- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.801
Amiiin diyorum canım
Allah Kabul etsin inşallah tez zamanda kavuşursun mucizene :Saruboceq:
canıım,sagol.ve dua eden herkese teşekkür ederim.rab bim dualarınızı gönlünüzdekine hasıl eylesin.cümletten amin.portim bu arada ben hala hastalanmadım.acaba kullandıgım progestan hapındanmı kaynaklanıyo,acaba kessemmi ilacı.doktorumada ulasamadım bugun sorucaktım ama.o kadar yogunki,ulasamadım bir türlü,ikide kaldım devam etsemmi bıraksammı.neden olmadımki hala?kaç gün oldu..
portim,senden de arkadaslardanda allah razı olsun,ya rab sesimizi dualarımızı en kısa zamanda duyar inşallah.amin
Selam kızlarrrr. Portakalcım nasılsın canım ? Mesaj atmışsın kntrüm yok, cvp yazamadım. :) Kızımın bu aralar tuvalet sorunu var, geceleri uyumuyoruz.DÜn gece hiç uyumadım, bu saat oldu hala ayaktayım.Gaz sorunu da başladı, özellikle geceleri.yarın doktora gidicez. Pazartesi sağlık ocağına gittik, aşımızı olduk. Kızım 4200 gr olmuş :) .
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen CİCVİR41 arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen CİCVİR41 arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Kızlar dün akşamdan beri sitede sorun vardı ben de ancak girebildim, civcirin duasına geç de olsa katılmış oldum, Allahım kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Porticim bizim topikten dualarını bitirenler bana haber veriyo ben listeyi güncelliyorum, burdakiler de sana söyler heralde bitanem, ben en son güncel listeyi koyuyorum şimdi tamam mı bitanem yerimseniben
evet canım ya sorundan dolayı girmek çok zor oluyor,giriş yapsak da bi işe yaramıyor hep hata veriyor.Girmek istediğim zaman sorundan dolayı giremedim sonra da işlerim yoğunlaşıyor istesem de giremiyorum,girsem de yazamıyorum...yazsam da yarım kalıyor şuan olduğu gibi :))
Canım bizim kızlar ve ben pazartesine bitiririz malum durumdan dolayı,sen sizin kızların güncellemelerini yaparsın,sorun yok bebeeiim Şeniz
bu ay yumurtlama gününü de değerlendirdin,duanı da yapalım Sonrası Allahın takdiri hadi bakalım inşallah senden güzel bi haber çıkar,bize de moral olur.
Çok ihtiyacımız var son günlerde bu haberi almaya boshayallersmile
Sıkıldıııım beklemekten,çok sıkıldım hem de :gitme:
Napcaam ben ya offff mafoldumben
günaydınlarrr a.s.
bugün çok erkenciyim aşkitoma kahvaltı hazırlıycam diye erken kalktım bu yğzdende gece erken yattım benim için anormal bi durum olsada
bugün eşim annemlerin yanına gidiyo işten çıkıca yarına babam annem hep beraber bize geliyolar :dance:
bu arada bende kk sayfasını küçülttüm nasıl ettim bilmiyorum ama nasıl düzelteceğimide bilmiyorum denedim bi kaç şey ama olmadı malesef
bu arada porti yengemde salı günü kırmızı kartı görmüş onun duasını ya ben okurum pzrtsiye ya da istersen verirsin :uhm:
Günaydın caniko a.s.
Maşallah baya erkencisin kuzu mirmirmirmir
KK sayfası ile ilgili bir bilgim yok,neyi kastettiğini anlamadım cnm. :uhm:
Dua içinde almak isteyen olursa veririz,olmazsa biz okuruz canım.
Bu arada ben varya her türlü şeyi üstüme çağırıyorum. :çok üzgünüm:
Nasıl bi insanım ben yaa mafoldumben
Şansıma talihime...:dilcikar:
Zor geçen gün sistit olmuş ya onunla konuştum etkilendim uyuyamış falan sonra içimden geçirdim ben de mantar olmasam diye.( bebek düşünmeye başlamadığımız dönemde ve,bebek istediğimiz ilk aylarda mantar oluyordu bende heray regl öncesi ya da hemen sonrası)O aklıma geldi çok sıkıntılı uyus bi durum.
