- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.961
Porti doğum gününmüş.ne anlamlı bir günde doğmuşsun yaaa..
Doğum günü kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana sağlıklı bir bebek getirsin inşallah:Saruboceq:
günaydın canım,sen nasılsın? opuyorumnanaktanGÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR NASILSINIZ:))opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
slm mirage nasılsın?
porti yeni tarihim 19 haziran yani benim aşılama başarısız :umursamaz: ya çok garip duygular içindeyim adet olabildiğim için seiviyorum aşılama tutmadığı için yaşadığımız maddi hasar, stres ve hayalkırıklığına üzülüyorum artık bebek olayını yaz sonuna kadar düşünmeyeceğim için ferahlıyorum böyle ortaya karışığım
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun porticim..
porti bu çizelgelerde tarih değişikliği yaparken linkin içinden tarihi değiştirmeye çalıştım olmadı siteye gidip baştan mı yapmak gerekiyor?
Günaydın kızlar..Nasılsınız???
yok kız ne belirtisi hamişlik belirtisini geçtim adet belirtisi bile yok kafamçokkarıştısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
slmmm kızlar kimse yokmu hemen doktorumu kanal d yi acın hamile kalmak için dr gürkan kubilaydı sanırım tarif vericekmişşş
senin bu düzensizlik çok kötü ya
adet bittikten sonra iğne takip gibi şeyler mi yaptırsan acaba?
ne düşünüyorsun?
[ı]aman iyi yapıyor boşuna ümitlendirmiyor,benimki başladı da noldu sanki geçen ay kist var diye yumoş bile büyümedi erkendende adet oldum[/ı]
gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?