Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar nasıl keyifler..ben çok iyiyim dün bebişimi gördüm..inanılmaz küçük ya 2,3 mm düşünün yani ve kalbi nasıl atıyor anlatamam..Allahım herkese yaşatsın inşallah..herşey yolunda dedi doktrum çok sevindim umarım hep böyle gider...

kaç haftalıkmış cnm bebişin

canım ben 28.günümde yapmıştım.benim hiç şaşmaz çünkü adetim hep düzenlidir.o yüzden yaptım.idrarda silik çıktı ama kan testi değeri hemen verdi.kanıda ogün yaptırdım..

iiyiym sezencim napim bekliyorum adeti gelmedi hala dün gelicekti ağrım var ama gelir diorum ama ufakta olsa umut iştee

iiyiym sezencim napim bekliyorum adeti gelmedi hala dün gelicekti ağrım var ama gelir diorum ama ufakta olsa umut iştee
seni çok iyi anlıyorum cnm böyle beklemekte sinir bozuyo bende beklerken sürekli aklım fikrim ordaydı geldimi gelicekmi külodumda ıslaklık varmı?tuvelete gitmeye korkuyordum kırmızıları görücem diye bilmiyorumkismile

aynen sezncim bende o durumdayım sürekli tuvalete gidiyorum varmı geldimi diee off off
birde psikolojikmidir nedir sürekli adet olucakmışım yada olmuşum gibi bir his var bende şu anda bunu yazarken bile adet olucakmişim gibi hissediyorum bu yumurta çatlamasımı dır nedir bileniniz varmı (boğa gibi olduk kızlar kırmızı görünce bir yerde saldırmaya başlıycaz yakındadelikafadulden)

Iyiyim aysen sen nasılsın..bende işteyim maalesef hafta sonu diye bişeyim yok...o yüzden hemen cvp yazamıyorum fırat buldukca yazıyorum..

inşallah portakalım ben manyağım azcık o konularda illa tam geçicek ben 3 tane test yapmışımdır şimdiye
kadar düşün kaçay lardı bekleyen ben..

kolay gelsin cicvir opuyorumnanaktan bizde iyiyiz işteee bekle bekle bekleeeeeeeeee

kıssssssssssssssssssss zorxx bacımmmm çok sabırlı çıktınn heee valla biz test firmalarını zengin ettik
seni kutluyorum bacım ve alnından öpüyorum vereliniortak

saol bacım öyleyimdir biliyorum daha önce anam gelmedi tmm dedim 28.günde geldi 28.gün büyük gün benim için yani ondan sabıırrr

Zorxx bende kullandım troid ilaclarını hatta bıktım bıraktım...ama bende herhangi bir gecikme yapmamaıstı.inşallah gebesindir canım.gelmez kırmızılar.bende bu ay cok ümitliydim benimkide hiç şaşmazdı.gecen ay klomen kullanmıstım.iki yumurtam catlamıstı cok umutluydum.hiç şaşmayan günüm 2 gün gecti ama agrılarım vardı..yinede umut işte.....ama gördüm yine kırmızıları.. Maalesef umarım sen görmezsin canım.ama dediğim gibi troid ilaçları gecikme yapmıyo...senin fazla mı calısıyo troidler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…