- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.841
10 dk sonra yemeğe çıkıyorum,yemekten dönünce burada olursanız görüşürüz hatunlar,öptüm.
Bizim pek kendiliğinden gelecek gibi değil de o yüzden öyle düşünüyoruz.
Henüz bişey deneyemedik tam anlamıyla.
Bu arada hazirandan beri üçümüz de aşılama yaptıracağız yani ta mart-nisan gibi düşünmüştük haziranda yaptıralım die
selam canlar nasılsınız bakalım
ahh zorum ne hayaller kurmuştum senin için müjdeyi nasıl bir mesaj yazarda haber verirsin diye düşünmüştüm yinee olmadı yine olmadıı çıldırcam artık ne oluyo bize anlamıyorum
neyse bende bu ara çok yoğunum annemler bende annem rahatsız kızlar dua edin psikolojik rahatsızlığı nüksetti yine bugün götürdük doktora bakalım dua edin annem için ne olur
sero için duayı okudum malum daha sabah yıkandım :)
rabbim vesile etsin inşlhh
çrşmbayada az kaldı annemin rahatsızlığından pek bişey düşünmeye fırsatım olmadı ne olacak nasıl olacak soramıyorum bile kendime neyse bakalım artık
duaya gelmeye çalışırım ama biraz zor şimdide yemek telaşına giriyorum gelen gidenden oluyo
hadi öpüyorum hepinizi
ve sizi seviyorum opuyorumnanaktan
Canım aysen okumuş,gelmese telefondan soracaktım.Porticim bizim topikten bi arkadaş listede yoktu ama kendi içinden gelmiş 35 tane okumuş benim için, istersen ayşen ve tancredinin 40 tanesinin 35 tanesini ona sayalım, kalan 5i de birimiz okuruz eğer onlardan haber yoksa yerimseniben ne dersin tatlım?
selam canlar nasılsınız bakalım
ahh zorum ne hayaller kurmuştum senin için müjdeyi nasıl bir mesaj yazarda haber verirsin diye düşünmüştüm yinee olmadı yine olmadıı çıldırcam artık ne oluyo bize anlamıyorum
neyse bende bu ara çok yoğunum annemler bende annem rahatsız kızlar dua edin psikolojik rahatsızlığı nüksetti yine bugün götürdük doktora bakalım dua edin annem için ne olur
sero için duayı okudum malum daha sabah yıkandım :)
rabbim vesile etsin inşlhh
çrşmbayada az kaldı annemin rahatsızlığından pek bişey düşünmeye fırsatım olmadı ne olacak nasıl olacak soramıyorum bile kendime neyse bakalım artık
duaya gelmeye çalışırım ama biraz zor şimdide yemek telaşına giriyorum gelen gidenden oluyo
hadi öpüyorum hepinizi
ve sizi seviyorum opuyorumnanaktan
Canım aysen okumuş,gelmese telefondan soracaktım.
tancredi de okucam derse okur,aslında okumuştur ama belki haber vermeye fırsatı olmadı
Neyse zaten arkadaşında okumuş listen tamam kuzu
duanı yapabiliriz,sorun yok fazlan var eksiğin yok :)
İnşallah Allah kabul eder
canım benim ben de seni arayacaktım birazdan hem dua için hem de ne yapıyorsun diye.
Annen için üzülme canım Allah şifa versin inşallah
hsg çarşamba günü mü canım?
serodan sonra Olmazsa annen için liste yapalım dua okuyalım canım
Siz ne dersiniz kızlar ?
kizlar duaya gelemeyecegim simdikten kabul etsin rabbim insallah hayirli mujdeli haberler alirsin kotukedisero sevgilerimle
Nolur biri şu illet için bişeyler söylesin ya hala geçmedi,napacağım ben ilacı sadece gece yatarken koyuyorum offff
uyuzz gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?