yumurtayı ilaçla büyüttük kist oluşmasından korkuyorum doktor oluşmaz diyor ama doktora falan inancım kalmadı ..
bazen amaan boşver diyorum kafamdan atıyorum bazen de karabasanlar çöküyo sanki üstüme :bbo:
bebek derken ruh sağlığından olucam yakında :roflol:
Hoşbulduk canım.Nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?