- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.061
selamm hoşgeldin canım zemuszemusNaber kızlar
Selam bu arada
yarın bi gelsinde şöle konuşalım bi neler var neler yok belirti felan varmı acaba deli karu çok yormasaydı keşek kendini ordaa ay ilk haber ondan gelsin sonra bizden kuşum inşallahhhhhhhhh
aa evet hatırlıyorum hatta sen anlatmıştın sonra önceydi felan diee içine doğmuş demek ozaman onun offf bizim içinde birinin içine doğsazemuszemus ay dua et bize dilemma ya bide seninki 3 kişilik dahada etkili:lepi:
portakalaım yumurtaların oldu ve şuanda çatlıcak belkide bence böle buay benim içime öyle doğuyor ay bunu belki kaç kez yazdım hatırlamıorum bile ama buay içimde öyle bir his var bizim için:Saruboceq:
Porti bu ay kendi haline bırakman iyi oldu belki de,doktora gitmedin ya..Hadi hayırlısı canım
Haftayak ontrolüm var kızlar.Cinsiyetlerini ben de merak ediyorum.12.haftada gittiğimde erken dedi doktor,bişey demedi.Bakalım söyleyecek mi bu kez
İnşallah gitmemekle iyi yapmışımdır belki hayırlısı böyleydi bi şekilde doktora gitmem engellendi,istediğim halde gidemedim ya adet olunca sonra da vazgeçtim zaten.
kistime kardeş bebiş istiyorum bu ay
sağlı sollu kasığım ağrıyor çünkü
inşallah bu defa belli olur bende çok merak ediyorum,çift olunca daha heyecanlı oluyor
biz bile böyle merak ederken heyecanlanırken seni ve eşini düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?