Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selammm, pazara çıktım bugün sabah erkenden. Tek başımayım evde, taşıyamam diye kaynımı çağırdım. 1 e kadar vakti vardı, okula gidiyo da (15 yaşında henüz) :)) , o yüzden erkenden çıktım geldim. Meyve sebze aldım bol bol. opuyorumnanaktan :lepi:

Kızlar karnım ağrımaya başladı ya off ne çilem varmış

Az önce çok yakın bir arkadaşım geldi doğum günü hediyesi olarak umudumu kaybetmiyim diye kız için minicik şortlu tulum ve tişört almış içine ya çok duygulandım ama kızım olursa birgünilk hediyesini doğmadan almış olacak :))

hem duygulandım hem de o duyguyu yaşamanın nasıl mutluluk verici bişey olduğunu anladım

ızmir de karşıyaka taraflarında salı mıydı çarşamba mı hatırlamıyorum bi pazara gitmiştim öğrenciyken geldiğimde çok hoşuma gitmişti,oradan aldığım etek ve tişört var hala sapa sağlam.

off aytencim sorma dün günüm vardı zemuszemus ondan gidemedim kaldım şimdi sen yapıcanmı bidaha test gelmedi dimi adetin?

portakalım hemen tutmadan ağrı kesici içiosun bitane sonrada hiçbişeyi kafana takmadan sakin sakin işine bakıosun yarın doktora gidiyosun bakalım neymiş bu kanama napalım cnm ağlasak bağırsak ne fayda bak bebişini hediyesi gelmiş bile zemuszemus izmirin malları öyledir kaliteli pazar malı bileezemuszemus

slm kızlarrr off benimde almam lazım berrak sende fazla varsa yollyıver cnm meyve sebzezemuszemus

var canım , yollarım hepsinin yarısını . kaydirigubbakcemile3

İyidir canım...Sen nasılsın

Ben de iyiyim canımm.

Ayyy ne güzelll. opuyorumnanaktan Umudunu kaybetmene gerek yok ki zaten canım, elbet bir gün anne olucaksın. Sadece zamanını bilmiyosun. En kısa zamanda inşallah çift çizgiyi görürsün sen de. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:1hug:

Gelmedi canım.Gelmesinde canım.İnşallah bebişim gelirrrrr

Önce portakal suyumu içtim şimdi de minosetimi alıyorum zemuszemus
relax nasıl olsa bebiş tutmamış aslında şanslıyım kısa zamanda çalışmalara yeniden başlayacağım.Bu turda elensem de kısa bir süre sonra yeniden sahalardayım kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım :Saruboceq:
Sabırsızlıka bekliyorum o günü :1hug:

Çalıştıgım için gidemiyorum...
Keske tanışsaydık o zamanlar gezerdik bol bol
Neyse canım nasip bu günlereymiş

aytencim inşallah cnm alırız güzel haberlerrr..

portakalım üzülme cnm kkdaki kızlarla toplanıp sana geliris tatile yavrum 15 gün kalırıs artıkzemuszemus anca yanarım ben peynir gibiyim çünkükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…