Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay ne enerji var sende anacım maşallah bu saatte bide temizlik yapıyorsun bravo
git yat mannak karı uzat ayağını al kahveni :)) -tatlicadiarzu-
yarın yaparsın bi acelen mi var delüü ?

delüyüm delüyümm

ne yapam anacım yarına işleri azaltam eccikde kafa dağıtam didim

sabah kalkıp yollukları yıkıycam camları silcem vitrindek,leri yıkıycam kaydirigubbakcemile2

ya bakın biyerde yazıdou nerde hatırlamıyorum ama ilişkiden sonra fazla iş yapmak ve yürümek ii değilmiş canlar onun için fazla yormayalım kendimizi bebişlerinize ii davranın bakimkaydirigubbakcemile3

bi yerime bişimi taksam acep ne etsem bugün yengemdede biraz iş yaptık o bişi yapana kadar ben bitirdim bile bi geldi diyo anaaa ayşen aşmışsın sen artık kaydirigubbakcemile3
dedim pratik yapa yapa hız kazandım kaydirigubbakcemile3

ay canım zati kociş 8 de gitcek bende halıları yıkar camları silerim fazla geçe kalmam merak etme olumunekankayizsmile

aysen bak okudun mu bu en çok seni ilgilendiriyo çalışma zamanlarında çok yorma kendini vaktiniz olduğunda o videoyu da mutlaka izleyin kızlar bende tekrardan eşimle izlemeyi düşünüyorum erken çıktığım bi akşam sesli :))

keşke yakın olsak anacım valla hem sohbet eder hem temizlik ohhh mis gibiii ben zaten iş yaparken telde konuşmaya bayılırım kaydirigubbakcemile2

aman yattık dinlendikde ne oldu sanki anacım allah ol derse gerisi boş tabi iice yıpratıp ağır kaldırmamak lazım ama öğrendikten sonra zaten öle davranırız zati zor bulcaz kaydirigubbakcemile5

evet bende belki gece eşimle izlerim belli olmaz

hoşgeldin dilemma hoşgeldin ayşece nasılsınız bakalım
ikizler büyüdü anacım bi taşda iki kuş bacım dua et inşlhh bizde tez zamanda tadalım göbişlerimiz dolsunn isimlerimizle dua edersen bir o kadar seviniriz tatım opuyorumnanaktan

ay evt ya dopingli dua olur dilemmanınki 3 kişilik dua inşallah kabul olurda bizede

aysen zor ve porti ve bebkleri gelmiş yazarlar inşallahhhhhhhhh

aysece sen naptın film çekilicektin en son sanırım naptın cnm?

Canım ne demek,tabiki dua ediyorum.Özellikle üçünüz ,zaten ilk aklıma gelenlersiniz.hamilelerin duası kabul olurmuş denir yaa hep..Ben de ediyorum.Allahın izniyle gelicek s:ecrin_bebek:izin pıtprcıklarınız da:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağol canım allah razı olsunn :Saruboceq:
inşlhh sende sağ salim kucağına alırsın hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar :Saruboceq:
bizde peşinden inşlhhh opuyorumnanaktan

aysencim yrn kuzenin düğün var. bendede kalmaya gelen olcak diye bir temizlik yaptımki sorma. cam kapı. umarım bu ay bir sorun olmaz kızlar. aslında bu ay çok istiyorum. eğer hamile kalırsam doğum iznş rapor derken bebeğimle 6 ay beraber olabilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…