Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Canım benim 2 gündür giremiyodumm topiğe ancak gördüm mesajını çok teşekkür ederim beni de düşündüğün için olumunekankayizsmile ama biliyosun biz bu ay ara verdik bebek işine, doktora falan gitmedim hiç, yumurtlama günlerini de kaçırdık, yani hiç umudum yok, bugün itibariyle 1 hafta kaldı adetime, inşallah bu adetten sonra yaparız benim duayı da, hem bidahaki ay yine doktora gitmicem ama daha sıkı çalışmayı düşünüyoruz kocişle :kedi: :kedi: :kedi: haberleşiriz yine müsait bi zamanda yaparız duayı inşallah bitanem kaydirigubbakcemile5

herkese kocaman günaydın güzel haftalar olur inşallah:Saruboceq:iyiyim portakalcığım sen nasılsın moralin düzeldi değil mi?kaydirigubbakcemile5iyi olalım ki önümüzdeki günleri iyi geçirelim opuyorumnanaktan buarada hafta sonu hiç giremedim foruma üzülüyordum ama herkesin işi başından aşmış herhalde pek gelen olmamış bende fazla şey kaçırmamışım buna sevindimbayanssulusmile

Tamam canım sen ne zaman istersen kaydirigubbakcemile5
Söylemen yeterli şekercim :1hug:
İnşallah en kısa sürede senden güzel haberler duyarız Şeniz
Bu arada tarihini ver bana listede olsun senin adında çiçeeem tamam mı? opuyorumnanaktan

selam canım.
Bende senin gibi giremedim 2 gündür ama çok şey kaçırmamışız :))
Ben iyiyim canım,moralim daha iyi
Sen nasılsın?

Selam herkeseee. Nasılsın Mirage'cim ? Senden başka kimsecikler yok sanırım. :)

Selam nasılsın canım?
Kuzucuğum nasıl?
Yerim onu ben ya çok öp benim için Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

Zor Kadın nerdesin bacım?
Haber alamadım kaç gündür,aysen de yok ortada daha 10 gün dolmadı mı daha off
Yuvaya dönün artık,özledim kaç gün oldu?
boshayallersmile

günaydınlarrrrrrrrr
portim napıyon kuzum ay yarım saattir yazmaya çalışıyorum bağlantıda sorun var her an gidebilir
tam benden bahsetmişsin yine damladım gerçi bu defa eccik geç gelmişim emme sempatiksalakcinni
dün gece geldik
zorumdamı uğramıyomuş kesin misafiri vardır veya kendi gitmiştir
ne var ne yok bakalım ?
ay özlemişim yaaa olumunekankayizsmile

Hoşgeldin canıım,çok özledim seni :1hug:
yahu ne gezençi garusun sen bi dur artık bi yere yollamiim seni,özletiyosun kendini,bir birimizden bihaber oluyoz.
Ne var ne yok anlat bakalım,annen nasıl bu arada?
zor garusu da yok gitti gene bi yerlere
leyleği uçarken mi gördünüz anam,oh gezin benim yerime de gezin.

hoşbulduk tatlımm Şeniz bende özledim Şeniz gel şöle bi öpemmm Şeniz

ayy hakket baya gezenti oldum çıktım geröi gittiğim değişik bi yer yok hep annemlerin yanı sırnaşık şey
annem ii çok şükür :Saruboceq: bu arada bayramda yine gidicez kaydirigubbakcemile3 babamın arabıyı alıp geldik eşimin izni yok işten çıkınca hemen gideriz diye gerçi eşim ben dönerim sne kalırsın bi kaç gün diyo ama bakalım :hulya:
ay yazacak o kadar çok şey vardı aklımda ama unuttum ii mii bilmiyorumkismile

bu arada cuma günü doğum günüm :teytey:
artık hediyelerimi beklerim :1rolleyes:
gerçi eşim aldı bulaşık makinesi ve cep telefonu
ona diyorum bunları saymam gününde alman laızm :roflol: çok uyanığım demi ama :smiley-cool:
eşimde tam o gün iş değişimi yapacak daha öncede demiştim artık geceleride gidecek
püfffff tek geceler beni bekliyo yani

sen ne yaptın bakalım doktora felan gittinmi?

Ee bayramda gidin tabi canım,ona bişey diyen yoq :))
Maşallah valla eşine de ha kendi anasına babasına gitmiyor seninkilere gittiği kadar.
iyi annenin iyi olmasına da sevindim canım.
ramazanda da görmüş oldun.
ya anlat ne anlatcaksan düşün merakla bekliiim vakit çok bügün bak sakın şimdi bana evi süpürcem iş var deme döferim bak :))

Cumaya daha var bi pasta yaparız sana kuzum bayanssulusmile

hayırlı olsun güle güle kullan hediyelerini.

doktora gittim gitmem mi kocaman bi kistim vardı en son onu okumuştun zaten dime?
sonrasında daha gitmedim adet olunca kontrolüm bi 20 gün var daha.
sen napıyosun var mı bişey?
ne yapmayı düşünüyorsun?

valla canım kendi anası babası yakın olsa gider durmazda git gel 2 günü alıyo ee yol parasıda cabası
bi de yeni gittik geldik gerçi bana dönmemize yakın son günlerde keşke seni buraya bıraksaydım ben annemlerin yanına geçseydim dedi..bende keşke gitseydin dedim ama iş işten geçmişti
sağol canım alah razı olsun
yok bugün ev süpürmüycem :)) sadece çamaşır işleri var yıkanıyo katlancak var :) bir de yemek işi onada çok var zemuszemus

sağol kuzum kaydirigubbakcemile5
evet yapıştı şu salak kist sana onu biliyorum kontrole felan gittinmi diye sorduydum yerimseniben
valla canım geçen zorlada konuşmuştuk msn den bu konuyu ne yapacağıma bi türlü karar veremedim biliyosun benim bu ay yumoş olmadı gerçi geç olduysa o ayrı ki çalışmada olmadı 15 güne yakın..
ben kesin geç olurum yani ramazanı çıkartırım aslında evde farlutal var içmeyi düşündüm gecikince ama araya bayram giriyo takip yaparsa veya işte rahim filmini çekilirsem sorun oluyo bu yüzden ben bayramda söktürücüyü içip bayram sonrası doktor yoluna gidim dedim
iicee b... çıktı bu işlerinde zaten ama neyse susim ben

Evet eniştenin şansına uzaktalar,genelde erkeğin ailesi yakın kadınınki uzak olur ama sizde tersi bi durum.
Senin de az kaldı gününe belki bi süpriz olur ne dersin verimli bi çalışma oldu mu :))
çamaşır bulaşık işi kolay canım fazla zaman almıyor,temizlik ve ütü uzun süren,yemek de malzemeler hazır olunca atıyosun pişiyo.
zorum da geleydi ne zamandır muhabbet edemedik toplanıp

evet her zamanda dediğim gibi ne kadar uzak o kadar iyi sırnaşık şey

yok kuzum yazdım yaa 15 gündür bizde tık yoktu bugünde 23 gün
ramazını çıakrırım ben adet olmadan bakalım
evet ne yemek yapacağımada karar veririm kk ve kızlar sağolsun her akşam döktürüyolar :1shok:

evet gelir belkide

zorrrrrrrrrr sesimiziii duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…