- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.921
Teşekkür ederim cnm ben iyiyim,sen nasılsın?
tancredi aytenin söylediğine katılıyorum 2 haftada çıkıyor demiştim ya benim kastettiğimde kan testiydi idrarda çıkmadı die moralini bozma canım.
kan testini yaptır ve sonucu mutlaka bildir canım,inşallah evde net vardır
yaptırıcam canım sağol sonucu haber veririm size ya burada içimi döküyorum kızlar iyi ki varsınız bu dertleri olmayanlara anlatasım gelmiyor anneme bile bu kadar anlatmıyorum ayrıntıları inşallah hepimiz feraha ereriz :1hug:
İnşallah hamilesindir canım güzel haberle gelirsin uzun zamandır hamile haberi de almadık inşallah yüzümüzü güldürürsün
böyle bi derdi olmayan zaten bizi anlamaz ki hayatım.
evet farkındayım uzun zamandır hamile haberi almadık mafoldumben haftasonu gezerken o kadar çok hamileyle karşılaştım ki inanamazsınız bir biz kaldık sanki hamile olmayan şu memlekette :roflol:
neyse ben çıktım portim iyi akşamlar iyi tatiller
19 mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız Kutlu olsun turkbayragi
Kıs bu saatte ne işin var uyku tutmadı heralde :)))
slm sezencim biz aynıyız valla sen nasılsın nasıl gidiyo cnm hamilelikk?
Hoşgeldin canımcım19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun..
portakalaım kuşum doğumgününmüş bugün cnmm benim inşallah daha nice seneler sağlıklı mutlu huzurlu ve inşallah çocuklarınla geçirmek nasip olur inşallah cnm benim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
ya ama ben pasta eklemek istiyorum ama yapamıorum yaaaa mafoldumbenmafoldumben
aa portinin doğumgünümü canım nice senelere yeni yaşın sana bebiş şans uğur getirsin canım benimm
valla sezencim biz aynıyız benim buay yumurtam erken çatladı hatta kanama bile oldu anlamadım inşallah tutar ama sanmıyorum ama nasip tabii.
aysen memlekete gitmiş cnm onunda yumrta büüyüdü çatladı çalışmaalrda başarılı :) nasip oda
portakalımda beklemede kendine kürler yapıo polen arısütü onudna büyüdü yumoşlar bence dua et bize cnm güzel hbrler alalım buay
Hoşgeldin canımcım
teşekkür ederim :1hug:
inşallah canım bugün en büyük dileğim bu bir sürü bebişlerim olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv:
her yıl bitane doğurayım kaydirigubbakcemile3
Olsun inşallah buraya gelirsen pastayı karşılıklı yeriz canımcım :içelim:
Teşekkür ederim sezencim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İnşallah seneye bebişim kollarımda kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?