Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay hadi inşallah aytencim valla belirtiler süper ama yinede nasip diyelim sonra üzülüyoruz ama gönülden isitorum inşallah hamilesindri sen ayağını sür bizde arkandan gelelim

ay valla ayarlasak bu kadan olmaz yanii

ii ne olsun canım işte gittik temizliği yaptık yapmadık gibi bişi oldu tam bitmediği için işler
çarşamba eşyalar gidicek tabi bende
eşimde yarın işe başlıycak bakalım 40 gün aradan sonra..tamda zamanına denk geliyo yaaa bakalım senelik iznini alabilirse beraber gidicez
anlıycan hine yokum en az 1 hafta yerimseniben

istediğimiz halde çocuk sahibi olamıyorsak bütün bunların bilinmesi gerekiyormuş,

Yumurtalık kanallarınız açık mı? Bunu öğrenmek için jinekologunuz bir rahim filmi çektirdi mi?
Yumurtlama düzeniniz nasıl? Adetleriniz düzenli mi?
Herhangi bir doktorda bir ya da iki ay yumurtlama takibi yaptırdınız mı?
Yumurtalarınız döllenme için hazır hale geliyor mu? Yani âdetinizin 12 ila 16.cı günleri arasında çatlıyorlar mı?
Yaşınız ne olursa olsun yumurta rezerviniz ne durumda bunu biliyor musunuz?
Sağlıklı besleniyor musunuz?
Nasıl bir ortamda çalışıyorsunuz.?
Göğüslerinizden sıvı geliyor mu?
Daha önce kendiliğinizden hamile kalıp nedensiz bir düşük yaptınız mı?
Erkekseniz sperm analizi yaptırdınız mı?
Sperm hareketlilik oranınızı biliyor musunuz? Morfoloji sonuçları nedir? Bunu daha önce duydunuz mu?
Çocukluğunuzda ateşli ya da kabakulak türü bir hastalık geçirdiniz mi?

kaynak: http://www.cocukistiyorum.com/tr/

siz neler yaptınız zorum nirdee o da doktora gitmiş ayy hadi inşlhh onun yerleşme kanamasıdır yaaaa inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay hiç hamiş haberide yokmuş direk girince listeye baktım :sinifsinif:

ayy şu taşınam işi temelli bitse de rahatlasanız,yoruldun iyice

baa bak garu test yapmadan gederseen bir daha estanbul sınırlarına ayak bilem basmaa oa göre :)) yoksa seni ednan beye şikayet ederim :)

ayy şu taşınam işi temelli bitse de rahatlasanız,yoruldun iyice

baa bak garu test yapmadan gederseen bir daha estanbul sınırlarına ayak bilem basmaa oa göre :)) yoksa seni ednan beye şikayet ederim :)

ay hayırlısıyla bitsin bakalım canımcım

bilmiyom yapsammı yapmasammı daha erken değilmi yanii iğneyi olaı 10 gün olmuş çalışma olalı 9 bilmiyorumkismile

Bende iyiyim canım,henüz bi gelişme yok,polene ve çalışmalara devam Allah ne verdiyse :))

ya bişey sorucam bilgin var mı,yumurta çatlarken göğüslerde de hissedilir mi acaba?

portim canımcım burda elektirikler gitti zaten hava acayip bozuk yağmurlu felan
bende girem haber verem dedim öle pat çıktım olmaısn :))

berrakcım naber canım nasılsın

portim ben kalkıyorum canım ilk posta çamaşırlkara asam ikinci postayı atam :hulya:

gecede belkim annemlere geçeriz
hadi öpüyorum opuyorumnanaktan

Bende iyiyim canım,henüz bi gelişme yok,polene ve çalışmalara devam Allah ne verdiyse :))

ya bişey sorucam bilgin var mı,yumurta çatlarken göğüslerde de hissedilir mi acaba?

Hiç bilgim yok canım . Bol bol çalışın . kaydirigubbakcemile3 Güzel haberlerini bekliyorum her zaman. opuyorumnanaktan

portim canımcım burda elektirikler gitti zaten hava acayip bozuk yağmurlu felan
bende girem haber verem dedim öle pat çıktım olmaısn :))

berrakcım naber canım nasılsın

iyiyim canım, sen nasılsınnn ? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…