Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hayırlı geceler
portim valla canım çok kötü bişi sistit benimde başımdan geçmişti ilk evlendiğim sene o zaman kanımda ve idrarımda mikrop çımıştı hasta olmuştum baya bi kötü antibiyoktik kullanmaya başlayınca sistit oldm antibiyotikler ilaçlarda yapabiliyomuş bunu bende bi merhem kullanmıştım çok iyiy gelmişti hatta annemde arada oluyo o melhemden sürünce geçiyo geçmiş olsun canım çok kötü şeler düşünme pozitifliğin nerde kaldı bakayım lmaz:
ayy az önce yengemle konuşuyoruz şu servivor bu ne ondan kızın teki almış ya 500 bini bana diyo bize çıksa ne yapardık bende diyorum ilk işim tüp bebek yaptırmak zora ve portiyede tüp bebek parası ayırmak sonra ev almak hayale bak sempatiksalakcinni

berrakcımmmm tü tütt maşallah sübhanallah nazar değmez inşlhhh kuzuna
ay resmi gördüm bir sevesim geldikiiii tam benlik olmuş yavrum yaa öpesim geldi yakın olsaydık valla dayanamaz yarına hemen gelirdim sevmeye tam benlik saçları pek yok çok severim kel bebekleri yaaaopuyorumnanaktan

ekoberocum senin kuzuda büydü artık sende bi resim eklede görelim kuzusunu opuyorumnanaktan

Teşekkürler canımmGaz sancısı çok kötü ya, hala devam ediyo. Colinox diye bi ilaç verdi doktor.Onu aldık.Tuvaletini yapıyo ama gaz sancısı henüz geçmedi.
.

Selam canımmmm, bende kel istiyodum heppp.Allah gönlüme göre verdi.İnşallah tez zamanda sizinde gönlünüze göre bebekler verir Allah. Aminnnnnnnn.:Saruboceq: Keşke yakın olsaydık, iyi olurdu valla.opuyorumnanaktan

Günaydıın kızlar
Nasılsınız ?Herkes iyi mi?
İnşallah herkes için süper bir gün olur opuyorumnanaktan

Offfffffffff yanlış oldu akannehir akannehir akannehir neyse kızlar siz anladınız onu
Selam canım,
Anladık canım sorun yok listende. zemuszemus
Yarın hayırlısıyla duanı da yapalım :Saruboceq:

İyi dileklerin için sağol canım arkadaşım :1hug:

Maşallah canım 41.5 kere maşallah
Allah nazarlardan korusun
Büyümüş baya ve çok güzel bi kız olmuş.
Aysen gibi ben de sevmeyi çok isterdim.
Şöyle öpüp öpüp koklamayı Şeniz Şeniz
İyi de kilo almış maşallah,sütün gerçekten yaramış inşallah çoook uzun süre sadece senin sütünü içer.
Resimlerde de harika çıkmış bu arada opuyorumnanaktan

Akşam yazdığını gördüm ama cevaplayamadım bi türlü
Tam giriş yaptım herkese cevap vereyim dedim alıntı yaptım,öyle kaldı yazamadan.kusura bakma tatlım
313 tane ayetel kürsi okuyoruz canım bebek isteyen arkadaşlarımız için
sonra da duası var onu okuyup amin diyoruz.
Yarın akşam kötükedisero arkadaşımızın duası yapılacak,katılabilirsin tatlım.
sonra da kim için okuruz bilmiyorum
Bu arada ne okuyorsun?

Ya sorma valla ben kendim çağırdım
bebeği de çağırsam öyle ama nerdee
ya bazı insanlar gerçekten doğurganlık konusunda çok sağlıklı
istedikleri ay kafaya koyunca hamile kalabiliryorlar.
biz de var bi problem ki olmuyor.
Neyi ne kadar biliyorlar ki herşey en ince ayrıntısına kadar bilinmiyor malesef yapılan testler tahliller dışında bişey var demek ki bizlerde de,insan vücudu sonuçta...
Allahtan umut kesilmez
Bekleyeceğiz canım mecburen
seni çok şanslı görüyorum
ne güzel iki tane dünya tatlısı oğlun var,iki de gelinin olur ilerde ne güzel bi aile olursunuz opuyorumnanaktan

canım sistit olan ben değilim zorxx
o sistit oldum deyince benimde korkulu rüyam mantar aklıma geldi.
ertesi gün mantar oldum durduk yere mafoldumben

hayallerimiz aynı valla birimize birimize öyle bi para çıksa keşke.
önce birere tüp bebek,bence bundan büyük hayır olmaz.
Böyle bişeye vesile olmak.
Ahh nerde bizde o şans...boshayallersmile

Günaydın kızlaaaaaarrrrr opuyorumnanaktan hepinize güzel pazarlar diliyorum olumunekankayizsmile yarın akşam duama bekliyorum haaa sempatiksalakcinni

Kızlar naber?Bir ara yazdım ama görmediniz sanırım mesajımı sayfalar arasında kaynadı..Berrak kocaman bir maşallah kızına çok tatlı olmuş

Portakla,ayşen,zorrx neler yapıyosunuz yaa.Arada bakıyorum hep güzel haberlerini almak adına..Ama zamanı gelmemiş demekki ,inşallah yakında alırız güzel haberlerinizi kızlar,Allah yüzünüzü güldürsün.Temennim bu:Saruboceq:
opuyorumnanaktan

Tüh kaçırmışım seni.
Nasılsın dilemmacım,hiç haber alamıyoruz senden ve sleepy'den
Herşey yolundadır umarım,gebeliğin iyi geçiyordur.
Hazırlıklar ne durumda ?
Bizde hala değişen birşey yok tatlım
bi hamile kalsak zaten cümle alem duyacak :))
tanıdık tanımadık kim varsa kaydirigubbakcemile3

Sana da Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm opuyorumnanaktan

Kızlar bu arada zor 'um Pazaretsi düğünden dönünce okuyacaktı sero'nun duasını fakat adet olmuş orda,şimdi bana mesaj atmış,sağolsun haber vermek için.
Ben onunkini de okurum sorun değil fakat aranızda okumak isteyen varsa 20 taneyi alabilir pazartesi akşamına bitirmek şartıyla.

