Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

stresten desem haray aynı stres bilmem cnm bir değişiklik olan tiroid hapım ona başlamıştım belki ondan olabilir diyorum

canım moral bozmak yok bu ay olmassa diğer aya pozitif düşün olurmu hayırlsı ne zamansa o zaman gelsin bebişin..sabır et sonunda mutlaka karşılığını alıyorsun...tecrübemle sabittir:)))

zorx troid yüksekmi çıktı.benimde biraz yüksek çıkmış test yapılmıştı haftasonu,şimdi dahiliyeye gidicem..muhtemelen ilaç başlanıcakmış,hamilelikte pek istenmeyen bir durum dedi doktorum ama endişelenecek birşey olmadığını söyledi.daha geçen ay yapılmıştı 1,80 di.bu ay 4,30 olmuş bende anlamadım değişkenliği..senin değer kaç?

benim değerim 3.82 cnm doktor zor kalırsın hamile dedi ama bilmiyorum hap verdi işte düşmesi lasım dedi senin neden yükselmiş acaba birden?

inşallah sezencim yok alışkınım zaten :) heray aynı şeyler tabi atlatıcaz cnm napalımm

canım sınır 4,20 senin yuüksek değilki..
benim geçen ay tüm hormon testleri yapılmıştı hamile kalamıyorum diye hepsi normal çıkmıştı..hamile kaldık şimdi bu çıktı bakalım umarım bişey olmaz ya sinir bir durum çok yüksek değil gerçi ama.

ay ne bileyim evt sınırdan aşağıda ama sağlıklı bir gebelik için 2 olması lasımmış sanırım kullanıyorum hapı ama bakalım inşallah seninkide düşer cnmm

portakalda seni sormuştu bugünn merak ediyodu gelince oda şaşırıcakk kısmet geç olsun güç olmasınn cnmm benim gibi 2 ay taşıyıpta kaybetmektense geç gelsin

tabi sezencim hayırlısını versin rabbim hep öyle dua ederim zaten.portakalında işi var sanırım evt cnm inşallah sizler kalırsınız bu yakın zamanda

saol cnm benimmmm napim cnm üzülmüyorum artık sanırım duygularımı yitirdim bugün hem ağlıyorum hem gülüyorum kafayı yemiş gibi:) napalım ablacımmm bizde gülüces birgünn

ay patlama olcak ben inanıyorum arka arkaya hamile kalıcaz inşallah ne güzel rüyaymış cnm hayra yoralım.bende gelmesse yaptırıcam kan testi

ay patlama olcak ben inanıyorum arka arkaya hamile kalıcaz inşallah ne güzel rüyaymış cnm hayra yoralım.bende gelmesse yaptırıcam kan testi

Ben de seni merak ettim.Ama üzülme .ben de aynı durumdaydım.
Gecikiyor iki aydır.Bu ay da 4 gün gecikti.Ama sonra adet oldum.Çok depserif bir haldeyim ama geçer.
Sen de güzel haberler vereceksin yakında,hissediyorum.Yüreğini ferah tut.Eren arkadaşın dediği gibi,bulup kaybetmek çok daha acı.

evt dilemmacım tabiki öylesi daha zor ya ilkgün dağılıosun sonraki gün yeni umutlar işte napalım cnm

Bende inanıyorum.kendim için bu ay zaten ümidi kesitim sana güveniyordum ama bir dahaki aya beraber gün sayacağız yine :)) bu ay olursa da süpriz olur ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…