Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar bu aysenin tarifi canlar süper bişi çok güzel tavsiye ediorum yapın mutlaka kaydirigubbakcemile3 hemen ekliyim dedimopuyorumnanaktan

Selam Kızlar,işte döndüm burdayıım
Hepinizi çoook özledim opuyorumnanaktan

Kimden nerden başlıyım bilmiyorum :))
Berrakcım seninle konuşamadık hiç bayram boyunca nasılsın cnm? Annene teşekkür ediyorum ellerinden öpüyorum duaları için.Cimcime nasıl bakalım?maşallah 1 ay olmuş bile herşey dün gibi

Zorum nasılsın?bugün baktım msnden yoktun yazdım bişeyler :)) hafta içi uyandığında gel ben burdayım uzun bi süre sabah akşam
Aysencim sen nasılsın kuzum maşallah gene döktürmüşsün,piyangodan ya da şans oyunlarından para çıksın söz veriyorum önce size tüp bebek yaptırcam,sonra da sana pastane açacağım :))Bi tane de kargo şirketiyle anlaşacağım hergün yaptıklarından otlanacağım :)) nasıl fikir ama hem sen kazanacaksın hem de benim midem bayram edecek

Skorpi, flan, mirage, tancredi, kötükedisero, ebrar, anka1297, cicvir, d_kupcu siz nasılsınız kızlar? opuyorumnanaktan
Hadi yuvaya dönün artık eskisi gibi toplanıp muhabbetimizi yapalım,tatildi,düğündü,ramazandı,bayramdı bayaa koptuk

senanur selam hoşgeldin aramıza
a.s.

[SIZE=""]iyilik valla bayrami yaptik:) ben hep burdayim baktim kimseciklere rastlamadim.benim saatler malum gec oluyo biraz :)))su kargo sirketini alinca yaptiklarinizdan banada yollayin emiiopuyorumnanaktan

[/SIZE]

anacım bugün bi denk gelemedik sen girmişsin ben başında dğeildim pc nin gecede tam geldim çıkmışsın cepten çaldırdım ama gelmedin şakkıdı
o zaman tek duam sana piyangodan büyük ikramiyenin çıkması olacak kuzum hemen bu yakınlarda bi tane sayısal oyna ve bilet al kaydirigubbakcemile3
pastaneye gerek yok sen kargo şirketiyle anlaş ben yine yollarım kuzum

Günaydııın Kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

[SIZE=""]iyilik valla bayrami yaptik:) ben hep burdayim baktim kimseciklere rastlamadim.benim saatler malum gec oluyo biraz :)))su kargo sirketini alinca yaptiklarinizdan banada yollayin emiiopuyorumnanaktan

[/SIZE]

Günaydııın
Evet sen biraz gece kuşu oluyorsun :)
bi çıksın para tamam söz sana da yollarız

evet kuzum ya sabahtan da gece de denk gelemedik.
Baktım kimse yok sende görmeyince yattım ben de,zaten yorgundum o yüzden tekrar açmadım.
Neyse bugün gelirsen hep burdayım

selam canlar
porticim ben geldim sen yoksun yine bugün ben giremem herhalde daha eşim yine yok bu gece bende yengeme gidicem kalmaya şimdide gece için eşime börekle kek yapıyorum bi yandan yemek çıkamadım mutfakdan :hulya:
neyse öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ben döndüm kızlar kayserideyim :lepi:heryer çok güzel ama memleketin gibisi yok vallahihoyyytbayramdan önce gidince epey iş birikti onları da hallettim:hulya:artık genelde buralardayım kaydirigubbakcemile2portakalcığım ben yuvaya döndümalkisalkisalkis

Portiiim
merhaba canım nasılsın

amanın bi gittim kimler kimler gelmiş
hoşgeldin canım,nasılsın?
ben iyiyim canım sadece iş biraz yoğun :hulya:
sen nasılsın?

anam ne şanssızlık be bi buluşamadık kaç zamandır.
neyse ben buraardayım uzunca bi süre zaten. görüşürüz muhakkak
işler çok yoğundu bugün pek vakit bulamadım
öptüüm

hoşgeldin canım
nasıl geçti bayram tatili?
işler de birikmiştir tabi,neyse bundan sonra sık sık görüşürüz.
sabahları toplansak :)) öğleden sonra benim de çok yoğun geçiyor boshayallersmile

bak gündüz ku$u oldum yine yoksunuz:)))portiiiii

kuşum napalım bi tutturamadık seninle de nolceek böyle bilmiyorum.
seninle de konuşmak istiyorum ama bi türlü denk gelemedik boshayallersmile

ZOR'um sen nerde geziyorsun yahu bi sen kaldın bi de mirage yuvaya dönmeyen kaydirigubbakcemile

yettim gariiiiikaydirigubbakcemile3 napıyon cnmmmmmm aman sorma tepemden banyomdan su akıo ya sinir onu beklioduk ya on defa git gel bakamadım yukarıdakilerin umru değil du bakalım dayak yicek enson

ay neyse sen napıon hayatım ya özledim çok görüşemedik bi türlü sen hala yoğunmusun ya?buarada adetin gelmedi deme senin ay buay gelrirmi kıs bebek yuppppppiiiiiiiiiiisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…