Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

buarada benim bugün 9.günüm ve hafif bir pembelik gleldi ki hiç olmaz ama akşam ağrım vardı karnım şişti yumurtam çatlamış olabilirmi kıslar ya çalışamda yapmadık:sinifsinif:

buarada benim bugün 9.günüm ve hafif bir pembelik gleldi ki hiç olmaz ama akşam ağrım vardı karnım şişti yumurtam çatlamış olabilirmi kıslar ya çalışamda yapmadık:sinifsinif:

canım pembeliği bilmem ama benimde carsamba gecesi cok sancım oldu.ama misafirlerim vardı.ve cok gec yattım...ve calısma olmadı
dedimki herlde catlamamıstır ...ertesi günüovülasyonla yapıp calısıcaktık..bilin bakalım o akasmda ne oldu?sofben yandı..aksiliküstüne aksilik yani.nasip ya belli olmuyo.olacak iş oluyo..eger zamanım ozamansada olmadıysa demekki bu ayda nasip değilmiş diyicem yani aksiliğin bu kadarı olur....canım seninkide catlam ıs olabilir...bugun sıkı calısın............

kızlar topiğimiz 2.sayfaya düşmüş yav nerdesiniz bende misaifr vardı yeni gitti akşamada yemeğe gidiyoruz şimdiden bakayım dedim nerdesiniz yavrular?

cicvircim haklısın cnm bencede herşey nasip eğer olucaksa herşekilde olur takmmak akışına bırakmak lazım ama yapamıyoruz işteboshayallersmile

Merhaba iyi akşamlar kızlar
ancak fırsatım oldu,gelebildim zorum.Şöle bi baktım pembe leke demişsin dünde çok ağrın vardı çatladı mı acaba? 12 saat zamanın var bi çalışma yapıverseydin :)) ay yoksa yarın mı gitsen doktora 10.gün

Canım verdiğin siteye baktım.Faydalarına bakarken de şunu buldum.

*Kadınların hayzını (adetini) söktürür. Anne sütünü artırır; balla yenmeye devam edilmelidir. Unutkanlığa faydalıdır, balla macun yapılıp yenmeli.

ÖNEMLİ UYARI: Çörek otunun balla kullanımı tavsiye edilir. Önerilen dozların aşılmması uygundur.

Şimdi ben yumurtalaro geliştirsin diye ağzıma yarım çay kaşığı atıyordum yani onada akşam kızlarla konuşunca bu sabah başladım.
Bilinçsiz mi tüketmiş oluyorum bilmiyorumkismile bir de adet söktürür diyor bilmiyorumkismile kafam karıştı kızlar :uhm:

Selam kızlar . Ben annemlere geldim dün, bugünde gezmedeydik annemle. Bu aralar pek giremiycem nete, beni merak eden olur belki diye haber vereyim dedim

Portakalcım nasılsın ?

etmem mi canımıcm ya hepinizi ayrı ayrı düşünüyorum zaten gelenler belli :))

ben iyiyim canım çok tşk ederim siz nasılsınız?

kendine dikkat et cnm

etmem mi canımıcm ya hepinizi ayrı ayrı düşünüyorum zaten gelenler belli :))

ben iyiyim canım çok tşk ederim siz nasılsınız?

kendine dikkat et cnm

Biz de iyiyiz canım, bir hafta kadar burdayım sanırım. Sİlivride tek olunca gezemiyorum,annemlere geldim, bol bol gezicem.kaydirigubbakcemile3 İkiz kardesimde eylül gibi evlenicek kısmetse, çeyiz bakıcaz ona da.opuyorumnanaktan Öpüyorum seni,sen de kendine iyi bakkk. Görüsürüz canımmmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…