- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.241
Geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın ve tez zamanda bebeğini sana versin inşallah.Canım İlk bebŞİmde yapmıztım 3-4 gÜn geÇmeden belİrmedİ o zamanda hamİle olmak İstemİyordum ondan 2 gÜn geÇİnce test yaptım ama o zaman 1 aylık evlİydİm ve eŞİmİ bİle daha tam tanımıyordum Çocuk benİ korkutuyordu ama 2 aya gİrİnce ona alıŞtım herŞeyİm oldu ama 9 haftalıkken kalbİ durdu Şİmdİ yenİden İstİyorum onu hİssetmek Çok gÜzeldİ
İnsan bazen elinde olmadan kendini çok dinliyor ama bi süre sonra alışıyor.Bak 1kez hamile kalmışsın,en azından doğru zamanda Allah nasip ederse yine olabileceğini biliyorsun,o yüzden canını sıkma ve rahat ol,Sen zaten hamile kalabileceksin.Bunu düşün.Ağrıyı sızıyı bulantıyı boşver bak bugün adte günün,bekle yarın sana ne getirecek.CANIM GÖĞÜSLERİM ŞİŞTİ SADECE AMA O HAMİLELİKTEDE OLUYORMUŞ BİR İKİ GÜN ÖNCE BEL AĞRIM VARDI AMA GEÇTİ BU GÜN MİDEM YANIYOR VE BİRAZ BULANDI AMA PİSİKOLOJİK OLABİLİR BEN ADET OLUNCADA MİDEM BULANIYOR AMA SOL KASIĞIMDA YUMURTLAMA ZAMANI BATMA OLUYOR AMA ŞU AN ARADA YİNE BATMA VAR NİLMİYORUM DOKTOR VÜCÜDÜNÜ ÇOK DİNLİYORSUN DEDİ eyvahedigeldismile
Üzülme daha birlikte yürümeye yeni başladık bu yolda ve hepimiz hamile listesine gireceğiz.sadece biraz daha sabır.Üzülme.Biraz bahsedersen kendinden belki sana önerilerimiz olabilir,yardımcı olacak.Mesela ben şimdi adet olmayı çok istiyorum.Biran önce ilaca başlıyım diye.Portakal beni listeden çıkartabilirsin.İnanılır gibi degil ama size yazdıktan 1 saat sonra rengli oldum.çok moralim bozuldu.Ama yapacak bişe yok.sizle yola devam
mideyorumn yanıyorsa ılık süt ve ya su içersn iyi gelir diye düşünü
Düzelttim cnm inşallah yeni ay yeni umutlar...portakalcım 12 şubat gibi gözükür.Tabiki mutlaka bir nedeni vardır.Allahım inşallah her isteyene hayırlısını nasip etsin...Sizinle bekleyecegim her günümü...
Kızlar mİdem Çok yanıyor ÜŞÜtmÜŞ olabİlİrİm sanırım
günaydınnn kıslarrrrrrrrrrrrr a.s.
porti nerdesin kuşummmmmmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?