Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hamilelik değildir sanırım genelde hamilelrin midesi bulanır ben ne görsem mideye indirmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

hamile olabilirsin ama onların hamilelikten olduğunu sanmıyorum.Bu arada bugünde gelmediyse yarın test yapmalısın.Çünkü hesaplara göre dündü senin.hadi bugünü de ekle.29.gündesin.yarın 30 oluyor.

Ne düşünüyorsun bu konuda

caım geçen ay 16 sıydı ama 20 si oldu blmiyorum bende belki bir düzensizlik başlamıştır hiçadet belirtim yok canım göğüslerimin şişmesi acısıda hafifledi biraz bilmiyorum canım umutlanıyorum ama sonu hüsran oluyor

yaaaaaaaaaamafoldumben

seni üzmek için söylemedim üzülme lütfen.2 ay 28 günde olmuşsun ve sonraki ay gecikmiş,onda da doktor da demiş zaten kimyasal gebelik olmuş olabilir diye.Öyle olmasa bile sıkıntı,strees,hava değişimi ya da çok üzüldüğünde de gecikebilir adetin.
Yarın bi test yap bence

kızlar slm hala gelmedi yarın test yapıcam iyi bir haberle dönerim umarım dua edin bana nolur mafoldumben

kızlar slm tabiki herzamanki gibi hayal kırıklığı yok bişi malesef ağladım bütüngün annemdeydim ondan yeni yazıorum mafoldumben inanmıyorum hiçbişeye artık napalım nasip

kızlar slm tabiki herzamanki gibi hayal kırıklığı yok bişi malesef ağladım bütüngün annemdeydim ondan yeni yazıorum mafoldumben inanmıyorum hiçbişeye artık napalım nasip
ay cnm üzülme nolur ya inaki bugün topiğe her girişimde senden haber varmı diye baktımm adet oldunmu yoksa testmi yaptınn bilmiyorumkismilehayırlısı buymuş de artık şubat ayına inş.. müjdeli haber alırızz

selam kızlar.zorxx canım benim test mi yaptın hastalandınmı?eğer test yaptıysan çıkmamış olabilir erken daha,dur sıkma hemen canını tatlım.herşeyin hayırlısı ....

daha adet olmadım kızlar test yaptım sadece saolun iyi dilekleriniz için ama olsa çıkardı benim 26.günde mutlaka gelir olsa çıkardı diorum bakalım eğer gelmese kan testi yaptırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…