Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

mirage cnm canı gönülden aminnnnnnnnn diyorum rabbim tez zamanda sana hayırlı sağlıklı evlalar nasip etsin cnm.

amin demeye gelen herkesden Allah razı olsun kızlar inşallah tez zamanda gönlünüzdekini nasip etsin rabbim

serocum seninde ağzına eline sağlıkopuyorumnanaktan dua için cnmm

ya ebrarın yaptığı gibi kızlar ayetel kürsi okuduk arkaşımıza duasını yapıcaz şimdi bebek için geldiğiniz için çok saolun buaradaopuyorumnanaktan

ne demek zorxx,hepimizin derdi aynı,rabbim birbirimize yaptığımız duaları kabul eder inş.şu mübarek günlerde.
sahi portakal nerelerde,bizede uğramadı iki gündür,en son morali çok bozuktu.:teselli:

Allah amin diyen ellerinizi boş çevirmesin allahım sizinde ne dileğiniz varsa kabul etsin allah razı olsun arkadaşlar

aminnn ınsallhhh mırage en kısa zamanda bebegıne kavusursunnn canımm...

Kızlar porti bugün ve yarın çok yoğunmuş bugün msnden yazdı bana bu saate belki gelirdi ama demekki müsait olamadı

ne demek zorxx,hepimizin derdi aynı,rabbim birbirimize yaptığımız duaları kabul eder inş.şu mübarek günlerde.
sahi portakal nerelerde,bizede uğramadı iki gündür,en son morali çok bozuktu.:teselli:

valla cnm bende bilmiyorum bugünde gelmemiş hiç umarım iyidir cnm. evt morali bozuktu kistten oda kurtulur inşallah ya şu kistten

serapım canım arkadaşım sen bana ne kadar cansın biliyorsun 5 yıl bekledim hamile kaldım ilk aklıma sen geldin seni aradım dilerim Rabbimden bu ay çıkmadan hamile kalırsın ve sende ilk beni ararsın canımmm. seni çok seviyorum. duanı içtenlikle okudum kuzumada söyledim dua et serap teyzenede senin gibi bi melek göndersin Ya Rabbim diye. Serapım amin amin amin canımmmmm

miraga canım allahım şu güzel ayların hürmetine sana en kısa zamanda meleğini göndersin...
yürekten ve kapten sana AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
diyorum..allah kabul etsin inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Mirage canım senin için ayetel kürsileri de tüm kalbimle okudum ve duana da tüm içtenliğimle AMİN diyorum kuşum, inşallah dualarımız en yakın zamanda meleğine kavuşmana vesile olur :Saruboceq: mü'minin mü'mine duası kabul olur derler, bizim kendimiz için ettiklerimizden çok birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul oluyo buna çok inanıyorum ben :Saruboceq: Rabbim tez zamanda meleğini göbüşüne kondursun inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya ebrarın yaptığı gibi kızlar ayetel kürsi okuduk arkaşımıza duasını yapıcaz şimdi bebek için geldiğiniz için çok saolun buaradaopuyorumnanaktan

ne demek canımm hepıpmpzn aynı dertten muzdarıp degılmızz ınsallhh arkadasımızn da bebegı en kısa zamnda gelırrrr Allahımm kımsenıınn kucagını bos bırakmasın hayrlı evlat nasıp etsınnn...

mirage buarada ballısın kuzum valla kimse yok derken bak ne kadar kalabalık olduk yavrum işte kknın gücüzemuszemus:enbuyukkk:

Hiç önemli diil canım, zevkle yaptım :1hug: inş. uğurlu gelir Mirage'ye :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CANIM BENİM YAAAA :Saruboceq::Saruboceq: İNŞ.ALLAHIM BANADA NASİP EDER:gitme::gitme::gitme:

haklısın cnm aminn bunu yaşamayan anlayamaz zaten en iide biz anlıoruz birbirimizi olumunekankayizsmile

aman ii miragecim ii olsunda işleri yoğun olsun zemuszemus gelince amin der artık oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…