Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay kıyamam ya yeni gelin olmuşlar gibisin sen şimdi canım benim :teselli:
alışırsın bitanem üzme kendini Allah eksikliklerini göstermesin hayatta olsunlar sağlıklı olsunlar da varsın uzak olsunlar. :gitme:
Seslerini duyabilme şansın var ,anasız babasız olanlar napsın kuzum mafoldumben

bu konuda yorum yapmak istiyorum ama kazen amca beni engeller sonra die susuyorum delikafadulden

zaten 20 çeşit yapmassa gitmeyiz kız kaydirigubbakcemile3

kız delimizin sen ne ağlıyon biliyorum zor ama Allah sağlık versin onlara başımızdan eksik etmesin yinede çok uzak değil dua et cnm üzme kendini kıyamamolumunekankayizsmile

sağolun kızlar evet iyi olsunlarda uzak olsunlar die avutuyorum kendimi birde canıma tak edince giderim düşüncesi rahatlatıyo
bugün herhalde 20 defa aramışımdır annemi artık açtığında kadın yine ne oldu kızım diyo

aman diim sen çeneni tut diline hakim ol :roflol:
kazen gözünün yaşına bakmaz söyliiim :)

evet ama o da bizi analar onun oğluda tüp bebek ile olmuş en sıkı takip ettiği yer bu topiklermiş
hatta oğlu dünyaya geldiğinde eve gemiş allahım şimdi canımı alabilirsin demiş
o derece düşününn :gitme:

Yapma ya bilmiyordum sen nerden öğrendin bütün bunları?
Pembe koltuğa oturduğunda mı?
Ben hiç kazeni bu topikleri okurken görmedim
duygulandım şimdi :gitme:

kızım sen ne içiyon sölede bende içeyim ya motor takmış gibi bune be sarma sar evi temizle yemek yap el işi yap valla var bu işte bişi

gittim ben kızlar

Poooorrrtiiiiiiiiiiiiiiii zemuszemus bizim yasak kalktı biliyo musun, dün kontrole gittim doktorcum klomene başlattı tekrar haftaya da çatlatma iğnemi vuracak, sonra da tatile çıkacaz inşallah tatilde kafam da dağılır da kolay olur :Saruboceq: dua et benim için olur mu kuşuuuummm olumunekankayizsmile
Bu arada bizim günlerimiz aynı gidiyodu seninle ben 4. günümdeyim, sen nasıl 17 oldun yaa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…