Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

zaten senin bir kızın vardı deme flan yani hamile kalabiliosun demek bir sorunun yok enazından onu biliosun cnm ondan portakalın dediği gibi uğraşma hiç..

yok canım oğlum var 13 yaşında haklısınız kızlar da bende yaştan panik yaptım hani 35 yaşından sonra yumurtlama azalıyormuş ya ondan yapmıştım (36 yaşındayım da bu arada)CADIARZU

bende şeylere taktık salak salak millet bebeğine ne almış diye bakıorum sonrada üzülüyorum manyakmıyım ben kızlar sempatiksalakcinni

of ya karnım ağrıyo gibi,sonra geçiyor gibi.
Adet oldum sanıyorum bakıyorum yok bişi
kafayı yiceem :))
geliyorum birazdan

farkındamısın buay hiç konuşmadık hiç beklentimiz yoktu kist var die sende kafana takmadın
hayırlısı diiorum ve susuyorum kuşum:1ninca:

yok canım oğlum var 13 yaşında haklısınız kızlar da bende yaştan panik yaptım hani 35 yaşından sonra yumurtlama azalıyormuş ya ondan yapmıştım (36 yaşındayım da bu arada)CADIARZU

aman hayatım rahat ol ya boşver sağlıklısın bir sorunun yok bak ne güsel çocuk sahibi olbiliosun millet kaç yaşında çocuk sahibi oluyo bende geldim 30lara bak hala bekliorum hayatım daha birolucak die kasma yani akışına bırak cnmopuyorumnanaktan

bende şeylere taktık salak salak millet bebeğine ne almış diye bakıorum sonrada üzülüyorum manyakmıyım ben kızlar sempatiksalakcinni

olur mu be gülüm bizimki özlem benim doktor heryerde bebek kokusu alıyordum demişti ondan sonra karar vermiş doğurmaya hani diyorlar ya biyolojik saat diye ondan herhalde umarım hapimizin saati yakın zamanda çalarboshayallersmile

inşallah flancım ya bizim saat bozuk sanırımmafoldumben iice umudumu yitiriyorum bazen ama hayırlısı diorum sonra bakalım cnm ..

inşallah flancım ya bizim saat bozuk sanırımmafoldumben iice umudumu yitiriyorum bazen ama hayırlısı diorum sonra bakalım cnm ..

öyle düşünme gülüm çalacak saatimiz ben inanıyorumyerimsenibenama dediğin doğru Rabbim herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısını versin herşeyin başı o zatenkaydirigubbakcemile5

canlarım ben çıkmak durumundayım benim oğlan bilgisayarı istiyor müsait olursak yarın görüşürüz inşallah çok öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

oğlun nasıl bırakıyo flan başka pc varmı genelde çocuklar yapışır pclere ya sen rahat rahat giriyon sanrımzemuszemus

ay tam üstüne yazmışım bukadar olur tmm cnm öpt seni çok görüşürüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

portakalım bekledim kuşum gelirsin diye ama seninde işin çıktı sanırım öpt seni çok hayatım kaçtım ben görüşrüsüzopuyorumnanaktan

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

HAMİLELERİMİZ BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ

ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

berrakada :CüvCüv: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek

A&S :CüvCüv: ____________Erkek_____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

pembehera :CüvCüv:________Kız

justing76 :CüvCüv: _________Kız

eliftanerbektas :CüvCüv:

demetnur :CüvCüv:

kelebek_1974 :CüvCüv:

Tuba373 :CüvCüv: ________Kız

bafo :CüvCüv: ___________Kız

eren sezen :CüvCüv: _____Erkek

derindenizzz :CüvCüv:

hayal1403 :CüvCüv:

dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek

kardelen_cicegi :CüvCüv:

teolog :CüvCüv:

has_bahce :CüvCüv:

gonca85gonca :CüvCüv:

Temmuz Listemiz

skorpion74 _______ 31 temmuz

Ağustos Listemiz

mirage1983_______26 Ağustos

aysen_34__________27 Ağustos

..yeliz..___________29 Ağustos

Tancredi_________30 Ağustos

Eylül Listemiz

sevecen86_________1 Eylül

cicvir_____________15 Eylül

zorxx____________20 Eylül

d_kupcu_________23 Eylül

Ekim Listemiz

flan______________3 Ekim

anka1297_________ 3 Ekim

portakal_suyu ____12 Ekim

NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

ben burdayım cicvircim hoşgeldin

nerhba canım nasılsın?cok özlüyorum hepinizi.sık sık gitremiyorum eskisi kadar.son günlerimde,regl tarihim yaksaştıkça pek bakma k istemiyorum pc ye...yanlıs anlamayın sizden kaynaklanmıyo ama girdiğimde sürekli birşeyler arastırıyorum bu seferde daha cok stres yapıyorum kendişme o yüzden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…