- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.201
Geldim kimsecikler yok
Ben varımmm, nasılsın canım ? opuyorumnanaktan
slm kızlarrr off benimde almam lazım berrak sende fazla varsa yollyıver cnm meyve sebzezemuszemus
İzmir de karşıyaka taraflarında salı mıydı çarşamba mı hatırlamıyorum bi pazara gitmiştim öğrenciyken geldiğimde çok hoşuma gitmişti,oradan aldığım etek ve tişört var hala sapa sağlam.
Karşıyakadaki pazar çarşamba bospa pazarı hala var...
slm kızlarrr off benimde almam lazım berrak sende fazla varsa yollyıver cnm meyve sebzezemuszemus
İyidir canım...Sen nasılsın
Kızlar karnım ağrımaya başladı ya off ne çilem varmış
Az önce çok yakın bir arkadaşım geldi doğum günü hediyesi olarak umudumu kaybetmiyim diye kız için minicik şortlu tulum ve tişört almış içine ya çok duygulandım ama kızım olursa birgünilk hediyesini doğmadan almış olacak :))
hem duygulandım hem de o duyguyu yaşamanın nasıl mutluluk verici bişey olduğunu anladım
off aytencim sorma dün günüm vardı zemuszemus ondan gidemedim kaldım şimdi sen yapıcanmı bidaha test gelmedi dimi adetin?
portakalım hemen tutmadan ağrı kesici içiosun bitane sonrada hiçbişeyi kafana takmadan sakin sakin işine bakıosun yarın doktora gidiyosun bakalım neymiş bu kanama napalım cnm ağlasak bağırsak ne fayda bak bebişini hediyesi gelmiş bile zemuszemus izmirin malları öyledir kaliteli pazar malı bileezemuszemus
off aytencim sorma dün günüm vardı zemuszemus ondan gidemedim kaldım şimdi sen yapıcanmı bidaha test gelmedi dimi adetin?
portakalım hemen tutmadan ağrı kesici içiosun bitane sonrada hiçbişeyi kafana takmadan sakin sakin işine bakıosun yarın doktora gidiyosun bakalım neymiş bu kanama napalım cnm ağlasak bağırsak ne fayda bak bebişini hediyesi gelmiş bile zemuszemus izmirin malları öyledir kaliteli pazar malı bileezemuszemus
Ayyy ne güzelll. opuyorumnanaktan Umudunu kaybetmene gerek yok ki zaten canım, elbet bir gün anne olucaksın. Sadece zamanını bilmiyosun. En kısa zamanda inşallah çift çizgiyi görürsün sen de. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:1hug:
Çalışıyorsun sen gerçi ama gidiyor musun hiç hafta içi olan pazarlara.Kaç yıl geçmiş ya 5 yıl önce gelmiştim :))O zamanlar izmirden çıkmıyordum aysen garusu gibi çok gezentiydim.
Keşke tanışıyor olsaydık :)) senle ve zorla
Bu arada aytencim ben senden hala umutluyum bir iki gün sonra tekrar yap testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?