Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Yapma yhaa akannehir o zaman yapsana bi test anacım ne duruyorsun :))

bu ay belki düzensizlik değildir

YOK KUŞUM BİDE ATEŞ ÖLÇMEYE BAŞLADIM ORADAN HESAPLADIĞIMA GÖRE 22 MAYISTA OLMAM LAZIM HEMÖ HAMİŞLİKTE OLMASI GEREKEN ATEŞTEN ÇOK ÇOK AŞAĞIDA BENİMKİSİ KISMET KIZZ BİDAHAKİ AYA KÜR YAPÇEM opuyorumnanaktan

aman alıştık artık çiçeem ya.
öbür aya kür yap ama eger gebelik yoksa da bu ay adetini düzenlemesi için bi ot vardı sürekli onu söylüyorlar,garip bi adı var hatırlayamadım,aklıma gelince yazarım şimdi onu içmeye başlasan adet bitince de başka kür uygulasan daha iyi olur gibime geliyor yani bu günleri boşuna geçirmemek adına.
zaman ne çabuk geçiyor ya...

Selam kızlar

Berrakcım geçmiş olsun canım,neden olduğu konusunda hiç fikrim yok acaba gece çok mu sabit duruyorsun?

Selam kızlarrrrrrr. Portakalcım, bu kramplar 6-7. aylarda başlıyomuş, çoğu hamilelerde olurmuş. Doktor magnezyum veriyomuş bunun için. Bİr de muz yemeyi öneriyomuş. Süt ürünlerini fazla kullanmaktan veya az kullanmaktan olurmuş. Ben az kullanıyorum , ondan sanırım. SAğlık ocağına gidip magnezyum istiycem doktordan. Bugün kramp girmedi ama , sabah her kalktığımda veya dinlendikten sonra yere basamıyorum ağrıdan.Sonra yavaş yavaş yürüyünce azalıyo. Ama oturup tekrar kalkarsan yeniden başlıyo .Garip bişey yani. Vakit buldukça geliyorum nete :) .

Selam canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Nedenini bilmende güzel canım,en azından anormal bi durum yok,olağan şeyler.
İnşallah bir daha hiç olmaz cnm :1hug:
Ölçtür bakalım ne çıkacak bak sayende bişey daha öğrendik,hamile kalırsam kramp girerse neden olabileceğini biliyor olacağım :))

ya ayın 14'ünde idrar testi yaptım porti negatif çıktı 2 gün sonra yaptım yine negatif çıktı tamam dedim aşılama başarısız ayın 18'i oldu hala adet olamadım bilmiyorumkismile

iş yerinden arkadaşlarım da kan testi yaptır mutlaka diyorlar ama 1 mayısta aşılama yaptım idrar testini de 16'sında yaptım 16 günde idrarda çıkardı diye düşündüm yanılıyor muyum? kan testi yaptırsam mı porti karar veremedim yaa...

slm kızlar portım adet duzenlemesı ıcın cıvanpercemı cayı ve bebek ıcınde cıvan percemı oturma banyosu bırebırmıs. ben yapıcam aylardır bı fırsat olmadı saldım zaten herseyı önemsemıyorum artık cnm a.s.

tancredi bence kan testi yaptırmalısın şimdi 1 mayısta olmuş aşılama.döllenme günler sürüyor ki aşılama arkasından da ilişki öneriyorlar bildiğim kadarıyla hamilelik olsa bile ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Normalde en az 2 haftada belli olması lazım ama kesin olucak diye birşey yok daha geç de gösterebilir.
kan testi yaptırnak bu uğraşların yanında devede kulak kalıyor hayatım neden bekliyorsun ki?

quselcim selam canım hoşgeldin,nasılsın?
evet civanperçemiydi mirageye söylemek istediğim :)) teşekkür ederim.
Tvde de doktorlar hep onu söylüyor hamilelik ve adet konuşmaları geçtiğinde.

yap cnm ihmal etme,zaten üstüne düşüp de adam akıllı yapmıyoruz ki bişeyi
şimdi kendimi düşündüm 6-7 gün soğan kürü yapmışım
6-7 gün incir kürü
en uzunu polen oldu bakalım bunda azimliyim devam edicem

Bebeği öğrenene kadar yaptıklarından sorumlu değilsin saç boyaman da sorun değil :)
ınşallah hamilesindir canım ama olmazsada dediğin gibi biraz kendi haline bırak ilaçsız doğal yoldan bişeyler yaparsın.

hele bi durun bakalım ben başarabilcem mi?
Ben başarırsam herkes başarır

Hoşbulduk canım.Nasılsın???

Teşekkür ederim cnm ben iyiyim,sen nasılsın?

tancredi aytenin söylediğine katılıyorum 2 haftada çıkıyor demiştim ya benim kastettiğimde kan testiydi idrarda çıkmadı die moralini bozma canım.
kan testini yaptır ve sonucu mutlaka bildir canım,inşallah evde net vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…