Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ee zeynep biz senle aynı günü bekliyormuşus cnm:)bakalım benim fos sende vardır inşallah

hep sabırsızlanıyoruz ama zamanı gelince kandiliğinden oluyor herşey sanırım zaten allah ın takdir ettiği zamanı bekliyor herşey

ben daha olmadım cnm sadeece test yaptım çıkmadı ay inşallah cnm tabiki zamanı gelince olucakk

evet süper fikir alkisalkisalkis
ya bi yerde bişey okudum yasak olduğu için alıntı yapamıyorum yazıyı buraya.
Biri geçtiğimiz yıl,bir sürü şeyini kaybettmiş,başına türlü felaket gelmiş.Hepsini sırayla yazmış.Herşeyimi kaybettim ama umudumu kaybetmedim demiş.Bunu düşünebilmek gerçekten çok güzel.
Biz neyi kaybettik zamandan başka?
Hayallerimizi ertelemek zorunda kalıyoruz ama olsun varsın umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki..

Ateş ölçmeyi biliyorum ama denemiyorum.
O biraz daha kendini kaptırmak gibi geliyor bana.
Heran insanın aklında olması iyi bişey değil.Ateş yüksek çıktığında da yanıltabiliyor o zaman insan daha çok hayal kırıklığı yaşamaz mı?
Ben yatarken düşünüyorum dua ediyorum ama kalkınca buraya uğramadığım zaman hiç aklıma gelmiyor.Etkilenmiyorum artık,sadece arkadaşlar için heyecanlanıyorum var mı yok mu diye..Bu ay tam saldım yani :))

kızlşar nasılsınız benım kasıklarımda ve belımde agrım gunlerdır devam edıyo belımın agrısı resmen delı edıyo benı ınsallah bebikim gelmıstır test yapsam cok erken olur heralde cunku subatın 1 ı regl tarıhım

yok zaynepçim ölçmüyorum bir ay yaptım sadece
ay kıs portakalım konuş cnm habire konuş sen :)

portakalcım bu ayda bir gecikme yaşıyor olabilirmiyim bilmiyorum yada yarında gelmezse doktoru dinleyim belki kantestine gitmeliyim bilmiyorum

zeynepçim senin varmıydı çocuğun tatlım ay ben ilk olucak sanıyordum ay inşallah gelmesde benimde öyle olur.
gusel cnm daha çok erken test yapmak için boşuna yapıp üzme kendini sabret

insanın ya meleğim geldimi benimlemi diye düşünmesi bile çok güzel beklemek bile güzel inş. sağlıklı sıhatli hayırlısıyla gelir meleklerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…