Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Malesef evet.
Polis olmayı çok isterdim ama o yaşlarda insanın aklı biraz havada oluyor sanırım
boshayallersmile

Kıs dün dolmanın içini fazla hazırlamışım.Bir sürü kaldı dolaba attım bugünde sarma mı yapsam diye düşünüyorum. Yardıma gel de saralım

portimm kuşumm nerdesinn
kıs aklın nedne havadaydı bakalımm aklinialirimsmile anammm benim kocişin aklı iyiki fazla havada olmamışş o zamann yoksa hangi mesleği seçerdi bilemem kaydirigubbakcemile3

kıs her gün dolmamı yiycen at buzluğa istediğin zaman yaparsın sonra

bende sabahtan beri benim salak makinayla uğraşıyom çamaşırlar içinde iice aptal oldu valla dönmektenkafamçokkarıştı

burdayım kuzum.
topikte bi yere girdim,1 saattir oku oku bitmedi.
Dayak atan koca azrail oluyor,aldatan ya da aldatmaya meyilli kadın melek oluyor nedense.. Pes diyorum !

canım oralara fazla takılma insan girdimi sürükleniyo çıkamıyo bi türlü hee bi de yorum yazdıysan ve karşıt ni yorum ise tamam artıkkkkkkk akannehir

ben geldim günaydın hala gelmedi adetim ama test yapmadım bugünde
bekliycem kızlar karar verdim

ya bende heyecan yaptım ama bide diorum tiroid hapından olurmu aysen nerdesin hayatım olumrmu öle bişi gecikme falan aldrmadım daha test portakalım bugünde beklicem üzülmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…