Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

geçmiş olsun berrakcımm tadı çok iğrençmiş duymuştum bende sana ne sorucam renkli ultrason anadolu hast. var dimi temmuzda giricem yazlıktayımm orda varsa bu tarafa geçmeyim fiatı ne kadar bidee

kızlar bugün doktora gittim erkek olduğu kesinleşti artıkk 240 gr olmuş kilosuda doktor toplu olucak dedi abiside 4350 doğmuştu boyuda 11 cmm sırt üstü yatıyoduu kıpırdamadı bileee adını kayra koyucaz inş..

geçmiş olsun berrakcımm tadı çok iğrençmiş duymuştum bende sana ne sorucam renkli ultrason anadolu hast. var dimi temmuzda giricem yazlıktayımm orda varsa bu tarafa geçmeyim fiatı ne kadar bidee

Anadolu hastanesinde yaptırdım ayrıntılıyı canım. 100 tl fiyatı. :)

sağolk cnmm bende orda yaptırıyım bu tarafa geçmeye üşenirim o sıcaklarda

Bizim kız elini koydu göstermedi pek yüzünü ayrıntılıda.Kadn dedi çikolata ye gel. Gitti yine çekmedi elini. 15 dk sonra bi daha gel dedi, bu defa 2 elini birden koydu.kaydirigubbakcemile3 Yine de net olmasada bi kaç resmini aldık. cd ye de aktardı, ama söylemezsen cd vermiyo. :) Gittiğinde rica edersin.

ay çok sinirler ya işte devlette de insanın sabrını böyle zorluyorlar.Hamile hamile kaç saat bekletmişler,sorumsuz şeyler.
Neyse sonucun iyi çıkması sevindirici canım,bakalım doktorun ne yorum yapacak..
Tam benlikmiş şekeri değil tuzu severim,tuzlar tuzlar yer sonrada sumo gibi şişerim :))

Bu arada senin kız acayip inatçı kaydirigubbakcemile3 göstermemek için başından beri çok direndi,süprizi kaçmasın istiyo :))

porticim listede bafoyu gördüm onun erkekti kız oldu cnmm

Maşallah büyüyor her geçen gün kayra ve karya ikiside çok güzel isimler ortaokulda ingilizce öğretmenimi oğlunun adı kayraydı o zamandan beri hep hoş gelir bana bu isim.
Hayırlı olsun canım,sağlıkla gelsin kayra bebek :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bafonun durumundan haberim yok,gelmiyor ki
Düzelteyim o zaman,sağol canım

selam canim yazinin tamamini okuyana kadar benim $ekerim yükseldi:)) bu ne yaa sinir insanlar. hamile hamile seni o kadar saat bekletmisler yinede cok sabirliymissin sonucunun iyi cikmasina sevindim.Bizim burda seker yüklemesi dedigin seyi sadece doktora gitmeden 4 saat öncesi birsey yemiyosun gidincede kan alip bakiyolar birsey icirmiyolar

opuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar.. dilerim gününüz sağlık neşe ve bereket içinde geçer..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar dün doktora gittim kanda baktım negatif söktürücü verdi ama folikül kist var yaniii her kadında olandanmış diğer türlü bi kistim yok bu ay adetin 2.günü klomene başlıyacağım inş.

İnşallah bu ay bebişin gelir göbişine canım. Klomen ne işe yarıyo , bilmiyorum ben. Folikül kistin bi zararı varmıymış, ya da bebek olmasına bi engelmiymiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…