Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay dimi haklısın valla sorduğum kişiye bak sevişgen hatunnnaklinialirimsmile kıs onun yarın kaçıncı günü valla yapsın ya teyze olalım bari yavv sonrada anneeee

yarın bi gelsinde şöle konuşalım bi neler var neler yok belirti felan varmı acaba deli karu çok yormasaydı keşek kendini ordaa ay ilk haber ondan gelsin sonra bizden kuşum inşallahhhhhhhhh

hoşgeldin dilemmacım iyiyiz cnm sizboshayallersmileden nbr?bizim bilfiğin gibi valla aynı gün sayıyoruz habire

İyiyim ben de..Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum canım
bu arada ayşenden bahsettiniz,aklıma ne geldi
Hamile kaldığım ay bana sen hamile değilmiydin demişti, ki ben daha hamile olduğumu bile bilmiyordum

Naber kızlar
Selam bu arada
selamm hoşgeldin canım zemuszemus
Haberler sende bizde heeç değişiklik yoq :umursamaz:

yarın bi gelsinde şöle konuşalım bi neler var neler yok belirti felan varmı acaba deli karu çok yormasaydı keşek kendini ordaa ay ilk haber ondan gelsin sonra bizden kuşum inşallahhhhhhhhh

kasığım ağrıyor didi
inşallah önce o şeytanın bacağını kırar.
bu arada benimde kasık ağrılarım hiç bitmedi ya oldu mu yumurta olmadı mı,olduysa hala mı çatlamadı off çıldıriiicimm

aa evet hatırlıyorum hatta sen anlatmıştın sonra önceydi felan diee içine doğmuş demek ozaman onun offf bizim içinde birinin içine doğsazemuszemus ay dua et bize dilemma ya bide seninki 3 kişilik dahada etkili:lepi:

portakalaım yumurtaların oldu ve şuanda çatlıcak belkide bence böle buay benim içime öyle doğuyor ay bunu belki kaç kez yazdım hatırlamıorum bile ama buay içimde öyle bir his var bizim için:Saruboceq:

ay buarada cinsiyetlerini öğrencen dimi dilemma ay sağlıklı olsunlarda gerçiii ne güzel içinde iki kalppzemuszemus

senin hafıza da süper anacım heeç bişeyi unutmuyorsun valla,hayranım

portakalaım yumurtaların oldu ve şuanda çatlıcak belkide bence böle buay benim içime öyle doğuyor ay bunu belki kaç kez yazdım hatırlamıorum bile ama buay içimde öyle bir his var bizim için:Saruboceq:

İnşallah canım bende inanmak istiyorum inşallah çatlar ve tutar :Saruboceq:

Haftayak ontrolüm var kızlar.Cinsiyetlerini ben de merak ediyorum.12.haftada gittiğimde erken dedi doktor,bişey demedi.Bakalım söyleyecek mi bu kez

Porti bu ay kendi haline bırakman iyi oldu belki de,doktora gitmedin ya..Hadi hayırlısı canım

İnşallah gitmemekle iyi yapmışımdır belki hayırlısı böyleydi bi şekilde doktora gitmem engellendi,istediğim halde gidemedim ya adet olunca sonra da vazgeçtim zaten.

kistime kardeş bebiş istiyorum bu ay
sağlı sollu kasığım ağrıyor çünkü

Haftayak ontrolüm var kızlar.Cinsiyetlerini ben de merak ediyorum.12.haftada gittiğimde erken dedi doktor,bişey demedi.Bakalım söyleyecek mi bu kez

inşallah bu defa belli olur bende çok merak ediyorum,çift olunca daha heyecanlı oluyor
biz bile böyle merak ederken heyecanlanırken seni ve eşini düşünemiyorum.

İnşallah canım yaa.Sleepy de ara verdiği ay hamile kalmıştı sanırım.
Gitmiş olsun şu kist belası da..

inşallah bu defa belli olur bende çok merak ediyorum,çift olunca daha heyecanlı oluyor
biz bile böyle merak ederken heyecanlanırken seni ve eşini düşünemiyorum.

Ay evet canım çok heyecanlıyız tabi ki..Eşim biri kız diyor,öyle istiyoruz biraz da .Kız çocuklarını çok sever,ben de öyle.Hayırlısı tabiki..Ama herkes biri kız biri erkek olsa ne güzel olur diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…