Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Portakalcım bence kisttin patladı.İyiye işaret canım.Hiç moralini bozma...Kisti olanlardan duymuştum patladıgında erken kanama yaptıgını

geçen ayda böyle erken olmuştu ama hadi o zaman kist gitti diye düşünmüştük.
bu ay patladı desek geçen ay neden öyle oldu ki off kafam çok karışık.

sizin testlerde negatif çıkmış ( ama adet gelene kadar hep ümit vardır

İyi tarafından bakalım canım...Moralini bozma.Bence bir doktora mutlaka git.İçini ferah tut canım

ay ne güzel aramızdan birilerinin sevineceği bişeylerin olması

Güle güle oturun canım,değişiklik yapmak insanı rahatlatır,benim eşimde dün yatak odasının şeklini değiştirmiş :))

Biraz da onun istediği şekilde kalsın bakalım

İyi tarafından bakalım canım...Moralini bozma.Bence bir doktora mutlaka git.İçini ferah tut canım

Bu ay kesin gitmem lazım doktora yoksa böyle belirsizlik insanınn kafasını daha çok yoruyor.Dert bi tane değil ki kisti var,yumıoşu var,birde adet sorunu çıktı senağlama
Neyse hayırlısı olsun hakkımızda

Hoşgeldin de nerdeydin sen kaç gündür ?
sende ne var ne yok gelişme?

cnm küçük bir ameliyatım vardı oldum geldim.
iş başı yaptım bu gün
biraz ağrım var ama dayanıyorum ..
bende gelişme yok bu ay.
Narkoz aldım iyikide olmamış. Rabbiim ne büyük :Saruboceq:
bu aydan sonra çalışmalara devam..
9 haziran tarihim işte
21/5/2010-26/5/2010arası fulll çalışmam lazım...
ama dikişlerim var çalışamıyacağım çünkü banyo yasak
o yüzden bir daha ki aya kaldı sanırsam bilmiyorumkismile

selam kızlar aytencim erken daha inşlhh meleğin gelmiştir

portim canım neden böle oldu hiç anlamadık yaaa sen git doktora bakalım ne dicek canım belkide geçen ay ki kistti tekrar olışup patlamışda oalbilirmi acaba

d kupcu sanada geçmiş oldun ne ameliyatı oldun

mirage nasılsın canım uzun zamandır görüşemiyoruz

Geçmiş olsun canım...Önemli bişey değildir inşallah..

offffffff sabah nasıl bi hevesle açtım güzel haberler alıcaz diye moralim bozuldu bune kızlar yamafoldumbenmafoldumben

ayten testte çıkmamış ya ben sana garanti gözüyle bakmıştım resmen ya ama daha ümidimiz olabilir..

portakalım kuşum sana ne diim ya kendim hasta olmuş gibi üzüldüm ne alaka nerden çıktı bu salak şimdi aptal şey ama cnm çok erken geldi sen eski doktoruna git cnm arama şimdi başka doktor

dkupçu cnm sanada geçmiş olsun dikiş felan diosun yinede küçük bişi değil sanırım umarım çabuk iyileşirsin

mirage senindemi test negatif buneya kızlarr ay deliricim artıkkkkkkkkkkkmafoldumben

d_kupcu geçmiş olsun canım,hiç haberimiz olmadı ne ameliyatı oldun?

Zorum,aycencim hoşgeldiniz kızlar.

Neden böyle oldu bilmiyorum off bi doç vardı ya daha önce onu aradım randevu için çok pahalı ya bide özel klinik ilaç falan verirse kendim alacağım heralde o yüzden yine eskisine gideceğim,diğerini iyice araştırmam lazım sazan gibi parayı saçmıyım önüne

porti kalmışık yine başbaşa anacım sen git kendi doktoruna yine sonra başka doktor ayarlarsın kendine ne etcen başka..

ay bende el işi yapıyom zabahtan beri yaa anneme mutfak danteli yapıyodum bi parçası eksik kalmıştı onu tamamlamaya uğraşıyom bugün piko çektirmeye götürücem
ayy bide ii üşütmüşüm bende anacım yarım saate bi wc ye gidiyom bu neee yaaa bi d eöle bişeyki birden geliyo resmen altıma kaçırıyom habir eiç çamaşırı değişiyom mafoldumben

Yapcak bişey yok aysencim mecburen ona gideceğim gene ya doktorla kişisel sorunum yok çok iyi güler yüzlü de zamanı yok işte yarın en az iki saat yine kapısında bekleticek

Yapcak bişey yok aysencim mecburen ona gideceğim gene ya doktorla kişisel sorunum yok çok iyi güler yüzlü de zamanı yok işte yarın en az iki saat yine kapısında bekleticek

aman o kadar kalabalık mı oluyoki yaaa benimkindede baya sıra oluyo mesela önümde 10 kiş olduğunda bile bana yarım satte sıra geliyo benim doktor çok pratik herhal kaydirigubbakcemile3
aysencim sen hamile olduğun için o kadar sık çıkmaya başladın wc ye

ayyy ağzından bal damlıyo anacım öle bşde yazmışsınkş sanki gerçketen var sne biliyosun ben bilmiyomuşum gibi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…