Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Portakal beni listeden çıkartabilirsin.İnanılır gibi degil ama size yazdıktan 1 saat sonra rengli oldum.çok moralim bozuldu.Ama yapacak bişe yok.sizle yola devam

Geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın ve tez zamanda bebeğini sana versin inşallah.

İnsan bazen elinde olmadan kendini çok dinliyor ama bi süre sonra alışıyor.Bak 1kez hamile kalmışsın,en azından doğru zamanda Allah nasip ederse yine olabileceğini biliyorsun,o yüzden canını sıkma ve rahat ol,Sen zaten hamile kalabileceksin.Bunu düşün.Ağrıyı sızıyı bulantıyı boşver bak bugün adte günün,bekle yarın sana ne getirecek.
Portakal beni listeden çıkartabilirsin.İnanılır gibi degil ama size yazdıktan 1 saat sonra rengli oldum.çok moralim bozuldu.Ama yapacak bişe yok.sizle yola devam
Üzülme daha birlikte yürümeye yeni başladık bu yolda ve hepimiz hamile listesine gireceğiz.sadece biraz daha sabır.Üzülme.Biraz bahsedersen kendinden belki sana önerilerimiz olabilir,yardımcı olacak.Mesela ben şimdi adet olmayı çok istiyorum.Biran önce ilaca başlıyım diye.
Diğer beklenmeyen tarihini ver onu yazayım cnm şubata

portakalcım 12 şubat gibi gözükür.Tabiki mutlaka bir nedeni vardır.Allahım inşallah her isteyene hayırlısını nasip etsin...Sizinle bekleyecegim her günümü...

portakalcım 12 şubat gibi gözükür.Tabiki mutlaka bir nedeni vardır.Allahım inşallah her isteyene hayırlısını nasip etsin...Sizinle bekleyecegim her günümü...
Düzelttim cnm inşallah yeni ay yeni umutlar...

Kızlar mİdem Çok yanıyor ÜŞÜtmÜŞ olabİlİrİm sanırım

Yanma üşütmeyle ilgili değil cnm,Yediklerinden kaynaklanır yanma.
Süt iyi gelir.
Geçmiş olsun,

İyi geceler ,ben yatıyorum kızlar,
İnşallah yarın güzel haberler alacağımıza inanıyorum. :CüvCüv: opuyorumnanaktan
Hepiniz için dua ediyorum.
:Saruboceq:
İnşallah gelecek bebekleriniz.

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabaha mahmurluğundan ayılmak istiyorum kendime bi kahve yapayım die düşünüyorum
sen nasılsın pazar pazar yine çalışıyon üffffff
kıs sende polis olsan yeriymiş heee baksana tatillerin yokk boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…