- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.321
yok kuşum yani adetle atılan bi kistmiş korkma dedi ama bi ihtimal atılmazsa bidahaki ay başlıyacaklarmış klomene klomende yumurta uyarıcı hap kuşum niş.bu ay gelir bebişim allahtan kist yapmadım 5-6 cmlik oluyodu gerçekten şitres yapmayınca olmuyo demek bu ay gergin değildim çok şükür
Ben çıkmam lazım aytencim sen geçmişi okuyorsun galiba,öpüyorum seni
zorum akşam 6dan sonra burdayım
merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.benim moralim çok bozuk 20 mayısta düşük yaptım porti beni sil listeden herşeyin hayırlısı nasip değilmiş allah herkesin gönlüne göre versin.........
Kızlar merhabaaaaa
Güzel haberlerle gelmedim.Salı günü reng oldum.Biraz üzüldüm ama ilginçtir bir anda cocuk olayının kötü yönlerini aklıma geldi.Garip bir şekilde hastalandıgıma bile üzülmedim.Allah işte.Araya bişeyler soktu ve ben oturupta ağlamadım bile..hatta güzel tarafları falan aklıma geldi..Ohh tatil planı yapıpta cocugu nereye bırakacagım diyen arkadaşlara bile bol bol güldüm.Benim tuzum kuru kızlar bakın derdinize bile deme cesaretinde bulundum.Garip biri oldum yaa.Ama tabiki cocuk özlemim bitmiş değil.Her zaman ki gibi çalışmalara devam.Moralim iyi...Allah hepimize hayırlısıyla birlikte versin.
Daha önceleri yazdıklarınızı okuyamadım.Yemekten sonra okuyup havadisleride öğrenecegim..
merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.benim moralim çok bozuk 20 mayısta düşük yaptım porti beni sil listeden herşeyin hayırlısı nasip değilmiş allah herkesin gönlüne göre versin.........
canım müşlterilerle ilgileniyordum...yasin okudum sizin de adınızı söyledim dediğinde içimden bişeyler koptu gitti.senden allah razı olsun.hiç görmediğin insanlar için bile dua ediyorsun.allah hepimizin dualarını en yakın zamanda kabul etsin inşallah.duan içinde çok teşekkür ederim.sonra görüşürüz canım.
portim bu dediğin ilaç gibi geldi kuşum böyle olduğunu bilmiyodum bu ay yapıcaktım tatlım çok saolllopuyorumnanaktan
Canım müşlterilerle ilgileniyordum...Yasin okudum sizin de adınızı söyledim dediğinde içimden bişeyler koptu gitti.Senden allah razı olsun.Hiç görmediğin insanlar için bile dua ediyorsun.Allah hepimizin dualarını en yakın zamanda kabul etsin inşallah.Duan içinde çok teşekkür ederim.Sonra görüşürüz canım.
Selam canımSelam kızlarrrrrr . a.s.
Selaaam,yoksunuz ama ben yine de yazim :))slm kızlar kimse yok mu huhu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?