- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.761
selam kizlar nihayet burdasiniz yada ben nihayet burdayim:)) nasilsiniz?????
selam canım nasılsın?
Kızlar çok teşekkür ederim çok, inanın o kadar çok duygulandım ki duyarlılığınız karşısında :gitme: canlarım benim hepinizi öpüyorum en kocamanından Şeniz pazartesi duama amin demeye de bekliyorum artık zemuszemus
Bu arada benim adım NAGEHAN hani dua ederken aklınızdan bu ismi geçirirseniz daha iyi olur diye şeettim :kedi: malum dua ederken akıldan kötükedişeroyu geçirmek komik oluyo biraz :roflol: :roflol:
Pazartesi Allah kısmet ederse akşam yaparız duanı canım.Herkesin burda olabileceği bi saat belirleyelim.
selam canım,bugün nasılsın?tekrar geldim biraz daha buralardayım zor hadi gülüm iyi bir haber de senden gelsin:lepi:
portii canım haber vereyim dedim ben okudum bilem 20 tane haberin olsun..
allah kabul etsin...allahım inş. şeromuzu bu ay hamiş kalmayı nasip eder...
porticim aydemet arkadaşımızda aldı 20 tane haberin olsun okuyunca haber verecek..
Maşallah çok hızlısın canım Allah razı olsun
Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:
KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi[/COLOR]
flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20(okundu)
porti..................20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20
Belle...............20
Adamerve........20
Bitti kızlar :lepi:
Liste tamamlanmış bile
Hadi bakalım hayırlısı
Allah kabul eder inşallah bebişin hayırlısıyla bu ay yola çıkar :Saruboceq:
portim bende okudum canım 20 tane..rabbim arkadasımızın niyetini kabul eyler inşallah,
Allah kabul etsin canım,çok sağol :Saruboceq:
İnan canım ben inanıyorum,senin vesilen olur inşallah bu tedavi.canım yaa,portim gercekten bu ay listeye eklenicekmiyim acaba,rabbim hepimizin emeklerimizi bosa cıkarmız inşallah :ecrin_bebek:
Merhaba aramıza hoşgeldinmerhabalarr
Allah yardımcın olsun canım yaşadıkların üzücüymüşher ay yeni umut bende bebek istiyorum 3 yıllık evlilik 1.5 yıl sora hamilelik kalbi durması sonucu kürtaj ve 7 aydır beklemedeyim:çok üzgünüm: böyle anlattığıma bakmayın içim sızlıyor
İnşallah tez zamanda Allahım yeniden sağlıklı kucağına alabileceğin mis kokusuyla herşeyi unutturacak bir hediye gönderir. :Saruboceq:
Umutsuzluğa kapılmak yok opuyorumnanaktan
Canım benim telde konuştuk ama burdan da yazayım geçmiş olsun tekrar.günaydın kızalr ben çok kötüyüm akşam sabaha kadar sıfır uykulaym çünkü sistit oldum akaşmdan beri netten ne gördüsem yaptım ama hala aynı bilen varsa sölesin kızlar deliricem çünkü ben hiç olmadım ne kötü bişimiş ya benim belirtiler bellimiş nerde bizde o şans bebekmiş al sana sistit bide uykusuzluktan kafamda oluşan başağrısı offf
Berrakada sen olmuştun hamile kalmadan önceki ay,kıs gelip anlatsana bildiklerini öğrenelim biz de
bu arada portim,aksam arkadaslarım sagolsunlar 313 ayetel kürsüyü tamamladılar,ama peki duamı nasıl yapıcaz.burda yapsak oluyomu?
Allah kabul etsin inşallah canım :Saruboceq:
Tamam senin duanı bu akşam burda yapalım
Hem daha iyi gelen olur söyleriz.Saat 20:30 -21:00 arası iyi mi?Sana uyar mı?