Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

insallah en kisa sürede yine kalirsin en azindan 1 kez hamile kalabildin.kafaya takmamaya calis daha cabuk gelir sana ama biliyorum ki uygulamak cok zor kafadan atmayi

hamileymişim canım, şükürler olsun ama bizim gibi bir veya birkaç kayıptan sonra hamile kalanlara doğum anına kadar ağız tadıyla sevinmek nasip olmuyor pek fazla tabi... ALLAH başka dert vermesin tabi, buna şükürler olsun...
belki faydası olur paylaşıyorum, bir ay boyunca eşim keçiboynuzu kürü uyguladı, herhangi bir zararı yok tavsiye edebilirim, bense folik asidi kürtajla sonlandırılan hamileliğimden bu yana yani 5 aydır hiç bırakmadım...
ALLAH isteyen tüm arkadaşlara da tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin, dualarım hepimiz için... sağlık ve sükunet diliyorum. ALLAH hepimize hayırlısıyla annelik duygusunu tattırır dilerim.dualarım sizinle...

selam kıslarrr

portakalcım yeni tarihimi yazabilirsin canımmm sonunda geldi benim kırmızılar
13 şubata ekle bacımm opuyorumnanaktan

anaaaaaaa son mesajı yazan ben ilk mesajı yazan ben kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mutlu umutlu bir gün olması dileğiyleee :lepi:sositosositosüprizzzzz

slm günaydın kızlar bugün çok umutluyum sabah ateşimi ölçtüm 36,1 gördüm ve 3 gündür nasıl değişmez diye tekrar ölçtüm ama telefon işiğında baktığım için yanılmışım 36,7 imiş yani düşmemiş çok seviindim kızlar lütfen dua edin gelmesin kırmızılaropuyorumnanaktan

günaydın canımm
ya biliyomusun ben seni hamile sanıyodum diloşun topiğindne beri nedense
hadi inşlh hamilesindir canımcımm opuyorumnanaktan

günaydın canımm
ya biliyomusun ben seni hamile sanıyodum diloşun topiğindne beri nedense
hadi inşlh hamilesindir canımcımm opuyorumnanaktan

evet canım bende kendimi hamile sanıyordum ama 4 gün gecikme ve silik bir testen sonra çok sancılı bir şekilde atdet oldum doktor kimyasal gebelik olabilir dedi canım ve bir dahaki sefere adetin 1 gün geçince gel kan testi yapıp tedbir alalım dedi ama ben kan testi yaptırmak istemiyorum yarın test yapıcam pozitifse giderim inş,

Kızlar cumartesi kırmızılar gelmişti ya 3 gün bile sürmedi galiba enteresan değilmi?Bugun hiç yok gibi

Bilmiyorum ki aytencim.Bazılarında 3 gün bazılarında 9 gün de sürebiliyor herkesin aynı değil.Senin normalde daha mı uzun sürerdi.Cumartesiden bu güne 4. gün oluyor zaten bundan sonra az az lekelenme şeklinde de gelebilir.
Sen gebelik olabileceğini,bu adetinin üstüne görme mi olduğunu düşünüyorsun?

Üstüne görme nasıl bişeydir hiç. bilmiyorum ama toplasan 5 tane değiştirmemişimdir.o kadar az geldi.bu kadar az olması garip geldi sadece canım

günaydın kızlarr,portakalım benimde tarihim belli oldu cnm çünkü geldi 16 şubat cnm yeni tarihim.üff sil baştan yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…