Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin zorum
aysencim iki makyaj yapim dedim yahh sabah beri fırsat olmadı da :)

zorum bak kötü şeyleri örnek almadığımız gibi onları düşünüp moralde bozmuyoruzz

Bu ay olacak diye şartlanma ama olacağına inan

pozitif düşün.Birde şunu düşün şimdiye kadar sana bişey yapılmadı ki...
birde senin çikolota kisti değil miydi anacım her yerde diyo 1 yıldan önce olmaz zaten.
canını sıkma bak hele bi yumoşların büyüsün önce iğneni ye nasıl moralin iyi olacak aşılama yapıldığı gün

anam portakalım küçük portakal hbrmi yolladı kız geliyorum diye üstünemi gördün bide hamilesinnnnnnn kız böle yazsan inanmayız he herhalde bir süre donup kalırız pc başıdaakannehir

saol portakalımmmmm cnm benim moral kaynağımız zaten sen olmasan biz herhalde bunalımda sürekli :içelim:

ay Sağol kızlarr sizi seviyoruum canlarım.

valla böle bişi dese hastanede doktor bana elinden tutarım yürü ultrasonda görcem inanmam derim :))

zorum canım bu işlerde moral çok önemli biliyorsun bizde burda birbirimize destek vermek moral vermek için varız olumunekankayizsmile

aynen bende az işim var zaten gelicem az sonraaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni portakalım yalnız kalıcana ama opuyorumnanaktan

Şimdi dışardan görenler topikte hep aynı kişiler yazıyor bu ne ya kimsecikler yoq diye düşünmesin
yazanlar belli ama bizim çok ciddi rakamlarda okuyucularımız,takipçilerimiz var :))
Misafirleri hiç saymıyorum zaten onlar araştırmacı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…