Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sleepy nin yaşadıklarına benziyor yaşadıklarım.
inşallah sonu da öyle olur benimde bebişim gelir.
Ayy hepimiz hakediyoruz artık bu mutluluğu
Allahım yüzümüzü güldürür inşallah

ay portakal bırak kuzum şu film hikayesini ya inan içimi baydı okurken bukadar dağınık yazılan insanı boğan bişey görmedim

teşekkürler kafam karişti burası baya yogun:) teşekkür ederim herkese bende 2 senedir ugraşıyorum her ay bugüngü gibi kısmet birdahaki şeferediyiyorum kırmızılarr geldi bu kadar ugraştıktan sonrakışmet belki 6 ay diyiyoz:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bende yeni kalktım sayılır kahavaltı yapıorum görüşürüz aytencim erkencisin baya iştesin sanırım

alışırsın zamanla sende bu yoğunluğa :)
Herşeyin hayırlısı tabi ama seninde bayaa olmuş,sizin sorununuz neymiş peki?
İnşallah seninde tez zamanda olur,fazla bekletmez bebişin

Günaydın kızlar...........
Görüyorum ki kimse uyanmamış

selam nasılsın aytencim
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bende yeni kalktım sayılır kahavaltı yapıorum görüşürüz aytencim erkencisin baya iştesin sanırım

Günaydın zorum opuyorumnanaktan

yaparım cnm sen naptın tam günmü bugünde cts çalışmak bayıyo insanı çalışırken nefret ederdim ogün çalışmktan naptın buarada varmı bişiler?belirti felan ?

yaparım cnm sen naptın tam günmü bugünde cts çalışmak bayıyo insanı çalışırken nefret ederdim ogün çalışmktan naptın buarada varmı bişiler?belirti felan ?

Evet canım.....Hafif batmalar var.Ateşimö gene yüksek....Ovulasyon hesaplamaya baktım yarın beklemediğimreng günümmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…