Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Porti doğum gününmüş.ne anlamlı bir günde doğmuşsun yaaa..
Doğum günü kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana sağlıklı bir bebek getirsin inşallah:Saruboceq:

Porti doğum gününmüş.ne anlamlı bir günde doğmuşsun yaaa..
Doğum günü kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana sağlıklı bir bebek getirsin inşallah:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktan

ayy bugün bebek isteğimi bilen bilmeyen herkes aynı dileklerde bulunda doğum günümü kutlarken yakın çevremde bilmeyenler bile sanki içimi biliyormuşçasına önümüzdeki yıl anne olarak kutlarsın inşallah,sana hediye yok seneye bebeğe hediyeyle gelicez...vs.
Çok mutlu oldum :Saruboceq:
İnşallah herkesin bu iyi dilekleri gerçekleşir,bebeğimin kollarıma geldiği an yeniden doğmuş gibi olurum,en mutlu günüm o gün olur inşallah :Saruboceq:

Herkese tekrar teşekkür ederim kızlar.
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir

günaydın kızlar
slm mirage nasılsın?
porti yeni tarihim 19 haziran yani benim aşılama başarısız :umursamaz: ya çok garip duygular içindeyim adet olabildiğim için seiviyorum aşılama tutmadığı için yaşadığımız maddi hasar, stres ve hayalkırıklığına üzülüyorum artık bebek olayını yaz sonuna kadar düşünmeyeceğim için ferahlıyorum böyle ortaya karışığım
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun porticim..

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR NASILSINIZ:))opuyorumnanaktan
günaydın canım,sen nasılsın? opuyorumnanaktan

günaydın cnm üzüldüm olmamasına yani insan umutlanıyor nede olsa.
hayırlısı olsun cnm sıkma kendini

teşekkür ederim tatlım

porti bu çizelgelerde tarih değişikliği yaparken linkin içinden tarihi değiştirmeye çalıştım olmadı siteye gidip baştan mı yapmak gerekiyor?

yok kız ne belirtisi hamişlik belirtisini geçtim adet belirtisi bile yok kafamçokkarıştısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

slmmm kızlar kimse yokmu hemen doktorumu kanal d yi acın hamile kalmak için dr gürkan kubilaydı sanırım tarif vericekmişşş

gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....

Ben sabahtan beri bunu bekliyorum demek sonuna yetişmişim sempatiksalakcinni

teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…