Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Canım şaşırdım bende....Çünki hastalandıktan sonra 9 gün sadece çift çizgiyi görmüştüm sonra 10 gün boyunca devamlı her gün yaptım tek çizgiydi.bu gün yapayım dedim 2. çizgi hafif silik ama var yaniiii

canım testinin markası ne???

resim eklemek istersen cevap bölümünün altında gelişmiş cevaptan altta eklenti ekle diye çıakr ordan ekleyebilirisn

Ovulasyon testinin 25. gündeki hali

Canım ovulasyon testlerindne hiç anlamıyorum,yani gebelik olunca da böyle çıkıyor mu acaba?

Sen yarın en iyisi bi sidik testi yap :)) İnşallah bunun gibi çift çizgi çıkar.
zaten senin ateşte yüksekti,tahminim hamilesin ama hayırlısı bakalım belli olmuyor bu işler.
sonucu bekliyorum sabah opuyorumnanaktan

Selam kızlar, bugün eşim izinliydi.Ama hava da yağmurluydu, evde kaldık heppp. Sonra yemek odamızın şeklini değiştirmeye karar verdik. Çok güzel olduuuu ve eskisinden daha geniş oldu. opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt Bu saatte pek kimse olmuyo ama sevincimi sizinlede paylaşayım dedimmmm . hihoyyyt

slmmm yavrularrr aysencim yani dışa açılan kağı derken balkon kapısı demek istedim kuşum ordan nasipse dualarımız uçup gidecek inşallah:Saruboceq:

aytencim cnm banada yarın güzel habrler vericeksin gibi gelio yaz haman bak sabh merakta bırakma cnmm

berrakçım güle güle oturun tatlım arada yapılan değişiklik ii oluyo...

Günaydın kızlar....

Sidik testini yaptım tek çizgi.Bugün 26. günümdeyim........

Bende pek bişey anlamadım bu işten..
Bekleyip görecegiz.Bugün ateşim daha yüksek.Hayırlısı bakalım.

Günaydın Kızlar senağlama

Moralim bozuk başlıyorum güne malesef mafoldumben

Dün başlayan kahverengi lekelenmenin arkası adetmiş.

Resmen 17.günde adet oldum,inanmıyorum ya 2 aydır neden böyle çok erken oluyorum zaten biteli ne kadar oluyor ki.. senağlama

Adetim düzenliydi hiç olmazsa şimdi o da bozuldu sanırım,acilen yarın doktora gitmem lazım ama kimi bulup da randevu alıcam bugün bilmiyorum,o yüzden yine eski doktorun eline kaldım sanırım :çok üzgünüm:

ayy çok sinir oldum yhaa mafoldumben

Neden böyle olduğu hakkında fikri olan var mı? bilmiyorumkismile

GÜnaydın kızlar ayten gıızzz hamıŞ olabılırsın :)))

naber portı nasılsın

benım adet tatılde gelen gıden yok sıdık testı negatıf :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…