Dün gece bende mantar oldum mafoldumben
Ne alaka dime 1 sene sonra,düşününce oluyor.
Tamamen psikolojik olarak etkiledim kendimi.
Resmen davetiye çıkardım yani.
Evde daha önceden kullandığım ilaç ve krem vardı,biraz olsun rahatladım.
Umarım devam etmez :gitme:
KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi
flan...................20 (okundu)
aysen................20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................20
KotuKediSero....20 (okundu)
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20 (okundu)
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)
Duası Pazartesi akşamı yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.
Selam kızlarrrrr, portakalcımmm geçmiş olsun canım. Kötü şeyleri düşünüp kendine çekme canımmm. Hep senden güzek haber almayıo bekliyorum ben, buraya yazdığın zaman bende senin kadar sevinicemmm. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamileyimmmm diye yazarsınız buraya.Hamiş hamiş resimlerinizi de görürüm inşallah.
Birazda kızımdan bahsedeyim :) Doktora gittik dün, kontrol olduk. 1 ayda 1450 gr almış, normalde 600gr. alsa yetiyo dedi doktor, bir de sadece anne sütü verdiğimi duyunca daha da şaşırdı. :) Sütüm yaramış kuzuma. Ondan sonraaa kızımın göbeğinde hafif akıntı var, hala geçmedi,badysine leke yapıyo hep. Doktora onu gösterdim.Bİ krem verdi, 10 gün kullansın dedi.Göbeğini fön makinasıyla kurutup sür dedi.Sonrada sargı beziyle kapat dedi. Bende öyle yaptım.Artık yalnızım evde, babasıyla yıkadık kızımı bugün.2 gündür gaz sancısı çekiyo kuzum, ağlıyo, daha önce hiç ağlamazdı, çünkü hık dese hemen yanında oluyorum, ama bu defa gaz sancısından duramıyo. Bi ilaç yazmıştı onun içinde doktor, ama ilaç kullanmanızı tavsiye etmiyorum dedi.almadık ilk başta , ama dün gece de ağlamaktan ve ıkınmaktan kıpkırmızı olunca sabah gidip aldı babişkosu.İlacı içttikten 1 dk sonra tuvaletini yaptı, artık tesadüf mü yoksa ila. bu kadar çabuk mu etki etti bilmiyorum. Şimdi uyuyo kızım. Geceleri bol bol uyanıyoruz.Önceden acıkınca ağlamazdı, sadece sesler çıkarırdı.Şİmdi ağlamayı da öğrendi, her acıktığında direk ağlıyo. :) Şimdi kuzumun son resmini koyayım size. :) Merak edenler vardır belki :))
Maşallah kuzumaa :))
Günaydın caniko a.s.
Maşallah baya erkencisin kuzu mirmirmirmir
KK sayfası ile ilgili bir bilgim yok,neyi kastettiğini anlamadım cnm. :uhm:
Dua içinde almak isteyen olursa veririz,olmazsa biz okuruz canım.
Bu arada ben varya her türlü şeyi üstüme çağırıyorum. :çok üzgünüm:
Nasıl bi insanım ben yaa mafoldumben
Şansıma talihime...:dilcikar:
Zor geçen gün sistit olmuş ya onunla konuştum etkilendim uyuyamış falan sonra içimden geçirdim ben de mantar olmasam diye.( bebek düşünmeye başlamadığımız dönemde ve,bebek istediğimiz ilk aylarda mantar oluyordu bende heray regl öncesi ya da hemen sonrası)O aklıma geldi çok sıkıntılı uyus bi durum.
Dün gece bende mantar oldum mafoldumben
Ne alaka dime 1 sene sonra,düşününce oluyor.
Tamamen psikolojik olarak etkiledim kendimi.
Resmen davetiye çıkardım yani.
Evde daha önceden kullandığım ilaç ve krem vardı,biraz olsun rahatladım.
Umarım devam etmez :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?