Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm canlarrrrr

portakalım kuşum ay yapıştı bu salak kist ya neyse kuşum erir gider ama önemli olan meydana çıkması iyiki gitmişin ben bile gitme diyordum kız bilmiyorumkismile anam sen ablanı dinleme kuşumzemuszemus hayırlısı buay olmazsa öbüray hayatım önümüzde zamanımız çok Allah sağlık versin cnm en önemlisi o artık zaten eskisi gibi değiliz be bunada alıştıkkk artık :içelim:

aysenim sen neden üzülüyon hayatım ya git kafanı dağıt dedik sen kendini dağıttın yavru ayrıca hemen hap içme dur bakalım ayrıca belkide büyüdü yumrtan hayatım bak hiçbişi bilmiyorus işte içerde neler oluyo çatlıomu büüyomu...evt bayram bizim için kötü oldu doktor açısından bakıcaz kuşum bakarsın yada ertelersin

herkesler ii dimi kızlarrrrrrrrrrrzemuszemus

porticim , öncelikle çok geçmiş olsun..ama vardır mutlaka bunda bi hayır..bende 1 sene yedim kendimi neden olmuyor diye..sonrasında çok büyük acılardan sonra geldi mucizem..sende vazgeçme umut etmekten..rabbime sığın..o bu çekilen bütün acıların mükafatını veriyor..ben bir kez daha inandım..

bide ben akşam allah kabul etsin okudum canım dualarımı..

şuanda kimse yok ama gelince okursunuz muhakkak ben duamı sabah okudum portakalcığım bilgin olsun Rabbim herkesin duasını ayrı ayrı kabul eder inaşallah:Saruboceq:

ne güzel olmuş bizde beraber bitirdik okulu hatta beraber büyüdük diyebilirim bununda ayrı bir güzelliği var 22 yaşındaydım evlendiğimde:kedi: bu arada yaşım çıkacak ortaya ya neyse (35 yaşındayım bu arada zaten ondan acele ediyorum ya bebek için)

Selam kızlar, portakalcım geçmiş olsun. İyi ki gitmişsin doktora canım benim. Bak bi sebebi varmış olmamasının. İnşallah hemencecik gider kist.Hamile haberini alırız arkasından. opuyorumnanaktan

Ya porti en son Miragenin duasının cuma akşamı olduğunu söylemişti bi amin diyeyim diye geldim ama kimsecikler yok bilmiyorumkismile

Porti yok kuzum ya gece 23.30 da yaparsınız dedi
yada tancredi gelirse onunla birlikte yaparsınız ona yapıldığına o biliyo dedi canım
bende geldim ama gelen yok daha

iyi akşamlarrrr kızlar dua noldu kaldımı 23.30 damı yapıoruz kimse yok zaten inşallah ozaman hepberaber oluruzzzzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…