Princess of Rain sen okuyabileceğini söylemiştin,eğer bu yazdığımı okursan duayı alamk istersen haber ver tatlım olur mu?
Yarın akşama kadar herkesin bitmiş olması lazım SERO 'cum sana da uyarsa 20:30 - 21:00 arası toplanıp yapalım burda duayı.Fakat sitede yine sorun ya da bakım olursa cicvirde olduğu gibi( aksilik ya belli mi olur) O zaman erteleriz 1saat falan.

Bu arada ben harbi harbii mantar oldum ya,evdeki ilacta bitti offf işin yoksa nöbetçi eczane ara şimdi kaaç gün ilaç kullancam kimbilir.
durumum vahim kızlaar (( off offf

Teşekkürler canımmm. :)

ay inşallah çabuk geçer mantar, bende bi kere sistit olmuştum. sempatiksalakcinni

Günaydın Kızlar

KötüKedi'nin duasını okudum ben 40 tane.Allah kabul etsin inşallah.
Kızlar bu akşam unutmayın vakti olan müsayit olan herkesi duaya bekliyoruz.
Birbirimiz için el açacağız.

Çok acıktım içim kıyılıyor sanki ben bi kahvaltı yapayım geliyorum.

KötüKediSero için Ayetel kürsi Listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................40 (okundu)
KotuKediSero....20 (okundu)
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20 (okundu)
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)

Duası bu akşam 20.30 - 21:00 arası yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.
opuyorumnanaktan

merhabalar kizlar portakal suyu canim ozel mesajin ve buraya yazdigin icin cok tesekkurler tatlim ben yine giremedim ders calismakla ve misafirle ugrastim.porticigim ben ingilizce ogreniyorum ya koleje gidiyorum gunde 8 saat sonrada ev isi ,yemek,ders derken pek online olamadim kotukedi icinde oku demiissin ama giremedim tatlim cok ozur dilerim.duasinada gelemem buyuk ihtimal yarin misafir gelecek hazirlik yapmam lazim.ama salidan sonra kim icin okunacaksa 20 tane okurum soylemeniz yeter canlarim herkese hayirli gunler.

slm canlar ben geldim adet oldum tabiki dediğim gibi erken gelicek dedim erkenden geldi düğünde burnumdan getirdi salak şey portakalım dediğin gibi kuşum çağırıyoruz sanırım biz artık kötü şeyleri bir bebeği çağıramadık neyse ben buay hiçbişi yapamıorum kızlar maddi açıdan malesef ne doktor ne aşılama neyse napayım alıştım zaten öpt gelirim sonra

Selam canım,
Tamam ben okudum zaten nolur nolmaz diye eksik olan duayı da sorun yok.
Senin de zor 8 saat tam measi yapıyorsun yani :))
Kolay gelsin sana da,görüşürüz opuyorumnanaktan

zorum gelmiş,hoşgelmiiş kaydirigubbakcemile2

ay inanmıyorum ya bi türlü kısmet olmuyor bize aşılama vs.
Sorun para değil ki..
Para varkende aksilik çıkmıştı..
Var bizim üzerimizde bişey ya,hayret bişey.
neyse sağlık olsun hayırlısı kuşum.
aysenle ben aynı gün olduk senle de 4 gün var aramızda...
önümüzdeki ay olcak bişeyler :))
var bunda bi keramet inanıyorum ben sempatiksalakcinni
doğurcaz aynı ay çatır çatır
inanıyorum,inanmak istiyorum
hadi bebeği çağıralım bu ay :Saruboceq:

herkese merhabalaropuyorumnanaktanbenim oğlanın okul başladı ya onun telaşı gelemedim bir türlü nasılsınız?zemuszemusportakalcığım çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda düzelir :Saruboceq:berrakada Allah yavrunuzu size bağışlasın çok tatlı maşallahcumartesi günü bir tanıdıkla karşılaştım 8 sene çocuları olmamış 2 sefer aşılama olmuş yine tutmamış kredi çekmiş tüp bebek için herhalde tedaviye başlayacaklarmış normal yoldan kendiliğinden olmuşhihoyyytonların adına çok sevindim sanırım sizlerinde yaşı küçük kendimi düşündümde 8 sene sonra ben herhelde menapoz sitelerinde dolanıyor olurumdelikafaduldenAllah'ım sen büyüksün tez zamanda hepimizin duasını kabul et Yarabbim:Saruboceq:

Hoşgeldiiin canııım delikafadulden
Şu okullar iyiki başladı ya çocuk sesinden kurtulduk :)) ne kötüyüm dime aklinialirimsmile
Ya o mucize hikayeleri duyunca bi taraftan çok mutlu oluyorum bi taraftan da kendi adıma üzülüyorum bizim sıramız ne zaman acaba ?
bu arada dur bakalım sen daha çalışmalara başlamadın,ne bu karamsarlık lmaz: menopoz falan adını bile anma dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…