Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım yaa,portim gercekten bu ay listeye eklenicekmiyim acaba,rabbim hepimizin emeklerimizi bosa cıkarmız inşallah :ecrin_bebek:

zorum bu belirtiler nasıl bişeyler yaaa.ben sanki adet olacakmısım gibi hissediyorum hep....senin beklenmeyen tarihin kaç?

cnm işte öle saçma belirtiler kendimizi dinliyoruzya ondan işte benim pzt gelicek cnm bakalım inşallah gelmez gerçide bakalım

amaniiiiiiiin çizelgeme bakın 156.günüm deymişim

cnm şu çizelgeni değiştirelim artık senin çok uzadı

her ay yeni umut bende bebek istiyorum 3 yıllık evlilik 1.5 yıl sora hamilelik kalbi durması sonucu kürtaj ve 7 aydır beklemedeyim:çok üzgünüm: böyle anlattığıma bakmayın içim sızlıyor

her ay yeni umut bende bebek istiyorum 3 yıllık evlilik 1.5 yıl sora hamilelik kalbi durması sonucu kürtaj ve 7 aydır beklemedeyim:çok üzgünüm: böyle anlattığıma bakmayın içim sızlıyor

hoşgeldin hayatım hepimizin derdi aynı cnm ama üzülme herşeyin bir ii yanı var derler ya sende enazından hamile kalabildğini biliosun cnm inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın hoşgeldin aramıza buaradaopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum hepinzi çok çok öpt pazartesi görüşmek üzere...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla yeniden olur inşallah:Saruboceq:ayrıca hoşgeldin canıma.s.hepimizin derdi ayrı ama amacımız aynı yerimsenibençok güzel haberler de paylaşacağımıza inanıyorum benkaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım evet bi kere kaldımşimdi düşünüyorumda rüya gibi 2 ay yaşadım çok şükür allah hepimize hemen nasip etsin inşallah:asigim:

hşbuldum canım inşallah olur pozitif düşünelim pozitif olsun:1hug:

selam aramiza hosgelmissin. gecmis olsun.seni cok iyi anliyorum bende 2.bebegimi 13.haftada kaybetmistim,kürtajla alindi.insallah en yakin zamanda tekrardan hamile kalmak nasip olur.:CüvCüv:

günaydın kızalr ben çok kötüyüm akşam sabaha kadar sıfır uykulaym çünkü sistit oldum akaşmdan beri netten ne gördüsem yaptım ama hala aynı bilen varsa sölesin kızlar deliricem çünkü ben hiç olmadım ne kötü bişimiş ya benim belirtiler bellimiş nerde bizde o şans bebekmiş al sana sistit bide uykusuzluktan kafamda oluşan başağrısı offf

geçmiş olsun canım ya bu konuda benimde pek bi bilgim yok.nasıl anladın,acile falanmı gittin?onun belirtimiymiş baş dönmelerin miğde bulantıların?

arkadasım yasadıklarına üzüldüm ama demekki zamanı ozman değilmiş.umarım en kısa zamanda sende hamileler listemize eklenirsin...bu arada dogru yerdesin,birbirimizden hem cok sey ögreniyoruz,hemde yanıbasımızda kimseyle paylasamadıklarımızı burda paylasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…