- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.521
ilk günaydın mesajı bednen olsun herkese günaydınlarrrrrsempatiksalakcinni
Sana da günaydın canımmmm.Biraz geç oldu ama bilgisayar başına ancak geçtim.sempatiksalakcinni
Eki Görüntüle 53688
kızlar bu aysenin tarifi canlar süper bişi çok güzel tavsiye ediorum yapın mutlaka kaydirigubbakcemile3 hemen ekliyim dedimopuyorumnanaktan
Selam Kızlar,işte döndüm burdayıım
Hepinizi çoook özledim opuyorumnanaktan
Kimden nerden başlıyım bilmiyorum :))
Berrakcım seninle konuşamadık hiç bayram boyunca nasılsın cnm? Annene teşekkür ediyorum ellerinden öpüyorum duaları için.Cimcime nasıl bakalım?maşallah 1 ay olmuş bile herşey dün gibi
Zorum nasılsın?bugün baktım msnden yoktun yazdım bişeyler :)) hafta içi uyandığında gel ben burdayım uzun bi süre sabah akşam
Aysencim sen nasılsın kuzum maşallah gene döktürmüşsün,piyangodan ya da şans oyunlarından para çıksın söz veriyorum önce size tüp bebek yaptırcam,sonra da sana pastane açacağım :))Bi tane de kargo şirketiyle anlaşacağım hergün yaptıklarından otlanacağım :)) nasıl fikir ama hem sen kazanacaksın hem de benim midem bayram edecek
Skorpi, flan, mirage, tancredi, kötükedisero, ebrar, anka1297, cicvir, d_kupcu siz nasılsınız kızlar? opuyorumnanaktan
Hadi yuvaya dönün artık eskisi gibi toplanıp muhabbetimizi yapalım,tatildi,düğündü,ramazandı,bayramdı bayaa koptuk
senanur selam hoşgeldin aramıza a.s.
Selam Kızlar,işte döndüm burdayıım
Hepinizi çoook özledim opuyorumnanaktan
Kimden nerden başlıyım bilmiyorum :))
Berrakcım seninle konuşamadık hiç bayram boyunca nasılsın cnm? Annene teşekkür ediyorum ellerinden öpüyorum duaları için.Cimcime nasıl bakalım?maşallah 1 ay olmuş bile herşey dün gibi
Zorum nasılsın?bugün baktım msnden yoktun yazdım bişeyler :)) hafta içi uyandığında gel ben burdayım uzun bi süre sabah akşam
Aysencim sen nasılsın kuzum maşallah gene döktürmüşsün,piyangodan ya da şans oyunlarından para çıksın söz veriyorum önce size tüp bebek yaptırcam,sonra da sana pastane açacağım :))Bi tane de kargo şirketiyle anlaşacağım hergün yaptıklarından otlanacağım :)) nasıl fikir ama hem sen kazanacaksın hem de benim midem bayram edecek
Skorpi, flan, mirage, tancredi, kötükedisero, ebrar, anka1297, cicvir, d_kupcu siz nasılsınız kızlar? opuyorumnanaktan
Hadi yuvaya dönün artık eskisi gibi toplanıp muhabbetimizi yapalım,tatildi,düğündü,ramazandı,bayramdı bayaa koptuk
senanur selam hoşgeldin aramıza a.s.
[SIZE=""]iyilik valla bayrami yaptik:) ben hep burdayim baktim kimseciklere rastlamadim.benim saatler malum gec oluyo biraz :)))su kargo sirketini alinca yaptiklarinizdan banada yollayin emiiopuyorumnanaktan
[/SIZE]
anacım bugün bi denk gelemedik sen girmişsin ben başında dğeildim pc nin gecede tam geldim çıkmışsın cepten çaldırdım ama gelmedin şakkıdı
o zaman tek duam sana piyangodan büyük ikramiyenin çıkması olacak kuzum hemen bu yakınlarda bi tane sayısal oyna ve bilet al kaydirigubbakcemile3
pastaneye gerek yok sen kargo şirketiyle anlaş ben yine yollarım kuzum
bak gündüz ku$u oldum yine yoksunuz:)))portiiiii
merhaba canım nasılsın?geçmiş bayramın tekrar mübarek olsuna.s.
Portiiim
merhaba canım nasılsın
anam ne şanssızlık be bi buluşamadık kaç zamandır.selam canlar
porticim ben geldim sen yoksun yine bugün ben giremem herhalde daha eşim yine yok bu gece bende yengeme gidicem kalmaya şimdide gece için eşime börekle kek yapıyorum bi yandan yemek çıkamadım mutfakdan :hulya:
neyse öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
ben döndüm kızlar kayserideyim :lepi:heryer çok güzel ama memleketin gibisi yok vallahihoyyytbayramdan önce gidince epey iş birikti onları da hallettim:hulya:artık genelde buralardayım kaydirigubbakcemile2portakalcığım ben yuvaya döndümalkisalkisalkis
bak gündüz ku$u oldum yine yoksunuz:)))portiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?