Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

SLM KIZLAR....BUDA OLMADI.ÖGLEN GİTTİM TEST YAPTIRDIM,,İNTERNETTEN SONUCUNA BAKTIM VE 0....OLMADI,YİNE OLMADI:çok üzgünüm:
BU AYDA GİREMEDİM PORTİM LİSTEYE..................................................................

Canım benim üzüldüm şimdi,bu sonucu duymayı hiç istemezdim
Hayırlısı olsun canım.Üzüleceksin bi kaç gün ama sonra yeniden içini umut kaplayacak ve bir gün sen bile gözlerine inanamayacaksın pozitifi görünce

Portim aksam 20:30 21:00 bana uyar tatlım

Tamam canım sana da uygunsa yaparız duanı :Saruboceq:

sanki cabalarımızın sonu hep negatif olunca,birazdaha umutlarım yokoluyo,olmıycak galiba olmıycakkkkkkkk

Selam kızlarrrr. Portakalcım nasılsın canım ? Mesaj atmışsın kntrüm yok, cvp yazamadım. :) Kızımın bu aralar tuvalet sorunu var, geceleri uyumuyoruz.DÜn gece hiç uyumadım, bu saat oldu hala ayaktayım.Gaz sorunu da başladı, özellikle geceleri.yarın doktora gidicez. Pazartesi sağlık ocağına gittik, aşımızı olduk. Kızım 4200 gr olmuş :) .

sanki cabalarımızın sonu hep negatif olunca,birazdaha umutlarım yokoluyo,olmıycak galiba olmıycakkkkkkkk

Seni ve neden böyle düşündüğünü çok iyi anlıyorum.
haklısın böyle düşünmekte şimdi ama geçecek bu karamsarlığın umutsuzluğun.
Her ay yeni bir umut bizim için.
Sabrın sonu selamet.
bidaha deneyeceğiz
bir dahaa...
yılmak yok
yeterki canımız sağ olsun,sağlığımız yerinde olsun.

evet portim haklısın....ama deniyorum.1.aşılama oldu yok,2.aşılama da sans daha yüksek diyolar yok.ne yapıcağımı sasırdım artık.cok bariz bi sbeebimizde yok.tüp bebeğemi gecsem acaba.ne yapıcam.

olacaktır inşallah:Saruboceq:her ay yeni umut öyle düşün belki hiç beklemediğin bir anda verir Rabbim zor biliyorum ama sadece biraz moral biraz da sabırolumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsınız
cicvircim çok üzüldüm yaa senden destek almaya hepimizde ihtiyacı vardı ama olsun yılmak yok yola devam alıştık arıtk acılara..acılara karşı duyarszı olmayada.......
portim seninde kist gitmiş galiba tam okuyamaıdm ama ohh kurtuldun sonunda :)
inşlhh bu ay artık geliverir annesine kuzusu bu gidişle aynı ay aşılama yaptırcaz senle kaydirigubbakcemile3

evet portim haklısın....ama deniyorum.1.aşılama oldu yok,2.aşılama da sans daha yüksek diyolar yok.ne yapıcağımı sasırdım artık.cok bariz bi sbeebimizde yok.tüp bebeğemi gecsem acaba.ne yapıcam.

Ah canım beniiiiiiiiiiiiiimmm :teselli: seni okadar iyi anlıyorum ki :sinifsinif: Allahım tez zamanda meleğine kavuştursun seni de inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20
Adamerve........20
EMOŞ8935......20 (okundu)

Duası Pazartesi akşamı yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen CİCVİR41 arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Amiiin diyorum canım
Allah Kabul etsin inşallah tez zamanda kavuşursun mucizene :Saruboceq:

Sitedeki sorun yüzünden kimse kalamadı tabi,sinir oldum 40 dk boyunca duayı göndereceğim diye bekledim,açılmıyor hiçbir şey.
Neyse gelince okuyup amin derler zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…