- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.161
Selam Kızlar a.s.
Dua okuyan,duaya amin demek için katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Allah hepinizden razı olsun.Dualarınız kabul olsun İnşallah.
Kötükedisero çiçeem senin için de dua yapmak istiyorum.Konuşalım ona göre duayı dağıtmaya başlayacağım bizim topikte,uğra tamam mı bitanem opuyorumnanaktan
PORTİM ALLAH RAZI OLSUN CANIM VESİLE OLANDANDA OKUYANDA AMİN DİYENDENDEzemuszemus
Canım benim 2 gündür giremiyodumm topiğe ancak gördüm mesajını çok teşekkür ederim beni de düşündüğün için olumunekankayizsmile ama biliyosun biz bu ay ara verdik bebek işine, doktora falan gitmedim hiç, yumurtlama günlerini de kaçırdık, yani hiç umudum yok, bugün itibariyle 1 hafta kaldı adetime, inşallah bu adetten sonra yaparız benim duayı da, hem bidahaki ay yine doktora gitmicem ama daha sıkı çalışmayı düşünüyoruz kocişle :kedi: :kedi: :kedi: haberleşiriz yine müsait bi zamanda yaparız duayı inşallah bitanem kaydirigubbakcemile5
herkese kocaman günaydın güzel haftalar olur inşallah:Saruboceq:iyiyim portakalcığım sen nasılsın moralin düzeldi değil mi?kaydirigubbakcemile5iyi olalım ki önümüzdeki günleri iyi geçirelim opuyorumnanaktan buarada hafta sonu hiç giremedim foruma üzülüyordum ama herkesin işi başından aşmış herhalde pek gelen olmamış bende fazla şey kaçırmamışım buna sevindimbayanssulusmile
Selam herkeseee. Nasılsın Mirage'cim ? Senden başka kimsecikler yok sanırım. :)
Ben geldim portakalcım, dün gezmeye gittik, kızımı süsledim. Bak bu da dünki hali.opuyorumnanaktan
günaydınlarrrrrrrrr
portim napıyon kuzum ay yarım saattir yazmaya çalışıyorum bağlantıda sorun var her an gidebilir
tam benden bahsetmişsin yine damladım gerçi bu defa eccik geç gelmişim emme sempatiksalakcinni
dün gece geldik
zorumdamı uğramıyomuş kesin misafiri vardır veya kendi gitmiştir
ne var ne yok bakalım ?
ay özlemişim yaaa olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canıım,çok özledim seni :1hug:
yahu ne gezençi garusun sen bi dur artık bi yere yollamiim seni,özletiyosun kendini,bir birimizden bihaber oluyoz.
Ne var ne yok anlat bakalım,annen nasıl bu arada?
zor garusu da yok gitti gene bi yerlere
leyleği uçarken mi gördünüz anam,oh gezin benim yerime de gezin.
bu arada cuma günü doğum günüm :teytey:
artık hediyelerimi beklerim :1rolleyes:
gerçi eşim aldı bulaşık makinesi ve cep telefonu
ona diyorum bunları saymam gününde alman laızm :roflol: çok uyanığım demi ama :smiley-cool:
eşimde tam o gün iş değişimi yapacak daha öncede demiştim artık geceleride gidecek
püfffff tek geceler beni bekliyo yani
sen ne yaptın bakalım doktora felan gittinmi?
Cumaya daha var bi pasta yaparız sana kuzum bayanssulusmile
hayırlı olsun güle güle kullan hediyelerini.
doktora gittim gitmem mi kocaman bi kistim vardı en son onu okumuştun zaten dime?
sonrasında daha gitmedim adet olunca kontrolüm bi 20 gün var daha.
sen napıyosun var mı bişey?
ne yapmayı düşünüyorsun?
Evet eniştenin şansına uzaktalar,genelde erkeğin ailesi yakın kadınınki uzak olur ama sizde tersi bi durum.
Senin de az kaldı gününe belki bi süpriz olur ne dersin verimli bi çalışma oldu mu :))
çamaşır bulaşık işi kolay canım fazla zaman almıyor,temizlik ve ütü uzun süren,yemek de malzemeler hazır olunca atıyosun pişiyo.
zorum da geleydi ne zamandır muhabbet edemedik toplanıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?