Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Günaydın Minnoşlaar kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım yasağın kalkmış olmasına demek ki doktorun hazır gördü artık.
Bebişine vesile olsun inşallah hayırlısıyla güzel haberini bekliyorum canım.Duacınım :Saruboceq:
Bende klomenden sonra kist oluşmuştu ve 3 ay boyunca yapışıp kalmıştı.Mayısta 17.günümde adet oldum o yüzden seninle aynı değiliz.

selam kızlar günaydınlarrrr
gerçi benim için öğle oldu artık

Günaydın kuşuum bayanssulusmile

ayy seninde gelenin gidenin eksik değil heee :hulya:

bende annemle olağan görüşmelerimi yapıyodum olumunekankayizsmile

kk da dolandım ama sankim uykum geldi gibi aslında kahvemide içtim emme boshayallersmile

sabahın göründe kalkarsan uygun gelür tabü
ya sorma bu gelen benim tanışık değil işle alakalı bi tel.numarası sormaya geldi ama gitmek bilmedi durmadan lafa tutuyo gerildiiim.
açarım ben senin uykunu şimdik

anacım iki gündür çamaşırla balkonda kaldı nerdeyse ordan alıp tekrar makineye sokacam sempatiksalakcinni

valla sabahın 7 sinde uyandım eşim işe gitti kahvaltı derken o gitti bende işlere giriştim şöle bi topladım süpürdüm şimdi sadece balkon yıkavacak bulaşıklar var birde evi silecem sempatiksalakcinni
sonra burdayım akşama kadar olumunekankayizsmile

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr ay daha erkencidim ama bilg kafayı yedi anca açıldı napıyosunuzzzz?

ay bana moral verin ya burda eşimin bi ark vardı onlarda 2.aşılamayı yaptırdılar fos kızlar buneya hiç hamile kalan duymadım yaaa valla umutlu olcam diyorum :2:

ya canım sne aşılama topiklerine gir bak orda tutan baya var ben bi kaç defa bakmıştım önceden

iyi düşünelim ii olsunn canımcımm inşlhhhh

portii nerdesin kıss zor msn de koptu yine havada uçuşuyo kelimeler anlarsın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…