- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.981
poratkalcığım nerelerdeydin güzelim?özledikopuyorumnanaktanzor canım sende de çalışmalar devam herhalde bacım okursan bir yaz bana yumurtladığını anlıyorsun da çatladığını nasıl anlıyorsun?o testle mi anlaşılıyor?:uhm:aysen canım merak ettik anneni bilgi alan olursa yazabilir misiniz?kötü birşey yoktur umarım:Saruboceq:şerocuğum belirtiler var demişsin çok sevindim canım hadi inşallah olmuşturzemuszemusama Allah herşeyin hayırlısını versin Allah sağlıklı ömür versin olmazsa öbür aya tutar belki sen içini ferah tut canım sen eşin sevdiklerin sağlıklı olsun da onunda günü gelir birgün elbetŞeniz
Selam kızlarrr, nasılsınızzzz? Biz iyiyiiz kızımlaa, bu akşam annemlere gidiyoruz.Cumaya kadar ordayım sanırım.Perşembe mevlüt okutucaz . :)))) Özledik siziiiiiiiii :)
Bu arada kontrol vardı bugün.4500gr ,boyu da 54 cm olmuş kızımın. Birbuçuk ayda 1750 gr almış, doktor çoook beğendi. Sadece anne sütü veriiyorumm. :)
Kızlar men deldiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan daha günüm gelmedi ama dün öğleden sonra dayanamayıp bi test yaptım, baştan tek çizgi çıktı, hiç beklemeden attım çöpe, sonra gece yatarken içime bi kurt düştü bidaha bakıyım dedim bi baktım 2. çizgiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir akannehir akannehir bu sabah yine yaptım okula giderken yine tek çizgiydi, şimdi eve gelince baktım yine 2. çizgi var bilmiyorumkismile herkes daha adetin geçmediği için böyle çıkıyo diyolar ama ben çok da ümitlenmek istemiyorum,dua edin nolur bu çizgiler boşuna çıkmış olmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
Yarın ya da Çarşamba adet olmazsam Perşembe ya da cumaya tekrar test yaparım heralde, sonucu mutlaka bildiririm canlarım, hoşçakalıııııııııııııınnn opuyorumnanaktan
hayirlisi olsun kedim insallah hamilesindir bende bu ay cok umutluydum ama bosa umutlanmisim. adet oldum bugun, yok anam gelmeyecek benim sipa beklemekten hal kalmadi bende artik
slm kızlar nasılsınızz güzel haberler varmıızemuszemusben iyiyim doğum tarihim belli oldu 22 ekim cuma saat 9 da inş.oğluma kavuşuyorumm sizlere dua edicemm sizde bana edinn olurmuu sağsaplim kavuşayım oğluma
Allah yardımcın olsun canım sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına:Saruboceq:
Kızlar benim kırmızılar dün gece teşrif etti malesef :sinifsinif: napalım hayırlısı buymuş, başka bahara artık boshayallersmile öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın, uğrarım yine şekerler opuyorumnanaktan
slmmmmmmmmmmmmmm
sezencimcnm benim bir avazda kurtulursun inşallah cnm bizede dua et unutmaaaaopuyorumnanaktan
flancımmaysenin annesi aynıymış bgün konuştum ii olucak inşallahh cnm..
princesscnm bide şöle düşün enazından hamile kalabiliosun cnm tmm sonu kötü bitmiş ama zamanı var demmki bizimkiler çok inatçı anacım.umarım test faydalı olur sana cnm mesela ben 9.günde başladım test yapmaya adet uzunluğuna bağlı hayatım testin içinde yazıo ayrıntılı hayatım
turkuazcımkonuştuk bugün aysenle ii sayılır dedi tez zamanda iileşir umarım
portakalımmnabıon yavru sonra girerim denk geliriz umarım öpt
slmmmmmmmmmmmmmm
sezencimcnm benim bir avazda kurtulursun inşallah cnm bizede dua et unutmaaaaopuyorumnanaktan
flancımmaysenin annesi aynıymış bgün konuştum ii olucak inşallahh cnm..
princesscnm bide şöle düşün enazından hamile kalabiliosun cnm tmm sonu kötü bitmiş ama zamanı var demmki bizimkiler çok inatçı anacım.umarım test faydalı olur sana cnm mesela ben 9.günde başladım test yapmaya adet uzunluğuna bağlı hayatım testin içinde yazıo ayrıntılı hayatım
turkuazcımkonuştuk bugün aysenle ii sayılır dedi tez zamanda iileşir umarım
portakalımmnabıon yavru sonra girerim denk geliriz umarım öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?