- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.341
adet gecikmeni neye bağlıyosun cnmmdaha adet olmadım kızlar test yaptım sadece saolun iyi dilekleriniz için ama olsa çıkardı benim 26.günde mutlaka gelir olsa çıkardı diorum bakalım eğer gelmese kan testi yaptırım artık.
sıkma canını hepimiz yaşıyoruzz bu sorunları birbirimize destek olalım atlatırız inşş.stresten desem haray aynı stres bilmem cnm bir değişiklik olan tiroid hapım ona başlamıştım belki ondan olabilir diyorum
portakalda seni sormuştu bugünn merak ediyodu gelince oda şaşırıcakk kısmet geç olsun güç olmasınn cnmm benim gibi 2 ay taşıyıpta kaybetmektense geç gelsininşallah sezencim yok alışkınım zaten :) heray aynı şeyler tabi atlatıcaz cnm napalımm
portakalda seni sormuştu bugünn merak ediyodu gelince oda şaşırıcakk kısmet geç olsun güç olmasınn cnmm benim gibi 2 ay taşıyıpta kaybetmektense geç gelsin
tabi sezencim hayırlısını versin rabbim hep öyle dua ederim zaten.portakalında işi var sanırım evt cnm inşallah sizler kalırsınız bu yakın zamanda
ay patlama olcak ben inanıyorum arka arkaya hamile kalıcaz inşallah ne güzel rüyaymış cnm hayra yoralım.bende gelmesse yaptırıcam kan testi
ay patlama olcak ben inanıyorum arka arkaya hamile kalıcaz inşallah ne güzel rüyaymış cnm hayra yoralım.bende gelmesse yaptırıcam kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?